Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Sozopol 2019.

PORODIČNI HOTEL VICTORIA – SOZOPOL

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SOZOPOL - Grad i letovalište međunarodnog značaja. Smešten na dva poluostrva, 35 km južnije od Burgasa. Osnovan 610. god. pre Hrista kao kolonija stanovnika grčkog grada Mileta pod imenom APOLONIA. Deset vekova kasnije grad dobija ime SOZOPOL "grad spasa". Viševekovna istorija grada, mnogobrojne crkve i preko 150 originalnih tzv. "crnomorskih kuća" privalče veliki broj ljubitelja stare arhitekture i nesvakidašnjeg ambijenta. Proglašen je svetskom kulturnom baštinom od strane UNESCO-a. Grad raspolaže bogatom vanpansionskom ponudom: folklorne večeri, panoramsko krstarenje brodom, fiš pik-nik na jednom od 4 bugarska ostrvca u Crnom moru - Sv. Ivan...

PORODIČNI HOTEL VICTORIA
Nalazi se u novom delu Sozopola, na samo 100 metara od plaže Harmani. U ponudi su moderno uređene sobe sa klima-uređajem i balkonom.
Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Osoblje može uz doplatu organizovati iznajmljivanje automobila.
Sve sobe uključuju mini-bar, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i električno kuvalo. Pored toga imaju sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom.
Dinamični centar Sozopola i stanica međugradskih autobusa nalaze se na 100 metara. Stari grad Sozopola udaljen je 7 minuta hoda od objekta Victoria.

LETOVANJE 2020. BUGARSKA HOTELI
CENOVNIK U PRIPREMI

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 25.09.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar