Array
Reke i jezera Srbija

BAJINA BAŠTA – ZEPTER HOTEL DRINA

BAJINA BAŠTA - ZEPTER HOTEL DRINA

Luksuzni i moderan hotel Drina, visoke kategorije, je smešten u samom centru Bajine Bašte (168 km od Beograda i 38 km od Užica), u centru gradskog naselja Bajine Bašte-pešačka zona, u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine Tare i manastira Rača. Zgrada hotela se nalazi između dve glavne ulice grada, naslanja se na pešačku zonu centra i ušuškana je u raskošno zelenilo obližnjih parkova, što eksterijer hotela, u kolorističkom smislu, čini još interesantnijim. Hotel se, sastoji od suterena, prizemlja i tri sprata. Pored 40 moderno opremljenih smeštajnih jedinica i 30 novih soba, od kojih je pet apartmanskog tipa, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 220 mesta), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara. U restoranu hotela Drina (120 sedećih mesta) mogu se organizovati sve vrste svečanosti, a na jelovniku se nalaze najukusniji domaći i internacionalni specijaliteti pripremljeni na zdrav – Zepter način. Hotel poseduje i pizzerij-u, kao i natkrivenu spoljašnju terasu koja izlazi direktno na glavni trg.

PAKET DŽIP OFFROAD TURA
Cena paket aranžmana je 121€ po osobi

Paket obuhvata:

 • smeštaj u standardnim sobama u hotelu, dva noćenja sa doručkom (dvokrevetna soba)
 • besplatan wi-fi
 • piće dobrodošlice, rakija klekovača BB
 • ručak u restoranu Vrelo (specijalitet kuće- pastrmka)
 • parking
 • kasna odjava iz hotela do 17h (umesto redovne odjave do 14h)
 • offroad vožnja džipom od strane profesionalnog licenciranog vozača/ vodiča: Bajina Bašta, manastir Rača, izvor vode Lađevac, selo Sokolina, vidikovac Osluša, Banjska stena, jezero Perućac, reka Vrelo. Tura u trajanju od 5-6 sati, razdaljina 70 km, kroz planinski živopisni predeo, okružen šumom, planinom Tarom i rekom Drinom.

Paket ne obuhvata:

 • boravišnu taksu i osiguranje u iznosu 110,00 rsd po osobi/po noći
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 15€ po osobi/ po noći
 • doplatu za deluxe sobu 10€ po osobi/ po noći

Način i uslovi plaćanja:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs`
 • Uplata 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana

BAJINA BAŠTA - ZEPTER HOTEL DRINA

Standard soba- Komforne sobe sa prelepim pogledom na šetalište i zelena brda iznad desne obale reke Drine, zadovoljavaju sve potrebe udobnog, komotnog i relaksirajućeg smeštaja. Raspolažu prostranom spavaćom sobom i kupatilom, ukupne kvadrature 25-30 m². Sobe su opremljne velikim, udobnim krevetima, garderoberom, kofer stolom, radnim stolom sa stolicom, ogledalom, televizorom, zidnim lampama. Kupatilo je sa kadom i svim pratećim sanitarijama, upotpunjeno kvalitetnom Zepter kozmetikom. Sve sobe su klimatizovane i poseduju telefonsku liniju, WiFi i kablovski internet.
DeLux soba- Moderne, prostrane, luksuzno opremljene sobe su predviđene za boravak jedne ili dve osobe. Pozicionirane su tako da imaju puno svetlosti tokom čitavog dana. Veoma su komforne, zavidne kvadrature od čak 30m2. Raspolažu spavaćom sobom i kupatilom. Odišu elegancijom moderog nameštaja, a po jedan zid svake sobe krasi unikatni umetnički tapet. Opremljene su udobnim, prostranim krevetima – francuskim ležajevima, vunenim tepisima, ormarima, zidnim noćnim komodama, lampama, radnim stolovima, foteljama koje se, po potrebi, mogu razvući u ležaj, ogledalima… Moderna kupatila, kompletno su izrađena od italijanske keramike i imaju tuš kabine u nivou poda. Sve sobe poseduju: mini bar, klima uređaj, plazma televizor, telefonsku liniju, Wi Fi i kablovski internet.
Apartman- Ultramoderni apartmani Zepter hotela Drina, sa prelepim pogledom na gradsko šetalište i dva obližnja parka, svojom otmenom elegancijom i komforom zadovoljavaju sve zahteve i najvećih hedonista. Sastoje se od dve velike prostorije: spavaće sobe i dnevnog boravka, a u svom sklopu imaju i kupatilo i zaseban toalet. Kvadratura apartmana iznosi više od 50m². Pored velikog bračnog kreveta u spavaćoj prostoriji nalaze se i dva solo ležaja, noćne komode, ormar, radni sto, fotelja, ogledalo, zidne lampe… Dnevni boravak krasi raskošna garnitura za sedenje, fotelja, dvosed, stočići, plazma televizor, a lepotu čitavog prostora upotpunjavaju vuneni tepisi, zidne lampe i umetničke slike. Kupatilo i toalet su opremljeni najkvalitetnijom italijanskom keramikom i neizbežnom Zepter kozmetikom. Svi apartmani poseduju: mini bar, klima uređaj, plazma televizor, telefonsku liniju, Wi Fi i kablovski internet.

Restoran Drina- hotel raspolaže sa 70 luksuzno i moderno opremljenih smeštajnih jedinica i 4 apartmana. Sobe su kategorije: standard (41) i de lux (29), koje zadovoljavaju standard od 5 zvezdica.
Kongresna sala- hotel Drina raspolaže i velikom, tehnološki najsavremenijom kongresnom dvoranom, sa svom potrebnom audio i video opremom, kapaciteta do 220 mesta, kompletno opremljenom za održavanje kongresa, seminara, konferencija, work shop i team building aktivnosti. Ova prelepa sala idealna je i za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti: svadbi, maturskih večeri, proslava rođendana, godišnjica i drugih prigoda.
Pizzeria Zepter bašta- locirana u prizemlju hotela, opremljena po vrhunskim standardima, sa pogledom na gradski trg, kapaciteta do 60 sedećih mesta, nalazi se moderna pizzerija koja nudi veliki izbor originalnih italijanskih jela. Pizzerija Bašta je sinonim za kvalitet dobre italijanske hrane i društvenog života, gde u opuštajućoj atmosferi i uz profesionalno i prijatno osoblje, možete uživati u širokom asortimanu : piza, lazanja, pasti, domaćih njoka sa piletinom, fitnes salata, rižota, najkvalitetnijih italijanskih poslastica.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.
Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0023/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300060698 od 26.12.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad” u visini 300.000.- Eura.

Niš, 18.12.2018.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar