Array
Zimovanje, Zima 2017, Borovec

HOTEL RILA – BOROVEC

BOROVEC
Savremeni ski centar sa mnogobrojnim hotelima, restoranima, mestima za razonodu, vrhunskim ski stazama... Smešten na severnim padinama planine Rila ispod Musale (2925 m), udaljen je od Sofije 73 km. Zahvaljujući mikroklimi (srednja januarska temperatura je -4,60 C) sezona skijanja traje od novembra do maja.

Ski staze:

 • Sitnjakovo-Martinovi baraki, 1 plava srednje težine, 7 crvenih teških staza ukupne dužine 19.000 m
 • Jastrebec-1 crna veoma teška 3 crvene teške staze ukupne dužine 13.000 m
 • Markudžik na 2550 m sa najdužim brojem dana pod snegom, sastoji se od 4 teške ski staze, dužine 4.875 m

HOTEL ''RILA'' ****
LOKACIJA: u podnožnju ski-staza, 200 m od gondole.
U SOBI: kupatilo, balkon, direktna telefonska linija, satelitska /kablovska TV, grejanje. Studiji sadrže i moderno opremljene čajne kuhinje sa frižiderom.
U HOTELU: recepcija, restoran, lobby bar, prostorije za sastanke i bankete, prodavnica suvenira, teniski teren, sauna, fitness centar, igraonica, kazino, solarijum, dečije igralište, bilijar, stoni tenis, hidrosamažna kada, zatvoreni bazen.
POGODNOSTI: room servis, usluga pranja veša, iznajmljivanje bicikla, turistički desk... Bežični internet je dostupan u lobby baru.

CENOVNIK ZIMA 2017

ZIMOVANJE 2017 BUGARSKA - BOROVEC
Polazak 5-jan 15-jan 26-jan 19-feb 5-mar 19-mar
Povratak 14-jan 25-jan 18-feb 4-mar 18-mar 12-apr
Dana/noći 10/9 11/10 24/23 14/13 14/13 25/24
Cenovnik važi do: 01.04.2017
Hotel Rila 4*, DBL za max 2 + 1 ADT resort view, PP
osoba/dan 68 58 68 58 49 38
dodatni krevet 20 20 20 20 20 20
1. dete (0-12) 0 0 0 0 0 0
Hotel Rila 4*, STUDIO za max 2+1 ADT resort view, PP
osoba/dan 68 58 68 58 49 38
dodatni krevet 20 20 20 20 20 20
1. dete (0-2) 0 0 0 0 0 0
1. dete (2-12) 10 10 10 10 10 10
2. dete (0-2) 0 0 0 0 0 0
2. dete (2-12) 10 10 10 10 10 10

Obavezna jednokratna doplata za troškove rezervacije 1750 RSD po odrasloj osobi. Za decu, troškovi rezervacije se ne naplaćuju.

Obavezna doplata na ime boravišne takse za sve starije od 1,99 godina u iznosu od 2,50 EUR po noćenju u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu za devize UNI KREDIT BANKE na dan uplate

NAPOMENA:
Za sve aranžmane koji obuhvataju boravak 31.12.'17./01.01.'18. OBUVAĆENA JE OBAVEZNA NOVOGODIŠNJA VEČERA, osim za hotel “ZARA HOTEL & SPA” gde je uračunat obavezan praznični ručak 01.01.'18. Pansionska večera 31.12.'17. neće biti služena!

SPISAK HOTELA SA OBAVEZNOM SVEČANOM VEČEROM PREMA UZRASTU:

 • CASA KARINA – BANSKO ODRASLI I DECA OD 6 DO 11,99 GODINA STAROSTI
 • DAFOVSKA – PAMPOROVO ODRASLI I DECA OD 3 DO 14,99 GODINA STAROSTI
 • BANSKO SPA&HOLIDAYS – BANSKO ODRASLI I DECA OD 40DO 13,99 GODINA STAROSTI
 • ICEBERG – BOROVEC ODRASLI I DECA OD 2 DO 11,99 GODINA STAROSTI
 • PERUN LODGE – BANSKO ODRASLI I DECA OD 5 DO 11,99 GODINA STAROSTI
 • SAMOKOV – BOROVEC ODRASLI I DECA OD 2 DO 11,99 GODINA STAROSTI
 • STRAŽITE – BANSKO ODRASLI I DECA OD 2 DO 11,99 GODINA STAROSTI
 • Sv. IVAN RILSKI – BANSKO ODRASLI I DECA OD 6 DO 11,99 GODINA STAROSTI
 • YANAKIEV – BOROVES ODRASLI I DECA OD 2 DO 12,99 GODINA STAROSTI
 • ZARA HOTEL & SPA – BANSKO PRAZNIČNI RUČAK 01.01.'18. ODRASLI I DECA OD 4 DO 11,99 GODINA STAROSTI
 • LUCKY – BANSKO ODRASLI I DECA OD 4 DO 11,99 GODINA STAROSTI
 • ORLOVEC – PAMPOROVO ODRASLI I DECA OD 2 DO 11,99 GODINA STAROSTI

LEGENDA:
soba dbl – dvokrevetna soba
soba dbl kao sgl – jednkrevetna soba
APP – apartman
PP – polupansion
ND – noćenje sa doručkom
NA – najam studija, apartmana bez ishrane
ADT – odrasla osoba
CHD – dete
INF – dete do 1.99 god. starosti

NAČIN PLAĆANJA u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:

 • 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana),
 • platnim karticama,
 • FAKTORING: ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa ili Societe Generale-Masterata (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska.
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016.

Niš, 10.11.2017.


OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Slični aranžmani

 • HOTEL RILA - BOROVEC

Vaš komentar