Novogodišnja putovanja, Nova godina 2014.

ISTANBUL – HOTEL CARLTON

POPUST ZA RANE REZERVACIJE Uz uplatu aranžmana u celosti prilikom rezervacije
7% POPUSTA do 20. Novembra

Polazak :29. decembar 2013.,
Povratak : 03. januar 2014.
6 dana, autobusom, na bazi minimum 40 putnika

1.dan BEOGRAD – NIŠ – ISTANBUL
29.12.’13.Polazak iz Beograda u 15,00h ispred hotela "Kontinental"; u 19,00h sa parkinga ispred tehničkih fakulteta.Direktna vožnja pored Sofije, Plovdiva, Svilengrada i Jedrena za Istanbul. Usputne pauze prema potrebi i na granici.

2.dan ISTANBUL (razgledanje)
30.12.13.Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Doručak.Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hipodrom, Aja Sofija, Plava džamija, Porta, Dolmabahče, prelazak u Malu Aziju mostom preko Bosfora do parka Čamlidža...Smeštaj u izabrani hotel posle 14,00h.Slobodno popodne.Noćenje.

3.dan ISTANBUL (Topkapi,Aja Sofija)
31.12.13,.Doručak.Slobodan dan za individualne aktivnosti. FAKULTATIVNO: Poseta Topkapi palati i riznici i Aja Sofiji (45€ sa ulaznicama i lokalnim vodičem- minimum za realizaciju 30 pax ).Pripreme za individualni doček doček Nove Godine (predlažemo odlazak u boemski deo grada Kumkapi.)Noćenje.

4.dan ISTANBUL (Bosfor)
01.13.'14.Doručak.FAKULTATIVNO: vožnja brodom po Bosforu u pratnji lokalnog vodiča gde se mogu videti mostovi koji spajaju evropski sa azijskim kontinentom, Zlatni rog; poseta Vaseljenskoj Patrijaršiji(cena 20€ minimum za realizaciju 30 pax). Slobodno popodne za odmor i individualnorazgledanje Istanbula. FAKULTATIVNO : večera u nekom restoranu sa nacionalnom kuhinjom (35 € minimum za realizaciju 30 pax). Noćenje.

5.dan ISTANBUL (Dolmabahče)
02.01.'14.Doručak. Napuštanje hotela oko 12,00h. Slobodno do polaska za Srbiju u 17,00h.Fakultativna:poseta Dolmabahče palati-poslednjoj rezidenciji sultana. Direktna vožnja istim pravcem kao u dolasku sa usputnim pauzama prema potrebi

6.dan .... - NIŠ - BEOGRAD... BEOGRAD
03.01.'14. Dolazak u Niš u jutarnjim satima, u Beograd oko podneva. Prestanak aranžmanskih usluga.

CENA ARANŽMANA:
199 € - HOTEL "CARLTON" (****)

7% POPUSTA ZA RANE REZERVACIJE (uz uplatu aranžmana u celosti prilikom rezervacije do 20. Novembra)

U CENU JE URAČUNATO:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C,audio,video...)
 • smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama (treći krevet pomoćni) na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto u skladu sa normativima hotela),
 • usluge lokalnog vodiča za panoramsko razgledanje grada
 • razgledanja prema programu
 • troškovi organizacije i vodje puta

U CENU NIJE URAČUNATO:

 • putno osiguranje za teritoriju Evrope po cenovniku odabrane osiguravajuće kuće na dan uplate,Takovo (cca 1€ za odrasle, 0.5€ za decu i cca 2€ za osobe starije od 70 godina)
 • fakultativno: vožnja brodom i poseta Patrijaršiji (20€, min. 30 osoba)
 • fakultativno: poseta Top Kapi palati i Aja Sofiji u pratnji lokalnog vodiča, sa uključe nim slušalicama – bubicama za Aja Sofiju (45€, min. 30 osoba)
 • fakultativno: večera u nacionalnom restoranusa pleasnim i muzičkim programom (35€, min. 30 osoba)
 • fakultativno: poseta Dolmabahče palati (35€, min. 30 osoba)
 • individualne posete, karte za gradski prevoz
 • doplata za jednokrevetnu sobu u bilo kom od dva hotela : 45€ (dinarski)
 • doplata za polazak iz Beograda i sa auto-puta Niš-Beograd, Zaječara, Negotina, Bora (20,-€ dinarski, min. 20 putnika)

NAČIN PLAĆANJA
DINARSKI (protivvrednost po prodajnom efektivnom kursu «NBS» na dan uplate):

 • 30% akontacija kod prijave, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15 dana pre polaska na put (gotovinski ili platnim karticama banaka)
 • 30% akontacije kod prijave, a ostatak čekovima (deponuju se 15 dana pre polaska) ili administrativnom zabranom, jednake mesečne rate do 05. marta 2014.
 • kreditnim karticama “Banca Intesa” bez kamate na 5 mesečnih rata (kartica se provlači na ceo iznos aranžmana kod rezervacije), moguće samo u poslovnicama “Euroturs”-a

SMEŠTAJ:
Hotel "Carlton" 4*
Smešten je u Evropskom delu Istanbula, u delu grada Laleli, 10 minuta šetnje od Kapali Čaršije i na 20 minuta šetnje od Aja Sofije i Plave Džamije. Poseduje restoran, bar, spa, fitnes centrom ... Ima 73 soba i 3 apartmana, a svaka soba je sa telefonom, TV-om, minibarom, centralnim grejanjem, kupatilom sa fenom....

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 7 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa po danima. Ukoliko imena hotela nisu navedena, radi se o hotelima po "fortuna sistemu" a imena će biti poznata 7 dana pre polaska na put. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Fakultativne ekskurzije plaćaju se inopartneru.

SREĆNU I USPEŠNU NOVU GODINU
ŽELI VAM VAŠ „EUROTURS"

Beograd, 05.10.2013.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Vaš komentar