Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Sozopol 2019.

HOTEL RAY – SOZOPOL

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SOZOPOL - Grad i letovalište međunarodnog značaja. Smešten na dva poluostrva, 35 km južnije od Burgasa. Osnovan 610. god. pre Hrista kao kolonija stanovnika grčkog grada Mileta pod imenom APOLONIA. Deset vekova kasnije grad dobija ime SOZOPOL "grad spasa". Viševekovna istorija grada, mnogobrojne crkve i preko 150 originalnih tzv. "crnomorskih kuća" privalče veliki broj ljubitelja stare arhitekture i nesvakidašnjeg ambijenta. Proglašen je svetskom kulturnom baštinom od strane UNESCO-a. Grad raspolaže bogatom vanpansionskom ponudom: folklorne večeri, panoramsko krstarenje brodom, fiš pik-nik na jednom od 4 bugarska ostrvca u Crnom moru - Sv. Ivan...

HOTEL RAY
Smešten je u tihom delu Sozopola. Nudi klimatizovan smeštaj. Plaža je udaljena 800 metara. Obezbeđen je besplatan otvoreni bazen.
Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Javni parking u okviru objekta može besplatno da se koristi.
Svaka soba hotela Ray ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider i balkon. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem.
Na licu mesta se nalazi à-la-carte restoran sa velikim izborom dobro poznatih lokalnih i stranih jela.
Autobuska stanica Sozopol nalazi se na 900 metara. Hotel je udaljen 1,1 km od Starog grada. Prehrambena prodavnica je na manje od 150 metara.

LETOVANJE 2020. BUGARSKA HOTELI
CENOVNIK U PRIPREMI

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 25.09.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar