Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Sunčev breg 2019.

HOTEL AUGUSTA – SUNČEV BREG

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SUNČEV BREG - Letovalište u južnom delu bugarske crnomorske obale, smešteno u polukružnom zalivu okrenutom ka istoku. Peskovita plaža je duga 8 km, a širioka do 400 m sa jedinstevnim peščanim dinama, obraslim retkim vrstama rastinja. Sunčev Breg raspolaže velikim brojem hotela svih kategorija, luksuznim restoranima, kafeterijama, pabovima, picerijama, objektima za brzu hranu, prodavnicama, otvorenim bazarom, sportskim terenima sa mogućnošću iznajmljivanja rekvizita...

HOTEL AUGUSTA
Smešten je u Sunčevom Bregu, na 3 km od akva parka Aktion. U ponudi ima sezonski otvoreni bazen, pribor za roštilj i dečije igralište. Gosti mogu uživati u restoranu u okviru objekta. Sve sobe imaju TV sa kablovskim kanalima. Pojedine sobe poseduju prostor za sedenje u kome se možete opustiti. Pojedine sobe sadrže terasu ili balkon. Svaka soba uključuje kupatilo sa TWC. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Recepcija radi non-stop. Plaža Kakao nalazi se na 5 km.

LETOVANJE 2020. BUGARSKA HOTELI
CENOVNIK U PRIPREMI

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 25.09.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar