Array
Planine Srbija, Kopaonik

KOPAONIK – APARTMANI KRALJEVI ČARDACI

KOPAONIK - KRALJEVI ČARDACI SPA ****
APARTMANI - ZIMA 2018 / 2019

U vikend naselju Kopaonika na glavnom putu, 2.5 km od prve žičare i 5 km od centra Kopaonika, nalazi se kompleks „KRALJEVI ČARDACI & SPA“. Kompeks od 152 apartmana i aparthotela je otvoren u januaru 2012. godine.
SPA & WELLNESS centar / Kraljevi Čardaci SPA su proglašeni 2012. godine najboljim SPA & WELLNESS hotelom u Srbiji.

Cenovnik apartmani zima odnosi se na period od 02 . 12 .201 7do 07.04.2018 .

PERIOD SMENA 1/3 STURDIO 1/ 4 APARTMAN 1/6 APARTMAN


SKI OPENING – POSEBNA PONUDA
Akcija će biti naknadno objavljena
02.12. - 16.12 Ned / Ned 35 48 57
16.12. - 23.12.
5=7*
Ned / Ned 42 55 78
23.12. - 30.12. Ned / Ned 50 75 90
30.12. - 06.01. Ned/ Ned 75 100 115
30.12. - 06.01.
Manje od 7 noći
Ned / Ned 95 125 140
06.01. - 20.01. Ned / Ned 50 75 90
20.01. - 03.02. Ned / Ned 45 65 80
03.02. - 17.02. Ned / Ned 65 85 100
17.02. - 10.03. Ned / Ned 42 52 68
10.03. - 07.04.
5 = 7 *
Ned / Ned 35 48 57

Cene navedene u cenovniku izražene su u evrima, važe za jednu noć boravka po smeštajnoj jedinici.Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po važećem srednjem kursu evra Narodne banke Srbije na dan uplate.
*AKCIJA 5 = 7 Za najam apartmana na 5 noći, dobijate 2 noćenja GRATIS!


RANI BOOKING :
10% popusta za rezervacije do 30.09.2018. uz obaveznu uplatu 30% vrednosti ukupnog aranžmana prilikom rezervacije
5% popusta za rezervacije od 01.10. do 15.10.2018. uz obaveznu uplatu 30% vrednosti ukupnog aranžmana prilikom rezervacije

Cena uključuje:

 • Najam (zakup) izabranog apartmana.
 • Završno čišćenje, struju, vodu, grejanje, posteljinu, peškire.
 • Prevoz do skijališta pet puta dnevno za vreme rada žičara
 • Korišćenje skijašnice sa ski servisom na 30 metara udaljenosti od skijaške staze „Malo jezero” (pored skijašnice se nalazi i veliki parking koji se dodatno plaća)
 • Cena najma uključuje i vaučer sa 15% popusta na cenu dnevne karte za korišćenje sadržaja SPA&WELLNESS centra koji se prostire na 1500m² i sadrži:
  - zatvoren bazen dimenzija 14x6 m sa jacuzzi-em (dubina 1,7m)
  - otvoren bazen dimenzija 10x5 m (dubina 1,5m)
  - jacuzzi na otvorenom
  - finsku saunu
  - bio saunu (ruska banja)
  - aroma-parno (tursko) kupatilo
  - hamam
  - slanu pećinu
  - kneipp bazen
  - tepidarijum klupe
  *Dozvoljen je boravak deci starijoj od 12 godina
 • Dečija zona sadrži:
  - Baby bazen dimenzija 6x4m (dubina 0,4m)
  - Dečiji bazen dimenzija 13x11m (dubina 1m) sa bazenskim atrakcijama
  - Tobogane
Float Spa kapsula i tretmani relaksacije, tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i dodatno plaćaju.
Svi gosti SPA&WELLNESS centra dobijaju bade mantil, paštemal, peškir i papuče.
Hotel Kraljevi Čardaci je nosilac Wellness zvezde kao najbolji Wellness hotel u Srbiji.

Cena ne uključuje (obavezno plaćanje na licu mesta):

 • Boravišnu taksu u iznosu od 100,00 dinara po noćenju po osobi za odrasle, odnosno 50,00 dinara po noćenju po osobi za decu od 7 do 15 godina. Deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Osiguranje u iznosu od 20,00 dinara po noćenju po osobi, bez obzira na uzrast.

Doplate (nisu obavezne):

 • Polupansion (švedski sto, doručak i večera): za odrasle 15,00 evra po osobi po noćenju, za decu od 2 do 12 godina 9,00 evra po osobi po noćenju. Obroci se mogu i pojedinačno uplaćivati: 5,00 evra doručak, a 10,00 evra večera za odrasle po noćenju po osobi, odnosno 3,00 evra doručak, a 6,00 evra večera za decu, po noćenju po osobi.
  (U slučaju da u hotelu boravi manje od 30 gostiju, pansionski obroci se služe po principu set menija uz izbor više jela.)
Doplata u pretprodaji ili na licu mesta (nije obavezna).
Doček Nove godine:
Cene će biti naknadno objavljene

Način i uslovi plaćanja:

 • Cena aranžmana se može platiti u 5 jednakih mesečnih rata, prema sledećim uslovima:
 • Prva rata u iznosu od najmanje 30% ukupne vrednosti aranžmana predstavlja rezervaciju.
 • Drugu i treću ratu potrebno je platiti pre početka aranžmana.
 • Za četvrtu i petu ratu potrebno je deponovati čekove u agenciji na 10 dana pre početka aranžmana.

UGOSTITELJSKE JEDINICE I PRATEĆI SADRŽAJI:
Kraljevi Čardaci Spa je kompleks koji č ine hotel i 307 apartmana, pansionski restoran, lobby bar, a la carte restoran, Pivnica, fitness centar, frizerski salon, igraonica za decu, kongresni centar i prodavnica.
Kompleks je otvoren u januaru 2012. godine i nalazi se u Vikend naselju, Kopaonik, na glavnom putu, udaljen 2,5 kilometra od najbliže žičare i 5 kilometara od centra Kopaonika.
Kraljevi Čardaci Spa su na samitu preduzetnika centralne i jugoistocne Evrope održanom u Dubrovniku početkom 2016. godine dobili priznanje STVARAOCI ZA STOLEĆA za doprinos razvoja preduzetništva u ovom delu Evrope.
Nosioci smo priznanja Best out of the city Hotel for Meetings & Events, kao jedan od najboljih i najistaknutijih hotela u regionu u kongresnoj industriji za 2016. godinu.
Krajem iste godine dodeljena nam je i Press Zvezdica koja simboliše gostoljublje, toplinu i predusretljivost u komunikaciji hotelijera sa medijima.

Uslovi otkaza aranžmana i promene termina:
Putnik je dužan da u pisanoj formi obavesti agenciju o odustajanju ili promeni termina aranžmana.Postupa se prema opštim uslovima putovanja PP “ EUROTURS NIŠ” Yuta standard od 25.01.2017.
• U slučaju ranijeg napuštanja hotela, hotelijer nema obavezu povraćaja novca.
Nakon izvršene rezervacije promene termina se mogu vršiti isključivo uz saglasnost hotelijera.
Hotel ne uzima u obzir nepovoljne vremenske uslove kao valjan razlog za otkaz rezervacije ili prevremeni odlazak iz hotela.

KRALJEVI ČARDACI SPA

Opis smeštajnih jedinica :

Studio (2 i 3 osobe)
Jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, jedan singl na razvlačenje (studio 3 osobe), kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, kablovska televizija i LCD televizor, bežični internet.
Apartman (4 osobe)
Dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, kablovska televizija sa LCD televizorom, bežični internet.
Apartman (6 osoba)
Dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe (neki apartmani imaju i kamin u dnevnoj sobi), dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje,kablovska televizija sa LCD televizorom, bežični internet.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0023/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300060698 od 26.12.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad” u visini 300.000.- Eura.

Niš, 14.08.2018.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar