Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Sunčev breg 2019.

HOTEL PLISKA – SUNČEV BREG

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SUNČEV BREG - Letovalište u južnom delu bugarske crnomorske obale, smešteno u polukružnom zalivu okrenutom ka istoku. Peskovita plaža je duga 8 km, a širioka do 400 m sa jedinstevnim peščanim dinama, obraslim retkim vrstama rastinja. Sunčev Breg raspolaže velikim brojem hotela svih kategorija, luksuznim restoranima, kafeterijama, pabovima, picerijama, objektima za brzu hranu, prodavnicama, otvorenim bazarom, sportskim terenima sa mogućnošću iznajmljivanja rekvizita...

HOTEL PLISKA
Nalazi se na samo 50 metara od peščane plaže u južnom delu Sunčevog Brega. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon. Bežični internet je dostupan u celom objektu i može se koristiti uz doplatu. Atraktivni drevni grad Nesebar udaljen je 3 km od hotela Pliska. Hotel Pliska u ponudi ima prostor za decu i raznovrstan zabavni program za sve uzraste. U restoranu se služe topla i hladna jela sa mesom, specijaliteti od ribe i tipična jela bugarske kuhinje. Dečje igralište je na raspolaganju ispred hotela.

LETOVANJE 2020. BUGARSKA HOTELI
CENOVNIK U PRIPREMI

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 25.09.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar