Array
Planine Srbije, Zlatibor

ZLATIBOR – HOTEL ALIBI

ZLATIBOR - HOTEL ALIBI ****

Zlatibor je planina izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Zlatibor se nalazi u zapadnom delu Srbije. Lekovitost ove planine ogleda se u blagosti klime. Leta su topla, zime blage, a snega ima od oktobra do maja. Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode, tako i kulturno-istorijskog nasledja.

Alibi Zlatibor je novootvoreni objekat u samom centru Zlatibora. Karakteristike koje bi posebno izdvojili su idealna lokacija za sve koji vole da su u samom centru zbivanja jer se objekat nalazi na glavnom šetalištu, kao i luksuzna opremljenost smeštajnih jedinica. Objekat raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele. Sigurni smo da će udobnošću i karakteristikama naše smeštajne jedinice odgovoriti na zahteve i najvećih hedonista. Sve sobe i apartmani poseduju flatscreen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar. Gostima je na raspolaganju i room service. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju. Sobe i apartmani su komforni i izuzetno osvetljeni sa pogledom na centralni deo Zlatibora, glavno šetalište, jezero i vrh Tornik.
U okviru objekta možete uživati u caffe baru i restoranu Alibi, popiti kaficu na najlepšoj terasi u centru Zlatibora ili uživati u specjalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.
Kako bi Vašu posetu učinili nezaboravnom za sve ljubitelje dobrog provoda tu je i klub Alibi. Jedan od najmodernije opremljenih klubova u ovom delu Evrope. Uživajte u dobroj muzici i sjajnoj atmosferi uz vrhunsku ponudu pića i koktela koje za Vas pripremaju profesionalni barmeni.

Tip jedinice Cena dnevno po osobi
(za 2 osobe u sobi)
Cena za jednu osobu
Standard soba 4.500,00 rsd 7.200,00 rsd
Komfort soba 5.700,00 rsd 9.120,00 rsd
Apartman 6.900,00 rsd 11.040,00 rsd

*Cene su iskazane prema zauzetosti za boravak 2 odrasle osobe, po osobi

Aranžman obuhvata:

 • noćenje sa doručkom

Uslovi za decu:

 • Smeštaj za decu do 7 godina je GRATIS. Doplata za decu od 7 – 12 godina iznosi 2.000,00 rsd dnevno. Za decu preko 12 godina vrši se doplata kao za odraslu osobu.
 • Pratilac je dužan da recepcioneru da na uvid zdravstvenu knjižicu deteta

Napomene:

 • Doplata za pomoćni ležaj iznosi 3.500,00 rsd.
 • Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe/apartmana je 60% od cene jedinice
 • Doplata za boravak kućnog ljubimca je 1.200,00 rsd dnevno
 • Dnevni odmor se plaća 50% od cene smeštajne jedinice
 • Ukoliko iz bilo kog razloga dođe do prekida ili otkazivanja boravka, postupa se prema pravilniku o otkazivanju rezervacije

Aranžman ne obuhvata:

 • Boravišnu taksu za decu od 15 godina i odrasle i iznosi 120,00 rsd dnevno
 • Boravišnu taksu za decu od 7-15 godina i iznosi 60,00 rsd dnevno
 • Osiguranje gostiju iznosi 15,00 rsd dnevno i plaća se za sve goste

Način i uslovi plaćanja:

 • Plaćanje može biti: gotovinski, karticama, kao i sa tekućeg računa
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak do 7 dana pre polaska

*Prijava gostiju je od 14h, odjavljivanje do 11h.
*Doručak se služi svakog dana od 8h do 11h u restoranu hotela. Ukoliko u hotelu boravi više od 10 osoba, doručak se služi sa izložbenog stola. Gostima se može poslužiti kasni doručak i nakon 11h prema pripremljenom meniju.
*Room service je dostupan gostima svakog dana od 8h do 23h.
*U celom hotelu je dostupan Wi-fi Internet. Lozinku možete dobiti na recepciji hotela.

-Pravilnik o boravku kućnih ljubimaca-

 • svi ljubimci težine do 15kg dobrodošli su u hotel, uz obaveznu prethodnu najavu prilikom rezervacije
 • doplata za boravak kućnih ljubimaca iznosi 1.200,00 rsd dnevno
 • kućni ljubimci izvan hotelske sobe gosta moraju uvek biti vezani povocem
 • prilikom sređivanja smeštajne jedinice od strane hotelskog osoblja u kojoj borave kućni ljubimci, vlasnik uvek mora biti prisutan ili kućni ljubimac biti vezan povocem
 • smeštajna jedinica će biti pregledana pre odlaska gosta iz hotela kako bi se utvrdilo stanje nakon boravka kućnog ljubimca
 • kućni ljubimac ne sme biti na krevetu i posteljini hotelske sobe
 • zabranjen je boravak kućnog ljubimca u javnim prostorijama koje koriste svi gosti hotela (restoran i caffe), dok je zadržavanje ljubimaca u hodnicima i na recepciji poželjno svesti na kratka zadržavanja
 • neophodno je sa sobom poneti lični pribor koji ljubimac koristi (korpa, kavez, posuda za hranu, prostirka za spavanje i slično)
 • gostu prihvata punu odgovornost za štetu nastalu od strane svog kućnog ljubimca u hotelskim prostorijama, kao i za štetu nanesenu osoblju hotela, drugim gostima hotela, korisnicima i posetiocima hotelskih sadržaja
 • vlasnik prihvata i ruzume sve obaveze i uredbe koje proizilaze iz ovog pravilnika.

HOTEL ALIBI **** ZLATIBOR

Na najekskluzivnijoj lokaciji na Zlatiboru gosti mogu boraviti u nekom od sledćih tipova jedinica:
LUX APARTMAN
Kvadratura apartmana 38m2
Dnevni boravak sa trosedom koji se razvlači, kompletno opremljena kuhinja i trpezarijki sto, soba sa francuskim ležajem i kupatilo. Kablovska, bežični internet, LCD TV u dnevnom boravku i sobi, telefon, fen, sef,mini bar.
KOMFORT SOBA
Kvadratura komfort soba 25 – 30 m2
Francuski ležaj/2 singl ležaja, sofa i fotelja koja se rasklapa. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef,mini bar.
STANDARD SOBA
Kvadratura standard soba 17-22 m2
Francuski ležaj/2 singl ležaja. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef,mini bar.
STANDARD SOBA SA POMOĆNIM LEŽAJEM
Francuski ležaj/2 singl ležaja, sofa. Kupatilo sa tuš kabinom. Kablovska, bežični internet, LCD TV, telefon, fen, sef, mini bar.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0023/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300060698 od 26.12.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad” u visini 300.000.- Eura.

KEPP 128/20
Niš, 10.09.2020.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar