Array
Putovanja autobusom, Putovanja 2020

VENECIJA, VERONA, PADOVA & PALMANOVA

VENECIJA (Verona, Padova & Palmanova)
Osmomartovsko putovanje organizovanih grupa autobusom

1. dan Niš – Beograd – Palmanova *(Novi Sad)
Polazak sa parkinga Lukoilove pumpe kod TC „Tempo“ u 14,00 h. Direktna vožnja do Beograda. Usputna zadržavanja radi preuzimanja putnika iz gradova duž auto puta. Nastavak puta iz Beograda u 17,30 h sa autobuskog terminala „Lasta“, autoput Beograd-Niš br 4. *(Transfer iz Novog Sada do Beograda, sa parkinga kod lokomotive u 15,30 h). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju prema Milanu.

2. dan PALMANOVA – Lido di Jezolo
U pre podnevnim satima dolazak u Palmanovu. Obilazak OUTLETA PALMANOVA www.palmanovaoutlet.it (šoping centra sa devedeset firmiranih butika i popustima od 30 do 70%. Slobodno vreme za individualna razgledanja i šoping. Nastavak putovanja za Lido di Jezolo. Dolazak u po podnevnim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje. Noćenje.

3. dan Lido di Jezolo (PADOVA & VERONA)
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja Lida di Jezolo. Noćenje. Fakultativa: Celodnevni izlet do Padove i Verone. Obilazak Padove: crkva Sv. Antonija, Prato dela Vale, korzo i trg Kavur… Nastavak putovanja za Veronu. Obilazak grada: Trg Bra, Palata Barbijeri, Arena, Trg Erbe, Julijina kuća, Trg Sinjorija, Toranj Lambertijevih… Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak za Lido di Jezolo u kasnim po podnevnim satima.

4. dan Lido di Jezolo – VENECIJA - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativa: Odlazak autobusom u luku Punta Sabjoni. Transfer brodom do Venecije. Panoramska šetnja istorijskim centrom Venecije sa lokalnim vodičem: Most uzdaha, Duždeva palata, stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti do 18,00 h. Povratak u luku Punta Sabjoni. Polazak za Beograd. Direktna vožnja kroz Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju. Usputna zadržavanja na graničnim prelazima i prema potrebi.

5. dan Beograd – Niš *(Novi Sad)
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. *(transfer za Novi Sad, po dolasku u Beograd). Nastavak puta za Niš. Dolazak u pre podnevnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Hoteli 3* u Lidu di Jezolo
tipa Miami, Bolivar, Trento...
Polazak Povratak Iz Niša, duž autoputa do Beograda
i iz Novog Sada
Iz Beograda
redovna rane rezervacije redovna rane rezervacije
05.03.'20. 09.03.'20. SPECIJALNA CENA
ZA ORGANIZOVANE GRUPE U PRIPREMI!

INFORMACIJE: 018.292.020

Cena obuhvata:

 • Prevoz na navedenim relacijama povišenim solo ili spratnim turističkim autobusom sa a/c i a/v uređajima,
 • smeštaj u dvo i trokrevetnim (treći ležaj pomoćni) sobama u hotelu tipa Miami, Bolivar, Trento... sa 3* u Lidu di Jezolo, na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak pojačan slano-slatki, posluživanje,
 • obilazak outleta Palmanova,
 • licenciranog pratioca grupe, troškovi organizacije.

Cena ne obuhvata::

 • Polisu međunarodnog putnog i zdravstevnog osiguranja. PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Dunav. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
 • individualne, vanprogramske, troškove koje putnik načini u sredstvima javnog prevoza, u smeštajnim i objektima ishrane, na lokalitetima...
 • fakultativne sadržaje programa,
 • doplatu za jednokrevetnu sobu, cena u pripremi, rezervacija i uplata pre polaska na put!

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (minimum za realizaciju izleta je 30 putnika):

  • Celodnevni izlet do Venecije. Cena po dogovoru. Minimum 30 osoba. Cena obuhvata: eko, lučke takse, brodsku kartu Punta Sabjoni – Venecija – Punta Sabjoni, LOKALNOG VODIČA U VENECIJI! Cena ne obuhvata: ulaznice za navedene objekte u Veneciji.
  • Celodnevni izlet autobusom do Padove i Verone. Cena po dogovoru. Minimum 30 osoba. Cena obuhvata: autobuski prevoz, obilaske u pomenutim gradovima, troškove putarina, eko taksi, parkinga i organizacije. Cena ne obuhvata: ulaznice za navedene objekte u Padovi i Veroni.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA DATE SU PREMA TARIFAMA SA DESTINACIJA NA DAN SASTAVLJANJA PROGRAMA I PODLOŽNE SU PROMENAMA! Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina lokaliteta, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja.

IZJAŠNJAVANJE ZA FAKULTATIVNE IZLETE/ULASKE NEOPHODNO JE PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA ZA ARANŽMAN U AGENCIJI U SRBIJI.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hoteli sa 3* tipa:
MIAMI - Smešten pored popularnog trga Aurora, na 200 metara od plaže, hotel Miami nudi otvoreni bazen sa terasom za sunčanje. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Hotel Miami se nalazi u centru Lida di Jezolo. Sobe imaju sopstveni balkon. Hotel poseduje TV salu, bar i tradicionalni restoran.
BOLIVAR - Ovaj atraktivan hotel sa 3 zvezdice nalazi se blizu trga Pjaca Marina. Prednosti ovog hotela su centralna lokacija i niz impresivnih sadržaja. Uživajte u prijatnom ambijentu i blistavoj belini enterijera. Ovde možete popiti piće u elegantnom baru, obedovati u otmenom restoranu, plivati u privlačnom otvorenom bazenu i odmoriti se u opuštajućem salonu. Uputite se u šetnju pažljivo uređenim vrtovima ili na plažu sa zlatnim peskom dugu 15 km koja se nalazi na samo 100 metara od hotela. Nadomak hotela nalazi se obilje mogućnosti za zabavu - obiđite barove, restorane i prodavnice ovog dinamičnog letovališta. Vratite se u svoju potpuno opremljenu, svetlu sobu i opustite se u vrhunskom stilu i udobnosti.
TRENTO - Nedavno renoviran hotel, nalazi se u samom centru Lida na oko pedeset metara od plaže, u blizini Trga Macini. Hotel raspolaže sopstvenim parkingom (sa ograničenim brojem mesta), liftom, restoranom... U prizemlju se nalazi picerija. Internet je besplatan u javnim prostorijama hotela. Sve sobe imaju TWC, fen, telefon, TV, klima uređaj i frižider. Doručak je na bazi samoposluživanja.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Preuzmite uslove putovanja u PDF formatu.

Niš, 27.11.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar