Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Sunčev breg 2019.

HOTEL NIMFA RUSALKA – SUNČEV BREG

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SUNČEV BREG - Letovalište u južnom delu bugarske crnomorske obale, smešteno u polukružnom zalivu okrenutom ka istoku. Peskovita plaža je duga 8 km, a širioka do 400 m sa jedinstevnim peščanim dinama, obraslim retkim vrstama rastinja. Sunčev Breg raspolaže velikim brojem hotela svih kategorija, luksuznim restoranima, kafeterijama, pabovima, picerijama, objektima za brzu hranu, prodavnicama, otvorenim bazarom, sportskim terenima sa mogućnošću iznajmljivanja rekvizita...

HOTEL NIMFA RUSALKA
Smešten je u južnom delu Sunčevog Brega i nalazi se u drugoj liniji hotala od mora. Udaljen je oko 100 metara od peskovite plaže (oko 300 metara od mora). Hotel Nimfa Rusalka raspolaže standardnim dvokrevetnim sobama. Sve sobe su sa balkonom, telefonom, frižiderom, TV, fenom. Određeni broj soba nema klimu i za njih važi posebna cena. Hotel Nimfa Rusalka ima sledeće sadržaje: recepciju, restoran, otvoreni bazen, prodavnicu i suvenirnicu. Hotel Nimfa Rusalka ima svoj privatni parking. Parking je besplatan i ne može se rezervisati. Internet se doplaćuje. Cena zavisi od broja dana koji se uplaćuje. Jedan dan je 2,5 eur; 5 dana 9 eur. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto). Korišćenje ležaljki i suncobrana na bazenu je besplatno. Hotel je udaljen oko 50 m od autobuskog stajališta i šoping centra.

LETOVANJE 2020. BUGARSKA HOTELI
CENOVNIK U PRIPREMI

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 25.09.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar