Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Pomorije 2019.

HOTEL I RELAKS CENTAR ST. PETAR AND PAVEL – POMORIJE

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

POMORIJE - Grad sa oko 20.000 stanovnika, poznati turistčki centar na Crnom moru, udaljen od Burgasa i od Sunčevog Brega oko 20 km. Obilje prodavnica, restorana, kafića i diskoteka, čini boravak ugodnim.

HOTEL I RELAKS CENTAR ST. PETAR AND PAVEL
Nalazi se na 10 metara od plaže u Pomoriju. Nudi besplatan WiFi i à-la-carte restoran u okviru objekta.
Gosti mogu koristiti relaks zonu na poslednjem spratu koja uključuje saunu, hidromasažnu kadu i parno kupatilo. Uz doplatu su dostupne masaže, slana soba, hidromasažna kada, elektro-tretman, kao i tretmani blatom i rastvorom ceđi. Svaka soba ima TV sa kablovskim kanalima i toaletni stočić sa stolicom.
Apartmani takođe sadrže kauč i čajnu kuhinju. Kupatilo je opremljeno tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Sve sobe i apartmani imaju balkon. Iz pojedinih smeštajnih jedinica pruža se pogled na more.
Prodavnica prehrambene robe nalazi se na 300 metara od hotela i relaks centra St. Petar and Pavel. U okviru objekta obezbeđen je i deo za decu. Centar Pomorija udaljen je 500 m. Pomorijsko jezero udaljeno je 10 m.

POMORIJE BUGARSKA LETO 2019

POMORIJE
Polazak 20-May 16-Jun 8-Jul 26-Aug
Povratak 15-Jun 7-Jul 25-Aug 10-Sep
Dana/noći 27/26 22/21 49/48 16/15
REDOVAN CENOVNIK
Hotel Sv. Sv. Petar i Pavel 3*, DBL za min 2 ADT; max 2 + 1 ADT ili 2 ADT + 1 CHD, PP
osoba/dan 26 30 36 34
1. dete (0-2) 0 0 0 0
1. dete (2-12) 14 16 19 18
Hotel Sv. Sv. Petar i Pavel 3*, DBL za min 2 ADT; max 2 + 1 ADT ili 2 ADT + 1 CHD, P
osoba/dan 29 34 42 39
1. dete (0-2) 0 0 0 0
1. dete (2-12) 15 18 22 20
Hotel Sv. Sv. Petar i Pavel 3*, APARTMAN duplex 4+1 ADT; 4 ADT + 1 CHD; 4 ADT + 2 CHD, PP
osoba/dan 27 31 36 34
1. dete (0-2) 0 0 0 0
1. dete (2-12) 14 16 19 18
2. dete (0-12) 14 16 19 18
Hotel Sv. Sv. Petar i Pavel 3*, APARTMAN duplex 4+1 ADT; 4 ADT + 1 CHD; 4 ADT + 2 CHD, P
osoba/dan 29 34 40 37
1. dete (0-2) 0 0 0 0
1. dete (2-12) 15 18 21 19
2. dete (0-12) 15 18 21 19
Hotel Sv. Sv. Petar i Pavel 3*, Apartman standard 2 + 1 ADT ili 2 ADT + 2 CHD, PP
osoba/dan 33 37 45 41
1. dete (0-2) 0 0 0 0
1. dete (2-12) 17 19 23 22
2. dete (0-12) 17 19 23 22
Hotel Sv. Sv. Petar i Pavel 3*, Apartman standard 2 + 1 ADT ili 2 ADT + 2 CHD, P
osoba/dan 36 42 54 49
1. dete (0-2) 0 0 0 0
1. dete (2-12) 19 22 28 25
2. dete (0-12) 19 22 28 25

 

Obavezni dinarski deo 1750 RSD po odrasloj osobi.
Za decu, dinarski deo se ne naplaćuje.
Obavezna doplata na ime boravišne takse za sve starije od 1,99 godina u iznosu od 2,50 EUR po noćenju u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu za devize UNI KREDIT BANKE na dan uplate.

GENERALNI USLOVI PLAĆANJA I SMEŠTAJA: BUGARSKA - HOTELI

U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka posle 14,00 h. Napuštanje soba je zadnjeg dana boravka do 10,00 h.
Cene važe za minimalni boravak od 5 dana / 4 noći.
Kategorija hotela je lokalna. Treći ležaj u hotelima najčešće je pomoćni. Organizator putovanja ne može uticati na razmeštaj po sobama, jer to zavisi isključivo od recepcije smeštajnog objekta.
Ako kod pojedinih hotela nije naglašen način posluživanja obroka, smatra se da je u pitanju kontinentalni način.
Kod hotela u kojima je boravak na bazi all inclusivea, usluga podrazumeva konzumaciju hrane i pića (po pravilu samo domaća točena pića) u određeno vreme i na određenom mestu.
U niskoj sezoni , moguće je da klima uređaji nisu u upotrebi ili se doplaćuju.
Upotreba ležaljki i suncobrana na bazenu hotela se po pravilu ne naplaćuje.
Sefovi u hotelima (naročito niže kategorizacije) se doplaćuju na licu mesta prema tarifi hotela.
Ako drugačije nije navedeno internet i WLAN je dostupan samo u određenim delovima hotela i doplaćuje se po tarifi hotela. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike luksuznijih hotelskih soba. Izgled standarnih hotelskih soba može odstupati od prikazanih.
Sve usluge hotela koje nisu navedene kao besplatne, po pravilu se doplaćuju na licu mesta po tarifama hotela.
Hoteli smešteni u naseljenim mestima po pravilu nemaju obezbeđen parking ili se upotreba parkinga doplaćuje na licu mesta prema tarifi hotela.
Hoteli i kompleksi van naseljenih mesta poseduju parking prostor ograničenog kapaciteta čija je upotreba za goste hotela besplatna i bez mogućnopsti rezervacije ili čuvanja parking mesta. U blizini hotela nalaze se organizovani, čuvani parking prostori čija se upotreba naplaćuje prema lokalnim tarifama, cca 10 – 15 EUR po danu i parking mestu koji se ne doplaćuje.
Sve posebne zahteve i potrebe za smeštaj od strane klijenata moguće je ostvariti samo uz pisanu potvrdu od strane hotela i ako su naglašeni u ugovoru sa klijentom, u suprotnom su nevažeći.
Za vreme boravka u hotelima (naročito više kategorije) klijenti su u obavezi da poštuju kod oblačenja hotela (naročito za vreme obroka). Obavezno poneti sa sobom odeću dugih rukava i nogavica i obuću bez otvora za prste. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nepoštovanja istog.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • odabrane usluge u hotelu prema cenovniku
  • troškovi organizacije, osiguranje od insolventnosti i odgovornosti

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • paket putnog osiguranja
  • individualni troškovi putnika

NAČIN PLAĆANJA, dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate - za sve ugovore sklopljene zaključno sa 29. julom 2019., za ugovore sklopljene posle ovog datuma primenjivaće se srednji kurs NBS na dan uplate) :

  • OBAVEZNA UPLATA dinarskog dela prilikom upita za hotel (refundiraju se jedino ako ne postoji raspoloživost hotela)
  • 25% akontacije odmah – 24h po potvrdjenoj rezervaciji hotela, UKOLIKO KLIJENT NE UPLATI AKONTACIJU PREDVIĐENOM ROKU SMATRAĆE SE DA JE ODUSTAO OD REZERVACIJE
  • ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA sa uvećanjem ostatka duga 2% po mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća ili administrativnom zabranom (po sklapanju ugovora sa radnom organizacijom ili sindikatom); Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana
  • Platnim karticama
  • ODLOŽENO NA 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (faktoring). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Organizatora)

UKOLIKO KLIJENT NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTO OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Dinarski deo cene aranžmana nije podložan refundaciji, bez obzira na razlog otkaza. Za promenu rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma polaska) van otkaznih rokova iznova se naplaćujuje dinarski deo. Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.

Hotelski popusti za rane rezervacije važe uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (važe i za faktoring). Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Popusti za decu važe samo u pratnji dve odrasle osobe i samo u odgovarajućoj vrsti soba. Popusti se odnose samo na cenu osnovne usluge i ne važe za doplate i dinarski deo.
Hotelski aranžmani su individualni, minimum za realizaciju je 1 putnik. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 7 dana pre datuma polaska.

Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen vizu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije Organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod notara ili ovlašćenog organa.

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program organizatora putovanja istaknut u prostorijama agencije.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 23.01.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar