Array
Novogodišnja putovanja, Nova godina 2015.

APART HOTEL SOLARIS RESORT – VRNJAČKA BANJA

Solaris Resort je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim. Objekat nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. U ponudi su takođe i sportsko-rekreativni sadržaji sa otvorenim i zatvorenim bazenom, fitnes centar, ekskluzivni Wellness centar i Relax zona. U izgradnji je kongresna sala (250 mesta) i dečiji kutak. Kao takva, ponuda će biti jedinstvena u regionu. Smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Idealno je mesto za odmor, relaksaciju i opuštanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

Doček Nove godine 2015. Cenovnik važi u periodu 29.12.2014/04.01.2015.

Solaris Resort
3 dana/ 2 noći
4 dana/ 3 noći
5 dana / 4 noći
1/1 apartman
28.700
33.600
38.700
1/2 apartman
46.900
59.400
72.800
1/3 apartman
55.500
70.200
84.600
1/1 soba
25.800
30.900
48.900
2/3 porodična soba
50.400
63.900
77.400
2/4 porodična soba
58.200
71.400
99.200
Doplata za dete
6.200
9.600
12.800

*Cene su izražene u dinarima po sobi po paketu.
Ukoliko odaberete paket koji obuhvata 4 noći, peta noć je GRATIS

Program 31.12.2014.
20:00h- okupljanje gostiju u restoranu hotela, piće dobrodošlice.
21:00h- početak dočeka uz svečanu novogodišnju večeru na bazi bogatog švedskog stola uz muzički program
Ponoćni šampanjac za goste.

Program 01.01.2015.
08:30h- produženi doručak
11:00h- prenos novogodišnjeg koncerta Bečke filharmonije u lobby baru hotela.
14:00h- kuvanje i degustacijja kuvanog vina i rakije na otvorenom uz muziku.
21:00h- repriza Nove godine uz svečanu večeru na bazi bogatog švedskog stola uz muzički program.

Cena uključuje:

 • 2,3 ili 4 noćenja po sobi na bazi polupansiona (doručak, večera – švedski sto)
 • Novogodišnja svečana večera na bazi švedskog stola i doček Nove godine uz piće dobrodošlice, muzički program i šampanjac u ponoć
 • Repriza dočeka Nove godine
 • Osveženje duha i tela u Wellness zoni Wellness centra Solaris resort (1 ulazak dnevno)
 • Solaris tematske večeri iznenađenja za sve goste u restoranu „Biber“ hotela Solaris Resort (večeri italijanske, španske kuhinje, veče piva)
 • Pokloni iznenađenja za sve gostekoliko odaberete paket koji obuhvata 4 noći, peta noć je GRATIS

Cena ne uključuje:

 • Boravišnu taksu koja iznosi 120,00 rsd dnevno po osobi
 • Osiguranje koje iznosi 20,00 rsd dnevno po osobi
 • Deca do 7 godina plaćaju samo osiguranje 20,00 din, a deca od 7 do 15 godina plaćaju osiguranje 20,00 din i boravišnu taksu u iznosu od 60,00 din.

Posebne pogodnosti, popusti i doplate:

 • Za sve goste koji se odluče da svoj ulazak u Wellness centar iskoriste u toku prepodneva (u terminu od 9-15h) dobijaju jedan sat gratis.
 • Svi gosti hotela Solaris Resort dobijaju 20% popusta na sve dodatne usluge Wellness centra.
 • Mogućnost zakazivanja frizera išminkera za dame.
 • Za sve goste koji rezervišu paket od 4/5 noćenja Solaris Resort daje mogućnost plaćanja na 3 rate + „Welcome back“ vaučer za vikend za dve osobe u hotelu Solaris Resort.
 • Mogućnost oraganizovanja poseta obližnjim manastirima.

Uslovi boravka za decu:

 • Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravak
 • Deca od 7 do 12 godina starosti plaćaju dečiji paket (tabela)
 • Organizovani doček Nove godine i repriza za decu u zasebnom prostoru (bogat animacijski program za decu, specijalni novogodišnji jelovnik za decu.)
 • Iznenađenja za decu uz obaveznu prijavu dan ranije (Poseta ZOO vrtu)
 • Dečije igre takmičenja sa animatorom.

Način i uslovi plaćanja:

 • Plaćanje se vrši gotovinski, kreditnim karticama ili na račun turističke agencije Euroturs Niš.
 • Uplata 50% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana. Otkaz aranžmana:
 • Otkazni rok rezervacije za individualne goste je 48h pre dolaska. U slučaju nedolaska, ili otkaza rezervacije kraćeg od 48h, hotel zadržava pravo da prethodno uplaćeni avans zadrži u celosti.

OPIS HOTELA:
Solaris Resort vam nudi različite smeštajne jedinice u skladu sa vašim mogućnostima i željama. Kapacitet hotela je 55 komfornih apartmana i porodičnih soba i jedan penthaus apartman. Apartmani površine 41m² sastoje se od: prostranog dnevnog boravka, spavaće sobe, terase, kupatila i opremljene kuhinje. Porodične sobe su 41m² i sastoje se od: dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja, terase, kupatila, garderobnog prostora.
Lux soba - spavaća soba, kupatilo, terasa, garderober, air condition, lcd tv (sa kablovskom), wireless internet, mini bar, fen
Lux apartman - dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, opremljena kuhinja, terasa, air condition, lcd tv (sa kablovskom), wireless internet, mini bar, fen
Porodična soba - dve spavaće sobe, kupatilo, garderober, terasa, air conditioner, dva lcd tv-a (sa kablovskom), wireless internet, mini bar, fen
Penthaus apartman - dnevna soba, dve spavaće sobe, opremljena kuhinja, dva kupatila, četri terase, air condition, lcd tv (sa kablovskom), wireless internet, mini bar, fen
Svakom gostu na raspolaganju je besplatan, obezbeđen parking prostor pod video nadzorom sa 90 parking mesta.
Restoran Biber - U ponudi hotela je i restoran Biber. Svojim enterijerom i dizajnom, pruža osećaj tradicionalne, tople atmosfere uz spoj raznovrsnih ukusa i ugođaja. Osim za goste hotela restoran je otvorenog tipa i za sve one koji žele da osete jedinstven gastronomski užitak.
Mentor restorana je jedan od najboljih svetskih kuvara Dragan Lukić.
U februaru 2014.godine Solaris Resort je postao prvi hotel u Srbiji sa uručenim Halal sertifikatom za proces proizvodnje i distribucije hrane u okviru restorana Biber. Restoran nudi a la carte ponudu sa širokom paletom nacionalnih specijaliteta Španije, Francuske, Italije ili Dalekog istoka, bogat izbor vina i poslastica, mogućnost organizovanja tematskih večeri sa adekvatnim muzičkim programom i animacijama za goste. Restoran raspolaže kapacitetom od 130-150 mesta. Radno vreme od 07:30h-22:00h
Wellness - Jedinstvenost ponude čini i najprestižniji Wellness centar u regionu. Obilje sadržaja i stručno osoblje omogućavaju gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke negujući svoje telo i duh.
U ponudi se nalazi: jacuzzi za 10 osoba uz mogućnost hidro i aero masaže, slana pećina, kaldarijum, ruska banja, zlatni hamam, relax baldahin, tuš tropska kiša, finska sauna, tepidarijum kao i zatvoreni bazen sa morskom vodom temperature 29 stepeni. U okviru relax zone, gostima su na raspolaganju razne vrste masaža, relax soba i tepidarijum.
Svi programi i sadržaji izvode se u kombinaciji sa najmodernijim tehnološkim dostignućima zbog čega je Wellness centar Solaris Resorta jedan od najlepših u turističkoj ponudi Srbije. Radno vreme wellness centra 10-21h
Jedinstvena ponda Solaris Resorta: DEČIJI WELLNESS u periodu od 10h do 12:30 h sa korišćenje zatvorenog bazena i slane pećine do 14h. napomena: deca do 12 godina mogu koristiti wellness isključivo u navedenim terminima, uz obaveznu pratnju roditelja.
Fitness - raznovrsni programi (joga, pilates, teretana) usmereni su ka svim grupama gostiju uz nadzor stručnog trenera. Fitness centar je najbolje mesto da na odmoru održite kondiciju i sakupite energiju.
Teniski teren - jedinstveni teniski teren u regionu pruža mogućnost dodatne rekreacije. Napravljen je na tvrdoj podlozi ,,Rebound Ace", poznatoj po tome što se koristi na Australian Open-u.
Otvoreni bazen - u pitanju je otvoreni bazen sa barom u vodi. Pored otvorenog bazena je i jacuzzi za dvoje na otvorenom.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.
Organizator ima zаključen ugovor o gаrаnciji putovаnjа zа slučаj insolventnosti.: polisu osiguranja br. 8003750, od 01.06.2014. god. osiguravajuće kompanije „Takovo Osiguranje” iz Kragujevca ul. Dr Zorana Đinđića, br 15a.

Niš, 24.11.2014.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Vaš komentar