Array
Zimovanje, Zima 2015, Zlatibor

KLUB SATELIT LUXURY APARTMENTS & ROOMS & SPA – ZLATIBOR

CENOVNIK ZA PERIOD 29.12.2014/02.01.2015.

Zlatibor se nalazi na krajnjem jugozapadu Srbije, između planina Tare i Zlatara. Obuhvata područje dužine 30 km i širine do 15 km. Ovo područje predstavlja blago zatalasanu planinsku površ, odnosno visoravan, sa najvišim vrhom Tornik, 1496 m. Zlatiborski kraj je poznat po narodnom graditeljstvu, osobenoj kulturi i običajima, bogatom i raznovrsnom etno-nasleđu, nadaleko čuvenim specijalitetima, zdravoj hrani i blagotvornoj klimi, zbog čega je Zlatibor poznat kao “vazdušna banja“ i jedna je od najomiljenijih turističkih destinacija u Srbiji.
Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 12000 zadovoljnih gostiju. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

PAKET 4 DANA / 3 NOĆI*
PAKET 5 DANA / 4 NOĆI**

Cenovnik za period: 29.12.2014/02.01.2015.

TIP SMEŠTAJA I USLUGA
BROJ ODRASLIH OSOBA CENA PO ODRASLOJ OSOBI
SOBA PROMO ( POLUPANSION + SPA )
DVE OSOBE 29.050,00 RSD
SOBA STANDARD ( POLUPANSION + SPA )
TRI OSOBE 30.450,00 RSD
SOBA STANDARD ( POLUPANSION + SPA )
DVE OSOBE 32.550,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
ŠEST OSOBA 27.650,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
PET OSOBA 29.260,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
ČETIRI OSOBE 31.430,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
TRI OSOBE 34.790,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
DVE OSOBE 40.250,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
ŠEST OSOBA 29.785,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
PET OSOBA 32.130,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
ČETIRI OSOBE 34.300,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
TRI OSOBE 41.650,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA )
DVE OSOBE 50.750,00 RSD
Cene na bazi polupansiona i usluge korišćenja Spa centra su iskazane prema zauzetosti po odrasloj osobi po paketu

U cenu je uračunato:

 • Polupansion po osobi. Doručak se služi sa izložbenog stola (ukoliko ima više od 20 gostiju), a večera se servira prema pansionskom meniju iz jelovnika na bazi ankete.
 • Korišćenje zatvorenog bazena, saune, đakuzija i igraonice za decu.

U cenu nije uračunato (uplaćuje se prilikom rezervacije):

 • Boravišna taksa za odrasle ( od 15 godina i vise ) iznosi 120,00 RSD po danu.
 • Boravišna taksa za decu od 7 godina do 15 godina iznosi 60,00 RSD po danu.
 • Osiguranje gostiju iznosi 15,00 RSD dnevno, a prijava gostiju 2,00 RSD

Uslovi za decu:

 • Dete do 7 godina u pratnji odrasle osobe, u slučaju da koristi ili zajednički ili poseban ležaj (u apartmanu ili u sobi) ima besplatan smeštaj na bazi iste usluge uplaćene za odraslu osobu.
 • Dete od 7 do 12 godina u pratnji odrasle osobe, bilo da koristi zajednički ili poseban ležaj,doplaćuje 8.000,00 RSD
 • Deca sa punih 12 godina i više, tretiraju se kao odrasle osobe.

Napomene i doplate:
- Za klijente koji nisu gosti objekta cena SPA usluga (bazen, sauna, đakuzi i ručak) u trajanju 4h iznosi 1.500,00 RSD po osobi.
- Uslugu doručka, ručka ili večere po izboru na licu mesta iznosi 770,00 RSD.
- Cena usluge noćenja sa doručkom niža je za 500,00 RSD po osobi dnevno od cene polupansiona.
- Minimalan broj osoba u sobama i apartmanima je 2.

Super all inclusive – promo doplata:

 • Doplata za all inclusive 1.500,00 rsd dnevno po odrasloj osobi (doplata se vrši na cenu polupansiona)
 • Doplata za decu do 7 godina – gratis
 • Doplata za decu od 7 do 12 godina 900,00 rsd (odnosi se na dečiji meni i podrazumeva pola obroka)
All inclusive za one koji žele da ga koriste a nisu gosti hotela iznosi 3.450 rsd dnevno (podrazumeva all inclusive uslugu i korišćenje spa centra, izuzev smeštaja)

Način plaćanja:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun agencije.
 • Uplata akontacije 30% kod rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.
 • NA 3 JEDNAKE MESEČNE RATE: 30% akontacija kod prijave, ostatak u 3 mesečne rate po završetku aranžmana sa uvećanim iznosom 1% po mesecu odloženog plaćanja i to:
  • Čekovima građana sa upisanim datumima dospeća za sve neprispele rate, deponuju se minimum 10 dana pre početka korišćenja aranžmana.
  • Administrativnom zabranom (po sklapanju ugovora sa radnom organizacijom ili sindikatom).
 • NA 3 JEDNAKE MESEČNE RATE BEZ KAMATE kreditnim karticama Banca Intesa-e (faktoring). Kartica se provlači na ceo iznos aranžmana kod rezervacije (moguće samo u poslovnicama „Euroturs“-a). Popusti za rane rezervacije ne važe uz faktoring.
  Ukoliko stranka ne reguliše obavezu plaćanja prema navedenoj dinamici automatski će se smatrati da je odustala od puta i postupiće se prema opštim uslovima putovanja organizatora.

Sadržaji objekta:

 • Zatvoreni bazen sa slanom vodom temperature preko 30°c na raspolaganju 24h dnevno
 • Sauna
 • Đakuzi (zatvoreni i otvoreni)
 • Igraonica za decu (opremljena igračkama, crtanim filmovima, sony playstation...)

APARTMANI I SOBE – OAZE MIRA I RELAKSACIJE Smeštajni kapacitet objekta čini deset soba i deset apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će vas, u znak dobrodošlice, sačekati flaša vina, voće i drugi pokloni. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service koji je dostupan u bilo koje doba dana i noći, mini bar, sef, telefon, BESPLATAN WIFI INTERNET i druge pogodnosti.
Apartman -VIP 1 - Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem i plazma TV. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači + garnitura za sedenje (trosed, dvosed, fotelja) i dva toaletna stočića.U njemu je TV plazma, DVD i telefon. Apartman poseduje komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima). Dva kupatila sa tuš kabinama. Nalazi se na prvom nivou – 5 stepenika od nivoa recepcije .
Apartman - VIP 2 - Apartman koji sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalaze dve ugaone garniture koje se razvlače, plazma tv, dvd, mini bar, telefon. U kupatilu je manja klasična kada. Jedan od osvetljenijih apartmana, obzirom da su u dnevnom boravku celom dužinom zida prozori. Do njega takodje vodi 8 stepenika. Apartman ne poseduje kuhinju. Gleda na skijalište Obudovica.
Apartman - VIP 3 - Do ovog apartmana vodi 8 polukružnih stepenika ( od recepcije do restorana ) + 19 stepenika ( iz restorana do apartmana). Apartman na prvom nivou ima dnevni boravak, u kome je ugaona garnitura koja se razvlači, plazma tv, dvd, komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider , sudopera). Dnevni boravak je šestougaonog oblika sa tri veća prozora. Od tog prvog nivoa do drugog vodi 8 polukružnih stepenika. U tom delu je spavaća soba sa francuskim ležajem kao i kupatilo sa kadom. Soba i kupatilo su pod kosinom i imaju po jedan manji prozor.
A-01 Lux apartman: Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja, pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. Drugi je po kvadraturi {posle VIP-a}. Od nivoa recepcije do apartmana ima 8 stepenika.U dnevnom boravaku se nalazi dvosed ( ne razvlači se), fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, toaletni stočic, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima) .U spavaćoj sobi je jedan bračni ležaj,dok je drugi na galeriji + trosed na razvlacenje. U kupatilu je tuš kabina. Na galeriji nema prozora. Iz dnevnog boravka do galerije vodi 11 stepenika.
A-02 Lux apartman: Apartman ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem. Jedna soba je na prvom nivou, druga u nivou ispod ( suteren ). Do tog nivoa vodi 11 polukružnih stepenica. U dnevnom boravku je ležaj koji se razvlači. Apartman poseduje kupatilo sa tuš kabinom. Kao i svi drugi apartmani, ima TV i mini bar.
A-06 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera, mikrotalasna). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Apartman okrenut ka ulici iznad hotela. Kupatilo bez prozora, tuš kabina.
A-07 Lux apartman: Apartman sa terasom sa pogledom na skijalište Obudovica. U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, toaletni stočić dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj, a u kupatilu tuš kabina.
A-10 Lux apartman: Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, plazma tv, dvd, mini bar, telefon. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, u kupatilu je tuš kabina. Gleda na baštu ispred hotela.
A-11 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd,mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera, mikrotalasna). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Pod kosinom je spavaća soba. Spavaća soba i dnevni boravak imaju po jedan manji prozor.
A-13 Lux apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. U dnevnom boravku balkonska vrata (sa terasom), u sobi manji prozor. Manje kupatilo koje ima kosinu iznad tuš kabine.
Sobe standard 1/2: poseduju francuski ili odvojene ležajeve, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.
* Promo room – odnosi se na sobe u potkrovlju br. 14, 15, 16.

All-INLUSIVE (uz doplatu)
Doručak (08-10:30h) –švedski sto sa specijalitetima zlatiborskog kraja (domaća slana i slatka peciva, domaći hleb, pite od belog, heljdinog i kukuruznog brašna, proja, prženice, pica, zlatiborska svinjska i goveđa pršuta, kulen, čajna, šunka, omlet, kuvana jaja, masline, mešane sezonske salate, ajvar, pinđur, zlatiborski kajmak i sir, slani rolati, viršle, musli, cornflakes, jogurt, kiselo mleko, sok od narandže...)
Kasni doručak (10:30 -13h) - omlet, domaća pita, kačamak, sendvič
Ručak (13-16h) – odabir jela iz naše nacionalne kuhinje zlatiborskog kraja
Večera (18-21h) – odabir jela iz naše nacionalne kuhinje zlatiborskog kraja
Ručak i večera podrazumevaju kompletan obrok meni koji se sastoji od supe, čorbe ili potaža, salate, glavnog jela i deserta (teleća čorba, pileća čorba, pileća supa, minestrone, karađorđeva šnicla, bečka šnicla, sezonske sarme, ćevap meni, lovačka šnicla, natur šnicla, zlatiborski podvarak, pasulj u grnetu, komplet lepinja, musaka, piletina sa susamom, sveža pastrmka, fileti soma, fileti oslića, pasta bolonjeze, pasta karbonara, lignje na žaru, pohovane lignje, zlatiborski rezanci, sezonske salate, torte i kolači...)
Doručak se služi sa izložbenog stola (ukoliko ima više od 20 gostiju), a ručak i večera se serviraju prema pansionskom meniju iz jelovnika na bazi ankete.u ponudi su kompletna 3 meni obroka koja se menjaju svakog narednog dana.

Poslastice:

 • Domaći kolači, slatka peciva i pite - tokom celog dana sa izloženog dela u restoranu
 • Sladoledi: čokolada, vanila, jagoda
 • Sveže voće – tokom celog dana
 • Torte ( svakog dana uz ručak i večeru )

Piće: (od 8 do 22h na raspolaganju)

 • Topli napici
 • Kafe: domaća kafa, espresso kafa, nes kafa i kapućino
 • Čajevi: vrsta teekanne čajeva
 • Kuvano vino
 • Kuvana rakija
 • Vode i sokovi (sokovi se služe u čaši 0.2l):
 • Negazirana kraljeva voda iz aparata
 • Gazirana voda
 • Coca-cola
 • Fanta
 • Sprite
 • Bitter lemon
 • Tonic
 • Next jabuka
 • Next pomorandža
 • Next breskva
 • Limunada

Vina i piva:

 • Vino tikveš čaša crveno i belo (0.2l)
 • Pivo točeno amstel (0.33l) Alkoholna pića (0.03l):
 • Viski johnie walker, ballantines ili grants
 • Rakija domaća dunja
 • Rakija šljiva
 • Rakija loza
 • Votka “v”
 • Džin perno rikard
 • Likeri simex choco, cherry
 • Zlatni pelin
 • Đus-votka
 • Džin-tonik

U cenu ne ulazi:

 • Korišćenje mini bara
 • Masaže
 • Usluga a’ la carte u restoranu i baru, kao i druge usluge koje nisu obuhvaćene all inclusive-om

Napomena: (Klub Satelit)

 • Svaki deo usluge smo pažljivo birali za vas. Garantujemo vam da, ukoliko dođe do promene dobavljača ili nekog proizvoda koji ulazi u super all inclusive, dobijate proizvod sličnog kvaliteta, brenda i cene
 • Hrana se isključivo služi u restoranu Kluba Satelit
 • Deserti, slatka peciva, sladoledi i voće mogu da se služe u foajeu i letnjoj bašti Kluba Satelit
 • U spa zoni nije dozvoljeno služenje hrane
 • Room service - ne može da se koristi za uslugu all inclusive
 • All inclusive usluga je dostupna u terminu od 08h do 21h -hrana i od 08h do 22h -piće

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

Niš, 16.10.2014.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Vaš komentar