Array
Planine Srbije, Zlatibor

HOTEL MIR – ZLATIBOR

ZLATIBOR - HOTEL MIR ****

Zlatibor je jedna od najlepših planina u Srbiji. Zbog svoje čarobne prirode, zdravog vazduha i načina života, gastronomije i mnogobrojnih sadržaja koje nudi tokom cele godine Zlatibor je omiljena planinska destinacija domaćih i stranih turista.Bez obzira da li ste skijaš, planinar, biciklista ili bilo koji drugi sportista ili jednostavno volite prirodu i aktivan odmor. Zlatibor vam pruža sve ovo! Za one goste koji prvi put dolaze na Zlatibor moramo napomenuti šta to sve ova prelepa planina nudi turistima: Skijanje na ski centru Tornik i u samom centru Zlatibora na stazama za početnike, bob, planinarenje, jahanje konja, vožnja bicikla, hiking, paraglajding, uređene pešačke staze i divlje staze kroz prirodu, kupanje ili pecanje na mnogobrojnim zlatiborskim malim jezerima i potocima, vožnja kvadova i bagija.
Takođe i aktivan noćni život za svačiji ukus, veliki izbor raznih gastronomskih atrakcija od pastrmke do pečenja kao i velika ponuda jednodnevnih izleta...

Period Jednokrevetna soba Dvokrevetna soba Trokrevetni apartman
2019.-2020. 6.900,00 4.600,00 5.530,00

*Cene su izražene po osobi dnevno, na bazi polupansiona

U cenu je uključeno:

 • Smeštaj u sobama/apartmanima na bazi polupansiona
 • Korišćenje teretane, jakuzzija, saune, interneta i igraonice za decu

U cenu nije uključeno:

 • Boravišna taksa koja iznosi 120,00 rsd po osobi, po danu
 • Za decu 7-15 godina boravišna taksa iznosi 60,00 rsd po osobi, po danu
 • Obavezno osiguranje za sve goste i iznosi 10,00 rsd po osobi, po danu

Napomene:

 • Cena noćenja sa doručkom je niža za 450,00 rsd
 • Apartman po ovim cenama koriste najmanje dve osobe, treća osoba ima popust 20%
 • Ukoliko apartman koristi jedna osoba, cena se uvećava 100%
 • Doplata za pansionski ručak iznosi 790,00 rsd po osobi
 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 2.100,00 rsd
 • Uz pratnju dve odrasle osobe, deca do 5 godina ne plaćaju boravak u hotelu, ukoliko koriste zajednički ležaj sa roditeljima, ukoliko koriste pomoćni ležaj plaćaju 50% od cene ležaja.
 • Deca od 5-12 godina koriste poseban ležaj i plaćaju 70% od cene ležaja.
 • Potrebno je prezentovati zdravstvenu knjižicu deteta
 • Dnevni odmor se plaća 4.600,00 rsd u dvokrevetnoj sobi ili 5.530,00 rsd u apartmanu
 • Pomoćni ležaj se plaća 50% od cene ležaja
 • Doručak i večera se serviraju sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 15 gostiju, u suprotnom se bira pansionski obrok iz jelovnika
 • Cenovnik je rađen na paritetu 1 euro=120,00 rsd, u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu hotel zadržava pravo korekcije cene
 • Ukoliko iz bilo kog razloga prekinete ili otkažete boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana
 • Cene za grupne posete se posebno ugovaraju

Način i uslovi plaćanja:

 • Uplata 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak do polaska
 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs

HOTEL MIR **** je prvi izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora, uživanja u prirodi i svih drugih aktivnosti koje nudi Zlatibor. Ukoliko želite pravi odmor u bilo koje doba godine, jedinstveno iskustvo, prostrane i udobne sobe i apartmane, mir i tišinu, pogled koji je neverovatan iz svih soba našeg hotela, vaš smeštaj na Zlatiboru potražite kod nas. HOTEL MIR vam pored udobnog smeštaja na Zlatiboru nudi i restoran nacionalne kuhinje, wellness centar, tim bilding i seminare, dečiju igraonicu, prostrano privatno dvorište, privatni parking i još mnogo toga. Hotel se nalazi na samo 800 metara od centra Zlatibora, zlatiborske pijace i prvih skijališta za početnike i smešten je na proplanku koji pruža neverovatan pogled na sve četiri strane sveta. Uživajte u pogledu iz vaše sobe na ski centar Tornik, Čigotu, Zlatiboske pašnjake, livade.

SOBE I APARTMANI:
Udobne i prostrane sobe i apartmani praćeni kvalitetnim enterijerom i tehnološkom opremom čine HOTEL MIR jednim od boljih smeštaja na Zlatiboru.
Svi kreveti u hotelu su vrhunskog kvaliteta sa najsavremenijim dvostranim dušecima sa memorijskom penom tako da se mogu prilagoditi svakoj želji gosta.
Sve sobe i apartmani su savremenog dizajna, izuzetno prirodno osvetljeni velikim prozorima, profesionalno zvučno i termo izolovane i imaju terasu.
Sve sobe poseduju savremeno centralno grejanje.
Soba: kvadratura soba je 25 m2 i kapaciteta je dve osobe
Apartman: kvadratura apartmana je 36 m2 i kapaciteta je 2+2 osobe, dva kreveta u jednoj sobi + francuski ležaj u drugoj odvojenoj sobi. Oprema i aksesoar u sobama i apartmanima: LCD televizor, telefon, radni sto, klub garnitura, mini bar, wi-fi, papuče, fen, bade mantil, digitalni sef.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0023/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300060698 od 26.12.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad” u visini 300.000.- Eura.

EPP – 125/19
Niš, 24.10.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar