Zimovanje, Zima 2018, Slovenija

ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL – ROGAŠKA SLATINA – SLOVENIJA

ROGAŠKA SLATINA - SLOVENIJA
ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL *****

Terme Rogaška Slatina (od Niša 712 km, od Beograda 477 km, od Novog Sada 463 km, od Vranja 821 km), je banjsko odmaralište i lečilište visokog ranga, ne samo u Sloveniji, već i u Evropi. Rogaška Slatina se nalazi na istoku Slovenije uz samu granicu sa Republikom Hrvatskom. Najbliži veći grad je Celje koje se nalazi na oko 30 km. Kvalitetna mineralna voda koje izvire ovde već 400 godina privaliči posetioce. U zlatnim vremenima Rogaška Slatina bila je mesto okupljanja mnogih vladarskih porodica, visokog plemstva i drugih važnih gostiju iz nekadašnje Austrijske carevine i Kraljevine Jugoslavije: Franc Ferdinad, kralj Petar, Franc List su samo neki od njih. Svetski poznata voda "Donat Mg", koja izvire na dubini od 280m do 600m, jeste osnov nastanka i razvoja Rogaške Slatine. Zbog visokog sastojka magnezijuma i drugih minerala blagotvorno deluje na ljudski organizam. Rogaška pomaže u lečenju bolesti organa za varenje, jetre, žuči, gušterače, nerava, srca i krvnih sudova. Povoljno deluje na koncentraciju šećera u krvi, holesterola i povišenog krvnog pritiska, nezamenjiv je kod otklanjanja poteškoća zatvora, gojaznosti, goruščice i preteranog izlučivanja želučane kiseline. Svojim hotelima visoke kategorije, dobro opremljenim wellness centrima, otvorenim i zatvorenim kompleksom termalnih bazena “Rogaška Rivijera” i stručnim lekarskim timom, Rogaška Slatina pruža posetiocima ugodan odmor, kao i dobar medicinski tretman.

Hotel Atlantida 5* - Hotel je počeo sa radom na jesen 2016. godine, a zvanično otvaranje je upriličeno u maju 2017. Nazvan je po mitološkom ostrvu Atlantida. Hotel je oaza mira, izvor lepote, inspiracije i zdravlja. Atlantida Boutique hotel je jedini luksuzni hotel sa 5 zvezdica ove vrste u regiji. Namenjen je ljudima koji žele da napuste svakodnevni stres i one koji si impresionirani odličnom, savremenom arhitekturom hotela i sa apsolutnim mirom i privatnošću koju nudi. Hotel poseduje 76 luksuznih soba i apartmana. Sobe (22- 33 m²) imaju elektronski nadzor pristupa, kontrolu temperature i klime i sadrže kupatilo (tuš ili kada), balkon ili francuski balkon, satelitsku televiziju, mini bar, i sef. Hotel sadrži bar u hotelskom predvorju, glavni restoran, restoran Club & Ala carte, grejani unutrašnji bazen sa panoramskom terasom, wellness i spa centar (finska i turska sauna, slana soba i prostori za masaže), salu za fitnes, garažu za goste hotela. Atlantida poseduje i multifunkcionalnu moderno opremljenu salu za poslovne goste.
Veličina soba: Dvokrevetna soba superior (francuski krevet/ dva kreveta, 27m²), dvokrevetna soba deluxe (29m²), standardna dvokrevetna soba (24-33m²), dvokrevetna soba prilagođena osobama sa invaliditetom (27m²), dvokrevetna economy soba sa francuskim balkonom (19-24m²), dvokrevetna soba exclusive (25m²), apartman junior (34m²), apartman sa francuskim balkonom (54m²), apartman superior (54m²), apartman confort (45-54m²), apartman deluxe (58-67m²), predsednički apartman (75m²).

"ROMANTIČNI PAKET"

Cene važe do 28.12.2017., 03.01. - 28.12.2018.

Atlantida 3 DANA/ 2 NOĆENJA DODATNA NOĆ
Dvokrevetna soba- superior 372 € za dve osobe 80€/osobi
Apartman junior 445 € za dve osobe 80€/osobi
*Cene važe za 2 osobe (minimum 2 noćenja)

U cenu paketa je uračunato:

 • smeštaj u odabranoj sobi sa uključenim polupansionom za dve osobe. 2X polupansion uključuje bogat doručak (švedski sto) sa sezonskim namirnicama iz okoline i raznovrstan jelovnik za večeru (izbor od četiri jela), sa bogatim izborom salata, sira, voća i poslastica (švedski sto);
 • ulaznicu za neograničeno kupanje u unutrašnjem hotelskom bazenu, masažnom bazenu i ulaz u Oazu sauna;
 • ulaz u hotelski fitnes;
 • flaša mineralne vode Donat Mg u sobi prilikom dolaska;
 • dnevno sveže voće u kutku za zdravlje;
 • piće dobrodošlice;
 • neograničena upotreba WiFi veze;
 • slobodan ulaz u Casino Fontana (važi za starije od 18 godina);
 • animacijski program sa muzičkim i tematskim programom prema rasporedu;
 • dnevne novine i revije – dostupne putem interneta (Press Reader);
 • kasna odjava iz hotela – late chech out (do 16 časova);
 • 1x upotreba slane sobe u dvoje u Wellness & Spa centru;
 • 1x refleksna masaža stopala (20 min.) za nju i njega u Wellness & Spa centru;
 • 1 x romantična večera u dvoje u A'la carte restoranu (umesto klasične večere).

U cenu paket nije uračunato:

 • Boravišna taksa koja iznosi 1,27 € po osobi/noći, za decu od 6 do 18 godina 0,63 € po detetu/noći, osobe sa invaliditetom i deca do 6 godina su osobođeni plaćanja taksi. Takse se plaćaju na recepciji hotela.

Doplate (po osobi po danu):

 • čuvana garaža: 10 € po automobilu;
 • dodatni krevet (moguće samo u apatmanu): 90 € odrasla osoba, 70€ deca do 12 godina.

Napomene: Prijava gostiju je moguća od 14h, a odjava do 10h

Način i uslovi plaćanja:
Gotovinski, platnim karticama kao i preko računa agencije. Plaćanje je u dinarima, po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan plaćanja. Uplata akontacije od najmanje 40% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre početka korišćenja usluga. Ukoliko stranka ne reguliše obavezu plaćanja najkasnije 21 dan pre početka korišćenja usluga automatski će se smatrati da je odustala od aranžmana i postupiće se prema opštim uslovima putovanja organizatora.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Niš, IRS/ 24.10.2017.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar