Grčka leto 2018. Avionom, Hoteli Agia Triada 2018.

HOTEL SUN BEACH – AGIA TRIADA – AVIONOM

HOTEL "SUN BEACH" - Agia Triada
LOKACIJA: Agia Triada – Solun, 150m od plaže, 300m od centra Agia Triade, 28km od centra Soluna
U SOBI: klima, balkon, fen za kosu, TWC, mini bar, Sat TV, telefon
U HOTELU: 122 sobe i apartmana, restoran, otvoreni bazen, bar kod bazena, bar u hotelu, biznis centar, fitnes sala, frizer, sef, Internet korner, TV sala, kafe, ležaljke, lift, perionica, parking, snack bar, recepcija 24h, room service, sala za konferencije, letnja bašta, WLAN internet doručak: buffet, večera – klasična (u najvišoj sezoni buffet)
POGODNOSTI: besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži (polovina Juna do polovine Sepembra) i na bazenu u julu i avgustu, gradskom autobuskom linijom povezan sa šoping zonom Soluna (Kosmos Mediteran, IKEA) kao i sa centrom grada

OKVIRNE GEOGRAFSKE KOORDINATE OBJEKTA (GOOGLE MAPS), OZNACENO STRELICOM:


GRČKA HOTELI LETO 2018. CENOVNIK

Agia Triada
Polazak 1-May 21-Jun 11-Jul 21-Aug 11-Sep
Povratak 20-Jun 10-Jul 20-Aug 10-Sep 30-Sep
Dana/noći 51/50 20/19 41/40 21/20 20/19
Redovni cenovnik
Sun Beach 4*, Dvokrevetna+pomoćni (osnova 3ADL, max 3ADL+CHD), PP
osoba/dan 29 31 38 31 29
1. dete (0-6) 0 0 0 0 0
Sun Beach 4*, Porodična soba (osnova 4ADL), PP
osoba/dan 29 32 41 32 29
Sun Beach 4*, Porodična soba (osnova 3ADL;Max 3ADL+1CHD), PP
osoba/dan 39 43 55 43 39
1. dete (0-12) 0 0 0 0 0
Sun Beach 4*, Jednokrevetna , PP
osoba/dan 53 58 67 58 53
Sun Beach 4*, Porodična (osnova 2ADL, max 2ADL+3CHD) , PP
osoba/dan 58 64 82 64 58
1. dete (0-12) 0 0 0 0 0
2. dete (0-12) 0 0 0 0 0
3. dete (0-6) 0 0 0 0 0
Sun Beach 4*, Dvokrevetna (max 3 ADL ili 2ADL+2CHD), PP
osoba/dan 31 35 42 35 31
dodatni krevet 27 25 28 25 27
1. dete (0-6) 0 0 0 0 0
1. dete (6-12) 16 17 19 17 16
2. dete (0-6) 0 0 0 0 0

Obavezna jednokratna doplata za dinarski deo 1750 RSD po odrasloj osobi. Deca do nenavršenih 12 godina ne plaćaju dinarski deo.

POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE
Popust za rane rezervacije do 28/02/2018 (do navedenog datuma neophodna uplata u celosti) 10%

GRČKA HOTELI, LETO 2018. – Uslovi boravka i način plaćanja

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • odabrane usluge u hotelu prema cenovniku
 • troškovi organizacije

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • avio karta Beograd-Solun Beograd -redovna linija Air Serbia (očekivana cena sa uračunatim aerodromskim taksama cca 205 €), tačna cena dobija se prlikom rezervacije
 • transfer aerodrom – hotel- aerodrom 50 € po vozilu(max 4 pax) plaća se u agenciji prilikom rezervacije hotela
 • paket putnog osiguranja
 • individualni troškovi putnika

GRČKA HOTELI, LETOVANJE 2018 – Uslovi boravka i način plaćanja

U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka posle 15.00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova.
Cene važe za minimalni boravak od 7 dana, za kraći boravak moguće je uvećanje cena od 10-20% (u zavisnosti od hotela).
Porez ( boravišna taksa) po novom grčkom zakonu 4472/2017, član 72 plaća se po sobi i danu na licu mesta zavisno od kategorije hotela. Trenutni predlog zakona je sledeći : hoteli 1-2 zvezdice 0,5 € po sobi i danu; hoteli sa 3 zvezdice 1,5 € po sobi i danu; hoteli sa 4 zvezdice 3€ po sobi i danu; hoteli sa 5 zvezdica 4 € po sobi i danu.
Kategorija hotela je lokalna. Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, veći 120 x 190 cm i francuski 145-155 cm sa 180-190 cm. Treći ležaj u hotelima najčešće je pomoćni. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to zavisi isključivo od recepcije smeštajnog objekta.
Ako kod pojedinih hotela nije naglašen način posluživanja obroka, smatra se da je u pitanju kontinentalni način.
Kod hotela koji imaju mogućnost all inclusive, specifikacija usluga zavisi od hotela i dobija se kod zaključivanja ugovora. All inclusive usluga podrazumeva konzumaciju hrane i pića (po pravilu samo domaća točena pića) samo u odredjenim periodima u toku dana.
Kod hotela niže kategorizacije moguća je doplata za klima uredjaj prema tarifi hotela i iznosi uobičajno oko 5 € po danu. U niskoj sezoni i kod hotela veće kategorije moguće je da klima uređaji nisu u upotrebi ili se doplaćuju. Upotreba ležaljki i suncobrana na bazenu hotela se po pravilu ne doplaćuje, dok se na plaži iste doplaćuju 5-10 € po danu i setu (ukoliko drugačije nije navedeno). Kapacitet je ograničen a rasporedela se vrši prema vremenu dolaska.
Sefovi u hotelima (naročito niže kategorizacije) se doplaćuju prema tarifi hotela – uobičajno oko 3€ po danu.
Ako drugačije nije navedeno internet i WLAN je dostupan samo u lobby baru i doplaćuje se po tarifi hotela.
Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike luksuznijih hotelskih soba. Izgled standarnih hotelskih soba može da odstupa od prikazanih.
Sve usluge hotela koje nisu navedene kao besplatne se po pravilu doplaćuju na licu mesta po tarifama hotela.
Hoteli smešteni u naseljenim mestima po pravilu nemaju obezbedjen parking ili se upotreba parkinga doplaćuje na licu mesta prema tarifi hotela. Hoteli i risorti smešteni van naseljenih mesta po pravilu imaju mogućnost parkiranja oko hotela ili imaju sopstveni parking koji se ne doplaćuje. Broj parking mesta je ograničen.
Sve posebne zahteve i potrebe za smeštaj od strane klijenata moguće je ostvariti samo uz pisanu potvrdu od strane hotela i ako su naglašeni u ugovoru sa klijentom; u suprotnom su isti nevažeći.
Za vreme boravka u hotelima (naročito više kategorije) klijenti su u obavezi da poštuju kod oblačenja hotela (naročito za vreme obroka). Obavezno poneti sa sobom odeću dugih rukava i nogavica i obuću bez otvora za prste. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nepoštovanja istog.

NAČIN PLAĆANJA (PAKET ARANŽMANA), dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate) :

 • OBAVEZNA UPLATA dinarskog dela prilikom upita za hotel (refundira se jedino ako ne postoji raspoloživost hotela)
 • 25% akontacije odmah – 24h po potvrdjenoj rezervaciji hotela, UKOLIKO STRANKA NE UPLATI AKONTACIJU PREDVIĐENOM ROKU SMATRAĆE SE DA JE STRANKA ODUSTALA OD REZERVACIJE
 • ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA sa uvećanjem ostatka duga 2% po mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća ili administrativnom zabranom (po sklapanju ugovora sa radnom organizacijom ili sindikatom); Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana
 • Platnim karticama
 • ODLOŽENO NA 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (faktoring). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Organizatora)

UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DANA PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

AUTOBUSKI PREVOZ moguć je do hotela kod kojih je to eksplicitno naglašeno. Detalje autobuskog prevoza možete naći u cenovniku "GRČKA apartmani".

Dinarski deo nije podložni refundaciji, bez obzira na razlog otkaza. Za promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma polaska) van otkaznih rokova naplaćuje se iznova dinarski deo. Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.

Hotelski popusti za rane rezervacije važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

Popusti za decu važe samo u pratnji dve odrasle osobe i samo u odgovarajućoj vrsti soba. Popusti se odnose samo na cenu osnovne usluge i ne važe za doplate i dinarski deo.
Hotelski aranžmani su individualni, minimum za realizaciju je 1 putnik. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 7 dana pre datuma polaska.
Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen vizu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije Organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu u opštini ili sudu.

•Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program organizatora putovanja istaknut u prostorijama agencije. Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 15.01.2017.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar