Array
Reke i jezera Srbija

HOTEL DANUBIA PARK – SREBRNO JEZERO

SREBRNO JEZERO - HOTEL DANUBIA PARK
ROMANTIČNI VIKEND - PAKET

Na obali Srebrnog jezera, jednog od najlepših jezera u Srbiji, na samo 75 minuta vožnje od Beograda nalazi se garni hotel Danubia Park. U jedinstvenom okruženju poznatom po turizmu, ribolovu i brojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima, hotel će vam svojom ponudom pružiti relaksirajući i inspiritivan boravak.
Hotel Danubia Park je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave i uživanja. Bez obzira da li dolazite na porodični odmor, romantični vikend ili poslovni skup, idealno je mesto za obnavljanje životne radosti i energije u miru Srebrnog jezera.

2 polupansiona (Danubia Park garni hotel & restoran Sidro)

I dan:
dolazak na Srebrno jezero/ smeštaj u Danubia park garni hotel/ piće dobrodošlice i korpa sa voćem u sobi/ večera (a la carte) u restoranu Sidro/ noćenje
II dan:
doručak/ slobodno vreme/ romantična večera u restoranu Sidro (a la carte)/ noćenje
III dan:
doručak/ kasni check out

Cena paketa: 19.300,00 rsd za dve osobe (standardna dvokrevetna soba)

Aranžman obuhvata:

 • Dva polupansiona
 • Korišćenje fitness centra i saune, besplatan ulaz u Aqua Club tokom letnje sezone

Aranžman ne obuhvata:

 • Boravišnu taksu u iznosu od 80,00 rsd po osobi dnevno
 • Opciono - krstarenje brodom Silver star do Golubačke tvrđave

Otkaz aranžmana:

 • Otkaz do 60 dana pre početka aranžmana, zadržava se 30% od ukupne cene aranžmana
 • Otkaz do 30 dana pre početka aranžmana, zadržava se 50% od ukupne cena aranžmana
 • Otkaz do 15 dana pre početka aranžmana, zadržava se 90% od ukupne cene aranžmana
 • Otkaz u roku kraćem od 15 dana, zadržava se 100% vrednosti aranžmana

Način i uslovi plaćanja:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs`.
 • Uplata 50% akontacije prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.

