Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Pomorije 2019.

HOTEL I RELAKS CENTAR ST. PETAR AND PAVEL – POMORIJE

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

POMORIJE - Grad sa oko 20.000 stanovnika, poznati turistčki centar na Crnom moru, udaljen od Burgasa i od Sunčevog Brega oko 20 km. Obilje prodavnica, restorana, kafića i diskoteka, čini boravak ugodnim.

HOTEL I RELAKS CENTAR ST. PETAR AND PAVEL
Nalazi se na 10 metara od plaže u Pomoriju. Nudi besplatan WiFi i à-la-carte restoran u okviru objekta.
Gosti mogu koristiti relaks zonu na poslednjem spratu koja uključuje saunu, hidromasažnu kadu i parno kupatilo. Uz doplatu su dostupne masaže, slana soba, hidromasažna kada, elektro-tretman, kao i tretmani blatom i rastvorom ceđi. Svaka soba ima TV sa kablovskim kanalima i toaletni stočić sa stolicom.
Apartmani takođe sadrže kauč i čajnu kuhinju. Kupatilo je opremljeno tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Sve sobe i apartmani imaju balkon. Iz pojedinih smeštajnih jedinica pruža se pogled na more.
Prodavnica prehrambene robe nalazi se na 300 metara od hotela i relaks centra St. Petar and Pavel. U okviru objekta obezbeđen je i deo za decu. Centar Pomorija udaljen je 500 m. Pomorijsko jezero udaljeno je 10 m.

LETOVANJE 2020. BUGARSKA HOTELI
CENOVNIK U PRIPREMI

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 25.09.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar