Array
Banje, Banjski odmor 2015, Sokobanja

GARNI HOTEL SOKO TERME – SOKOBANJA

Soko Banja se nalazi na visini od 400 m nadmorske visine. Kroz nju protiče reka Sokobanjska Moravica. Poznata je turistička odrednica za rekreativni, a posebno banjski turizam. Nalazi se između Karpatskih i Balkanskih planina, Rtnja i Ozrena. Za Sokobanju su vezani i Lepterija, izletište koje se nalazi uz Sokobanjsku Moravicu, i poznati srednjevekovni grad - Soko Grad (banjski). U blizini banje nalazi se slap Ripaljka, koji je periodičan i visok je dvadesetak metara.
Na samo 300 m od centra grada, u naselju poznatijem kao “Limun banja”, svoja vrata otvorio je garni hotel i wellness centar Soko Terme sagrađen u grčko-rimskom stilu. Svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekada uživalo na dvoru. Elegantno i moderno opremljene superior sobe obećavaju Vam opuštajuće momente i odmor sa puno komfora.

Cenovnik za period do 30.12.2014

Period
Superior soba
Deluxe soba sa
kaminom „Kupidon“
Deluxe soba "Aqua"
Vikend (petak-subota noćenje)
3.500
5.500
5.500
Radni dan (nedelja-četvrtak noćenje)
3.000
5.000
5.000
*Cene su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om, po osobi po noćenju, nezavisno od broja osoba u sobi.
**Cenovnik nije važeći praznikom (Nova godina, Božić, Uskrs, Prvi maj). Doplata za 1/1 sobu je 500,00 din dnevno.

Cena uključuje:

 • Uslugu na bazi noćenja sa doručkom (klasično posluživanje);
 • Pristup i neograničeno korišćenje wellness sadržaja (slana soba, parno kupatilo, tuševi sa banjskom vodom, sauna, tropske kiše, fitness centar), kao i neograničeno korišćenje bazena sa termomineralnom vodama. Radno vreme wellness centra za goste garni hotela je svakog dana od 08:00h do 21:00h. Gost je u obavezi da nosi specijalnu narukvicu tokom čitavog boravka u garni hotelu.

Cena ne uključuje:

 • Boravišnu taksu 70 din.(dnevno po osobi) osiguranje 10 din (dnevno po osobi) i jednu prijavu/odjavu u iznosu od 10 dinara. Po odluci SO Sokobanja, boravišnu taksu plaćaju svi stariji od 15 godina, a deca od 7 do 15 godina plaćaju 50% cene boravišne. Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse;
 • Korišćenje bade-mantila 500,00 din.
 • Ostale individualne troškove.

Doplate:

 • Doplata za 1/1 sobu - 500,00 din dnevno - ukoliko je boravak 7 dana i duži;
  - pun iznos dvokrevetne sobe za kraće boravke.

Uslovi za decu: (Roditelj je dužan da pokaže zdravstvenu knjižicu deteta)

 • Deca do 5 godina – BESPLATNO (noćenje i korišćenje bazena), u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u garni hotelu.
 • Deca od 5 do 12 godina imaju 50% popusta na smeštaj, u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u garni hotelu.
 • Deca od 0 do 12 godina imaju 30% popusta na smeštaj, u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u posebnom ležaju i imaju ishranu u garni hotelu.

Način i plaćanja:
* Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun agencije.
* Uplata akontacije 30% kod rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.
NA 3 JEDNAKE MESEČNE RATE: 30% akontacija kod prijave, ostatak u 3 mesečne rate po završetku aranžmana sa uvećanim iznosom 1% po mesecu odloženog plaćanja i to:

 • Čekovima građana sa upisanim datumima dospeća za sve neprispele rate, deponuju se minimum 10 dana pre početka korišćenja aranžmana.
 • Administrativnom zabranom (po sklapanju ugovora sa radnom organizacijom ili sindikatom).
NA 3 JEDNAKE MESEČNE RATE BEZ KAMATE kreditnim karticama Banca Intesa-e (faktoring). Kartica se provlači na ceo iznos aranžmana kod rezervacije (moguće samo u poslovnicama „Euroturs“-a).
Ukoliko stranka ne reguliše obavezu plaćanja prema navedenoj dinamici automatski će se smatrati da je odustala od puta i postupiće se prema opštim uslovima putovanja organizatora.

Uslovi otkaza:

 • Po propisima garni hotelskog poslovanja, neophodno je otkazati rezervaciju najkasnije 72 sata pre početka rezervacije, jer će u suprotnom biti naplaćeno jedno noćenje po punoj ceni.
 • Promena svih imena putnika (korisnika usluga) na već najavljenoj rezervaciji će se smatrati novom rezervacijom, te će biti obračunati troškovi otkaza aranžmana.

Uslovi smeštaja:

 • Prijava gostiju je od 13:00h, a odjava do 11:00h.
 • Dnevni boravak u garni hotelu podrazumeva korišćenje superior soba na 4 sata i te sobe može da koristi jedna ili dve osobe. Cena dnevnog boravka je 1.500,00 dinara. Ulaznice za bazen i wellness se naknadno naplaćuju.
 • U ponudi garni hotela su i razne vrste masaža kao i kozmetički tretmani koji u kombinaciji sa kupanjem u termalnim vodama deluju blagotvorno na organizam.

OPIS HOTELA: Superior sobe sadrže: kupatilo (fenTWC),“francuski“ ležaj (200cm x160cm) ili dva odvojena singl ležaja, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet, mogućnost jedne fotelje na razvlačenje. Deluxe soba sa kaminom “Kupidon“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo(TWC, jacuzzi,fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, kamin sa ložištem, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet i terasu sa pogledom na grad. Deluxe soba „Aqua“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, akvarijum sa ribicama, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet.

Restoran je sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. Pored specijaliteta inostrane kao i tradicionalne srpske kuhinje neponovljivog ukusa, domaćih i stranih pića, preporučujemo Vam domaća vina iz podruma porodice Milojević.
Wellness & Spa centar “Soko Terme” sadrži dva zatvorena i jedan otvoreni bazen sa termo-mineralnom vodom. Kvalitet vode i njena lekovitost zasnivaju se na plemenitom gasu radonu. Radon, kao aktivni gas, vrši jonizaciju vazduha definišiću odnos pozitivnih i negativnih jona u vazduhu. Takav odnos unipolarnosti prvenstveno deluje na ćelije ljudskog organizma stabilišući ćelijske membrane, što čini osnovnu kariku za oporavak. Kvalitet vazduha zbog blizine planina Rtanj i Ozren, u kombinaciji sa vodom, preporučuje se za lečenje kardiovaskularnog i neurološkog sistema, reumatizma, regulacije krvnog pritiska, posledica povrede, “menadžerske bolesti”...

Luksuzno opremljen wellness centar urađen je po najvišim svetskim standardima. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su bazeni sa toplom banjskom vodom (39°C) koji rade tokom cele godine, kao i brojni prateći sadržaji:

 • finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, slana soba, jaccuzzi,
 • Kozmetički salon (pedikir, manikir, depilacija...),
 • fizioterapeutski blok (razne vrste masaža - relaks, aroma, kraljevska, sportska, tajlandska, turska...)
 • Garra Rufa ribice (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu),
 • fitness i mini teretana...

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

Niš, 22.10.2014.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Slični aranžmani

Vaš komentar