Putovanja autobusom, Putovanja 2013-2014, Uskrs 2014.

HOTEL MEDITERRANEAN VILLAGE – PARALIA KATERINI

HOTEL "MEDITERRANEAN VILLAGE" - Paralia Katerini
LOKACIJA: Paralija-Pieria, na plaži, centar 700 metara, 7km od centra Katerinija
U SOBI : klima, kupatilo, LCD TV, telefon, sef, minibar, fen, balkon ili veranda
U HOTELU : 176 luksuznih soba. U okviru hotela se nalazi 5 bazena, restoran, beach bar, fish bar, grčka a la carte taverna, picerija, spa centar sa zatvorenim bazenom, dancing club, internet, dečije igralište, poslastičarnica, fitnes, konferencijska sala, peščana plaža
POGODNOSTI : jedini hotel u Paraliji sa sopstvenom plažom, SPA centar

USKRS 2014. CENOVNIK

HOTEL MEDITERRANEAN VILLAGE
5*
18/04-21/04
Usluga - po danu
Polupansion Polupansion
Po osobi u 1/2 sobi (max 2 ADL +1 CHD ili 3 ADL )
59 €
Po osobi u 1/2+1 sobi superior (max 2 ADL +2 CHD ili 3 ADL)
71 €
Suite po SOBI (max 2 ADL +2 CHD)
264 €
VIP Maissonette po SOBI (max 2 ADL +2 CHD)
396 €
1/1 soba
94 €

Uslovi boravka
Klima uređaj, TV
besplatno
Deca 0-6,99 godina,dnevno
Besplatno
Deca 7-13,99 godina, popust
50,00%
Treća odrasla osoba, popust
30,00%

Minimum boravka 3 noći

OKVIRNE GEOGRAFSKE KOORDINATE OBJEKTA (GOOGLE MAPS), OZNACENO ZELENOM STRELICOM:


U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka posle 15.00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova. Cene važe za minimalni boravak od 7 dana, za kraći boravak moguće je uvećanje cena od 10-20% (u zavisnosti od hotela) Kategorija hotela je lokalna. Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, veći 120 x 190 cm i francuski 145-155 cm sa 180-190 cm. Treći ležaj u hotelima najčešće je pomoćni. Popusti za decu važe samo u pratnji dve odrasle osobe i samo u odgovarajućoj vrsti soba. Ako kod pojedinih hotela nije naglašen način posluživanja obroka, smatra se da je u pitanju kontinentalni način. Kod hotela koji imaju mogućnost All inclusive, specifikacija usluga zavisi od hotela i dobija se kod zaključivanja ugovora. All inclusive usluga podrazumeva konzumaciju hrane i pića (po pravilu samo domaća točena pića) samo u odredjenim periodima u toku dana. Kod hotela niže kategorizacije moguća je doplata za klima uredjaj prema tarifi hotela i iznosi uobičajno oko 5€ po danu. U niskoj sezoni i kod hotela veće kategorije moguće je da klima uređaji nisu u upotrebi ili se doplaćuju. Upotreba ležaljki i suncobrana na bazenu hotela se po pravilu ne doplaćuje, dok se na plaži iste doplaćuju 5-10€ po danu i setu (ukoliko drugačije nije navedeno). Kapacitet je ograničen a rasporedela se vrši prema vremenu dolaska. Sefovi u hotelima (naročito niže kategorizacije) se doplaćuju prema tarifi hotela – uobičajno oko 3€ po danu. Ako drugačije nije navedeno internet i WLAN je dostupan samo u lobby baru i doplaćuje se po tarifi hotela. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike luksuznijih hotelskih soba. Izgled standarnih hotelskih soba može da odstupa od prikazanih. Sve usluge hotela koje nisu navedene kao besplatne se po pravilu doplaćuju na licu mesta po tarifama hotela. Hoteli smešteni u naseljenim mestima po pravilu nemaju obezbedjen parking ili se upotreba parkinga doplaćuje na licu mesta prema tarifi hotela. Hoteli i risorti smešteni van naseljenih mesta po pravilu imaju mogućnost parkiranja oko hotela ili imaju sopstveni parking koji se ne doplaćuje. Broj parking mesta je ograničen.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • odabrane usluge u hotelu prema cenovniku
  • troškovi organizacije

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Preporučuje se, jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja. Polise “TAKOVO OSIGURANJE” možete kupiti kod predstavnika osiguravajućih kuća, na šalteru agencije. Cene su prema tarifi osiguravajuće kuće i dobijaju se u agenciji. Podležu promenama koje zavise od promena tarifa osiguravača. Osiguranje je u vidu medicinske i putne asistencije po uslovima – standard (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti prilikom uplate osiguranja).
  • individualni troškovi putnika

NAČIN PLAĆANJA
dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne banke Srbije na dan uplate) :

  • 30% kod rezervacije, a ostatak najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana – gotovinski, platnim karticama banaka ili na žiro račun
  • ODLOŽENO NA 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE, kreditnim karticama Banca Intesa-e (faktoring). Kartica se provlači na ceo iznos aranžmana kod rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama „Euroturs“-a)

AUTOBUSKI PREVOZ moguć je do hotela kod kojih je to eksplicitno naglašeno. Detalje i cenovnike autobuskog prevoza možete naći u cenovniku "GRČKA apartmani".

UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DANA PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.
Promena rezervacije (imena putnika, hotela i datuma polaska) van otkaznih rokova hotela naplaćuje se 20 €.

Eventualni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring).
Hotelski popusti za rane rezervacije važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring).
Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust.
Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate.
Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta.

Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen vizu. Putnik je u obavezi da prikupi neophodna dokumenta za pribavljanje individualne vize, za čiju ispravnost i valjanost jemči sam putnik, a u suprotnom podleže odredbi člana 10. Opštih uslova putovanja agencije “Euroturs Niš”. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije “Euroturs Niš”. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.

MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu u opštini ili sudu.

Hotelski aranžmani su individualni aranžmani, minimum za realizaciju je 1 putnik. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 7 dana pre datuma polaska.

Niš, 01.11.2013.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Slični aranžmani

  • HOTEL MEDITERRANEAN VILLAGE - PARALIA KATERINI

Vaš komentar