Array
Grčka leto 2018. hoteli, grcka hotel leto 2018., Hoteli Krf 2018.

HOTEL CYPROTEL ALMYROS NATURA – KRF

HOTEL ''CYPROTEL ALMYROS NATURA'' **** - Krf
LOKACIJA : na plaži (Almyros bach) , 2km od centra Acharavia, 38km od grada Krfa. Sobe imaju balkon sa pogledom na more ili uređeni vrt i bazen.
SADRŽAJ: minimarket,restoran, bar, sneck bar, bašta, terasa, terasa za sunčanje, otvoreni bazen, teniski tereni, igraonica, dečije igralište i bazen, stoni tenis,  parking. Internet je dostupan na javnim mestima hotela i njegovo korišćenje se dodatno naplaćuje. Ležaljke na plaži uz doplatu
U SOBI:   klima, SAT TV, frižider, kupatilo sa kadom i fenom za kosu,balkon

CENOVNIK ZA LETO 2017.
U PRIPREMI!

OKVIRNE GEOGRAFSKE KOORDINATE OBJEKTA (GOOGLE MAPS), OZNACENO ZELENOM STRELICOM:


Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program organizatora putovanja istaknut u prostorijama agencije.

•U agenciji možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji).

Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 400/10. Za sve navedene programe važe Opšti uslovi putovanja "Euroturs Niš" i YUTA standardi.

Niš, 23.09.2016.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Vaš komentar