Array

VAŽNO OBAVEŠTENJE – (ažurirano 18.03. u 15h)

Poštovani putnici,
Kako bi sačuvali naše resurse u ljudstvu, kao i vaše zdravlje doneli smo sledeću odluku: 

 1. Poštujući preporuke Vlade republike Srbije,
  PP „EUROTURS NIŠ“ DOO od 19.03.2020. godine do opoziva vanrednog stanja posluje u vanrednim okolnostima, samo kao kućno dežurstvo, i to od 10h do 15h.
  Sve informacije koje su vam neophodne u ovom periodu zatražite telefonom ili putem E-mail-a.
  KONTAKT (BEOGRAD I NOVI SAD): 063.477963, [email protected]
  KONTAKT (NIŠ i VRANJE): 063.474992, [email protected]
 2. Sva turistička putovanja sa polaskom do 15.05.2020.god., odnosno do okončanja vanrednog stanja OTKAZUJU SE. Suspenduje se do daljnjeg prodaja aranžmana za Uskršnje i Prvomajske praznike, kao i prolećna putovanja.
 3. Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa YUTA-om utvrđene su mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane, i to:
  • Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja (Ukoliko je OTP imao dokazive stvarne troškove po pitanju realizacije putovanja, ukupan iznos obaveze se umanjuje za taj iznos). Svi putnici koji su uplatili prolećne aranžmane dobiće na svoj mail navedeni dokument najkasnije do 19.03.2020.
  • Stojimo vam na raspolaganju za pružanje informacija i rezervacija za letnju sezonu koja po planu počinje 18. maja 2020. godine. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom.
   YUTA će u saradnji sa nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.
  • Novac putnika je uredno po ugovoru prebačen našim partnerima u inostranstvu, a same uplate su osigurane našom YUTA garancijom putovanja broj 0023/2020 od 10.01.2020.godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 2700154 od 01.01.2020.godine, Akcionarskog društva za osiguranje Dunav osiguranje a.d.o i nema razloga za brigu. Molimo vas za razumevanje i strpljenje.
  • Naše resorno Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je informisano o svim aktivnostima YUTA . YUTA će i na dalje aktivnosti koordinirati sa Ministarstvom i postupati u skladu sa aktima Vlade Republike Srbije o obavezama pravnih i fizičkih lica u uslovima vanrednog stanja.

O svim daljim aktivnostima bićete blagovremeno informisani.

PP „EUROTURS NIŠ“ d.o.o., postoji više od 30 godina. Preživeli smo bombardovanje, poplave i svinjski grip, a da ni jedan putnik nije bio oštećen. Uz Vašu saradnju i razumevanje prebrodićemo i ovu teškoću.

Nadamo se da će nas pandemija sve „zaobići“ i radujemo se ponovnom rukovanju.

Za EUROTURS,
direktor
Petković Milan

ažurirano: 18.03. u 15h

Vaš komentar