HOTEL DANUBIA PARK - SREBRNO JEZERO
Hotelske usluge i opremljenost: gostima garni hotela Danubia Park na raspolaganju su: usluge recepcije 24h, soba za osobe sa posebnim potrebama, rampa za prilaz osoba sa posebnim potrebama, usluge spa i fitness centra, korišćenje Aqua Club-a, pordška u organizovanju izleta, baby oprema (krevetac, stolica za hranjenje, sedište za bicikl), soba za igru, usluge pranja i peglanja veša. Besplatan parking: ispred ulaza hotela: 27 mesta + 1 (za osobe sa posebnim potrebama), prekoputa hotela: 13 mesta.
Standardna dvokrevetna soba: (kapacitet: 47 soba), kvadratura 22m2 (terasa 4 m2), dva odvojena ležaja sa mogućnošću spajanja u francuski ležaj, LCD (32″) marke Toshiba, kablovski kanali, mini bar, telefon, fen, sef, wi-fi konekcija.
Superior dvokrevetna soba: (kapacitet: 5 soba), kvadratura 27,87 m2 (terasa 4 m2), dva odvojena ležaja sa mogućnošću spajanja u francuski ležaj, trosed – pomoćni ležaj (za dete do 7 godina), LCD (32″) marke Toshiba, kablovski kanali, mini bar, telefon, fen, sef, wi-fi konekcija.
Porodična tip A: (kapacitet: 2 sobe), kvadratura 49,74 m2 (terasa 4m2), dve sobe i 4 ležaja (jedan francuski, u drugoj sobi dva odvojena), 2 LCD (32″) marke Toshiba, kablovski kanali, mini bar, telefon, fen, sef, wi-fi konekcija, trpezarijska garnitura sa 4 stolice.
Porodična tip B : (kapacitet: 2 sobe), kvadratura 33,18 m2 (soba nema terasu), tri ležaja + krevetac po potrebi, LCD (32″) marke Toshiba, kablovski kanali, mini bar, telefon, fen, sef, wi-fi konekcija. Junior apartman: (kapacitet: 1 soba), kvadratura 37,79 m2 (terasa 4 m2), 2 sobe, 4 ležaja: tri odvojena kreveta u jednoj sobi, dvosed (pomoćni ležaj) na razvlačenje u drugoj sobi, 2 LCD-a ( 32″) marke Toshiba, kablovski kanali, mini bar, telefon, fen, sef, wi-fi konekcija.
Apartman : (kapacitet: 2 sobe), kvadratura 49,12 m2 (terasa 10 m2), 2 sobe: francuski ležaj u jednoj, trosed na razvlačenje u drugoj (za dvoje dece ili jednu odraslu osobu), 2 LCD televizora ( 32″) marke Toshiba, kablovski kanali, mini bar, telefon, fen, sef, wi-fi konekcija
Executive apartman: (kapacitet : 1 soba), kvadratura 90,12 m2 (terasa 25 m2), apartman se sastoji od dva nivoa. U prizemlju je smeštena ugaona garnitura, konferencijski sto sa 10 fotelja, kuhinjski pult sa barskim stolicama, mini kuhinja sa pratećim radnim elementima, šporet sa ravnom plocom, frizider, toalet. Na spratu se nalazi francuski ležaj dimenzije 200x 180 i kupatilo sa kadom. Garnitura za sedenje na terasi – 2 stola sa 6 fotelja, 3 LCD televizora (42″) marke Philips, kablovska televizija, mini Bar, telefon, fen, sef, wi-fi konekcija.
Soba za osobe sa posebnim potrebama: (kapacitet: 1 soba), kvadratura 28,35 m2 (terasa 4m2), francuski ležaj, kupatilo, kao i cela soba, prilagođeno je osobama sa posebnim potrebama, LCD televizor (32 ‘’) marke Toshiba, kablovski kanali, mini bar, telefon, fen, sef.
Restoran Sidro: Potpuni utisak o Srebrnom jezeru i Dunavu teško je steći bez gastronomskog doživljaja u restoranu Sidro. Pozicioniran na samoj obali Srebrnog jezera, restoran će vam pružiti udobnu, opuštujaću atmosferu uz bogat i raznovrstan jelovnik sa akcentom na svežu, tek upecanu rečnu ribu. Domaći mesni i sveži riblji specijaliteti kao i slasni deserti samo su deo vrhunske gurmanske ponude restorana. Tokom sezone na terasi restorana Sidro podjednako možete da uživate u ukusnim zalogajima koliko i u zadivljujućem pogledu na jezero. U suton ćete prisustvovati očaravajućem zalasku sunca kao i fenomenu po kome je Srebrno jezero i dobilo ime – milioni iskrica po površini vode daju jezeru nadaleko čuveni srebrni odsjaj. Restoran Sidro otvoren je sedam dana u nedelji od 08:00h do 23:00h, vikendom do ponoći.
Sala za doručak: U prijantom ambijentu prostrane i udobne sale sa kaminom, doručak na bazi švedskog stola služi se od 07:00 do 10:00 časova. Imajući na umu koliko je ovaj obrok važan kao preduslov za dobar početak dana, pripremamo za vas zdrav, bogat i dobro izbalansiran doručak uz specijalitete iz sopstvene proizvodnje poput domaćeg kulena i buđole. Sala za doručak prima 80 osoba, poseduje pušačku zonu za 20 osoba. Tokom sezone gostima na usluzi je i bašta koja prima 20 osoba.
Sala za sastanke: Za poslovni sastanak, seminar, biznis prezentaciju ili team building na raspolaganju vam je najmodernija konferencijska sala sa 210 mesta i mogućnošću podele na tri manje sale (130, 40 i 40 mesta) kao i organizovanja prostora u skladu sa vašim potrebama. Svaka celina je opremljena najsavremenijom audio i video opremom – projektorom, projekcionim platnom, govornicom, mikrofonom, wi-fi, flip chart-om. Za grupe do 40 ljudi predviđena je klub sala, idealna za organizovanje sastanka, prezentacija i skupova, a koja poseduje projektor, projekciono platno, wi-fi i TV. Za izdvojene sastanke i brain storming-e preporučujemo komfor executive apartmana (kapacitet od 10 do 15 ljudi). Raspolaže sa više TV-a (mogućnost priključivanja na laptop za prezentacije) kao i terasom od 25 m2 za kafe i pušačke pauze. Kamin sala, smestena na samoj obali Srebrnog jezera i udaljena od hotela samo 5 minuta hoda, pogodna je za korporativna okupljanja do 120 ljudi. Za maksimalnu efikasnost vaših poslovnih skupova, pored profesionalnog osoblja koje će vam pomoći u organizaciji događaja, na usluzi su vam: internet, laptop na zahtev, skeniranje, fotokopiranje, štampanje, mogućnost prepaid doplate na recepciji hotela za sve mreže.
Fitness & spa: Bogatu ponudu garni hotela Danubia Park čini i savremeno opremljeni fitness i spa centar. Kreiran po meri svakog gosta, fitness centar se prostire na oko 300 m2. Smešten u prijatnom ambijentu i sa obiljem dnevnog svetla, u centru svoje mesto mogu da nađu svi kojima su fizička aktivnost i zdrave navike deo životnog stila, kako onima koji se sportom bave rekreativno, tako i profesionalno. Osim što je opremljen svim najsavremenijim spravama za vaš trening, ovaj prostor raspolaže komfornim kabinama za presvlacenje, tusevima i kasetama za odlaganje ličnih stvari. Za potpuni balans tela rezervisana je spa zona – sauna, deo sa tropskom kišom kao i razne vrste masaža.
**Postoji mogućnost fakultativnih izleta, preporuka je krstarenje brodom Silver Star do:

 • Ušća Peka i nazad (1,5h plovidbe) po ceni od 590,00 rsd po osobi (minimum 60 putnika)
 • Golubačke tvrđave i nazad (3,5h plovidbe) po ceni od 990,00 rsd po osobi (minimum 60 putnika)

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.
Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0023/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300060698 od 26.12.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad” u visini 300.000.- Eura.

Niš, 13.02.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar