Array
Bugarska leto 2019. hoteli, bugarska hotel leto 2019., Hoteli Nesebar 2019.

HOTELSKI KOMPLEKS KAMENETS – NESEBAR

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

NESEBAR - Antička Mesamvrija, proglašena svetskom kulturnom baštinom od strane UNESCO-a. Stari deo grada smešten je na poluostrvu spojenom sa kopnom uzanim tombolom. Pored znamenitih sakralnih kulturno-istorijskih spomenika u gradu je sačuvana i autentična profana arhitektura. Mnoge od tih kuća pretvorene su u ekskluzivne restorane, butike i apartmane.

HOTELSKI KOMPLEKS KAMENETS *** niži objekat i višespratnica (bivši Hawaii)
Nalazi se na samo 2 minuta hoda od peščane plaže u Nesebru, u novom delu grada.
U ponudi su sobe sa balkonom, restoran bugarske kuhinje i besplatan parking. Gosti mogu besplatno koristiti 3 hotelska bazena.
Hotel Kamenec je otvoren u junu 2011. godine. Jednostavno uređene sobe sadrže flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. U hotelu Kamenec se služi kontinentalni doručak. Gosti mogu popiti piće i besplatno koristiti bežični internet u baru u foajeu ili se mogu opustiti na terasi.
Do brojnih prodavnica i restorana stiže se pešice za 5 minuta. Na samo 100 metara od hotela staju autobusi koji saobraćaju do Ravde, Sunčevog Brega, Vlasa i Burgasa.

LETOVANJE 2020. BUGARSKA HOTELI
CENOVNIK U PRIPREMI

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 49/2016. od 02.03.2016.

Niš, 25.09.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar