Array
Bugarska leto 2020. hoteli, bugarska hotel leto 2020., Hoteli Sunčev breg 2020.

HOTEL SMART LINE HOTEL MERIDIAN – SUNČEV BREG

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SUNČEV BREG - Letovalište u južnom delu bugarske crnomorske obale, smešteno u polukružnom zalivu okrenutom ka istoku. Peskovita plaža je duga 8 km, a širioka do 400 m sa jedinstevnim peščanim dinama, obraslim retkim vrstama rastinja. Sunčev Breg raspolaže velikim brojem hotela svih kategorija, luksuznim restoranima, kafeterijama, pabovima, picerijama, objektima za brzu hranu, prodavnicama, otvorenim bazarom, sportskim terenima sa mogućnošću iznajmljivanja rekvizita...

HOTEL "SMART LINE HOTEL MERIDIAN" ****
Lokacija: 200 m od plaže.
U sobi: dva standardna ležaja, fotelja na rasklapanjee, kablovska TV, Wi-Fi (uz doplatu), telefon, mini-bar, centralna klima, kupatilo sa tuš kabinom i fenom, terasa...
U hotelu: recepcija, restoran, lobi-bar, sef na recepciji (uz doplatu), menjačnica, Wi-Fi u lobiju (besplatno), mini-market.
Pogodnosti: SPA centar uz doplatu usluga, menjačnica, zabavna zona udaljena cca 300 m...

BUGARSKA HOTELI LETO 2020. CENOVNIK

Polazak 10-Sep 17-Sep
Povratak 16-Sep 26-Sep
Dana/noći 7/6 10/9
CENOVNIK ZA SOPSTVENI PREVOZ
SMARTLINE HOTEL MERIDIAN 4*, DBL za max 2 + 1 ADT; 2 ADT + 2 CHD, AI
osoba/dan 26 25
1. dete (0-2) 3 3
1. dete (2-12) 3 3
2. dete (0-12) 15 3

* CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
smeštaj u dvokrevetnim sobama sa trećim pomoćnim na rasklapanje,
minimum 3 noćenja na bazi izabrane usluge (noćenje sa doručkom u hotima Kotva i Chaika Beach Resort ili all inclusive u sva četiri hotela iz tabele) boravišnu taksu

* CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :
Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja. PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Dunav. Individualne, vanprogramske troškove koje putnik načini u prevoznim sredstvima, smeštajnim objektima, objektima ishrane, na lokalitetima...

SADRŽAJ ALL INCLUSIVE USLUGE

PANORAMA RESTORANI: „MARICA EAST“ i „MARICA WEST“

 • doručak od 07,30 – 10,00 h (švedski sto)
 • večera (švedski sto)
RESTORAN „MERIDIAN“ U ZONI OTOVRENOG BAZENA:
 • ručak od 12,30 do 14,30 h više vrsta sveže salate, pomfrit, garnir, supe, roštilj, pica, pasta, sosevi, gresinzi, voće i slatkiši, lokalni alkoholni i bezalkoholni napici, kafa, čaj i mineralna negazirana voda
RESTORAN “MERIDIAN” i PANORAMA RESTORANI “MARICA EAST” i “MARICA WEST”:
 • od 11,00 do 23,00 h: lokalni alkoholni i bezalkoholni napici, uključujući kafu, čaj, mineralna, negazirana voda
RESTORAN “MERIDIAN”:
 • od 15,00 – 18,00 h: sladoled i grickalice
OSTALO:
 • Besplatana upotreba dečjeg kuta
 • Upotreba suncobrana i ležaljki na bazenu za goste sa all inclusive uslugom
NAPOMENA:
 • Konzumiranje svih vrsta pića van gore navedenih satnica i mesta biće naplaćeno!
 • Konzumiranje uvoznih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka se naplaćuje!

NAČIN PLAĆANJA,
dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate) :

 • 25% deviznog dela kao akontacija kod prijave, ostatak u 11 MESEČNIH RATA , i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju ODMAH KOD REZERVACIJE (NAJKASNIIJE 72 SATA OD MOMENTA REZERVACIJE)U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.
 • Platnim karticama
 • FAKTORING: ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije (moguće samo u poslovnicama organizatora)

STRANKE SU U OBAVEZI DA SE 48 h PRE PUTOVANJA INFORMIŠU O EVENTUALNIM PROMENEMA!
UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Za promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma polaska) van otkaznih rokova naplaćujuju se iznova troškovi rezervacije. Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.

Upotreba WiFi interneta (ukoliko postoji) po pravilu je predvidjena na recepciji. U pojedinim sobama iz tehničkih razloga moguć je loš ili nepostojeći signal. Brzina interneta zavisi od broja jednovremenih korisnika i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i može biti nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Nosioci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede potrebnu vizu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize u kom slučaju se smatra da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa.

VAŽNO: BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U BUGARSKU

VAŽNO: NOSIOCI PASOŠA DRUGIH DRŽAVA U OBAVEZI SU DA SE SAMI INFORMIŠU O VIZNOM REŽIMU BUGARSKE ZA GRAĐANE DOTIČNE DRŽAVE

NAPOMENA: u izabrani hotel se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova. Broj parking mesta (tamo gde ih ima) je ograničen. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih soba i apartmana. Izgled standardnih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Krajnji rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre polaska. Organizator putovanje ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu i njegovoj realizaciji.

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 12/2020. A 40 od 27.01.2020.

Niš, 05.09.2020.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar