Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Sunčev breg 2019.

HOTEL KALOFER – SUNČEV BREG

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SUNČEV BREG - Letovalište u južnom delu bugarske crnomorske obale, smešteno u polukružnom zalivu okrenutom ka istoku. Peskovita plaža je duga 8 km, a širioka do 400 m sa jedinstevnim peščanim dinama, obraslim retkim vrstama rastinja. Sunčev Breg raspolaže velikim brojem hotela svih kategorija, luksuznim restoranima, kafeterijama, pabovima, picerijama, objektima za brzu hranu, prodavnicama, otvorenim bazarom, sportskim terenima sa mogućnošću iznajmljivanja rekvizita...

HOTEL KALOFER
Smešten je na 200 metara od plaže i na 10 minuta hoda od centra Sunčevog Brega. Nalazi se na 6,4 km od drevnog grada Nesebara, koji je uvršten na spisak svetske baštine UNESCO-a. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama, a u svim sobama obezbeđen je kablovski internet. Hotel poseduje otvoreni bazen sa hidromasažnom kadom i dečji bazen. Ležaljke i suncobrani mogu se koristiti besplatno. U okviru objekta na raspolaganju su sauna, usluge masaže, fitnes centar i parno kupatilo. Klimatizovani restoran mediteranske kuhinje u hotelu Kalofer nudi opremu za karaoke i letnju baštu. Tokom boravka možete koristiti prostor za roštilj i uživati u pićima u baru pored otvorenog bazena.

LETOVANJE 2020. BUGARSKA HOTELI
CENOVNIK U PRIPREMI

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 25.09.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar