Array
Bugarska leto 2020. hoteli, bugarska hotel leto 2020., Hoteli Nesebar 2020.

HOTEL AQUA PARADISE RESORT – NESEBAR

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

NESEBAR - Antička Mesamvrija, proglašena svetskom kulturnom baštinom od strane UNESCO-a. Stari deo grada smešten je na poluostrvu spojenom sa kopnom uzanim tombolom. Pored znamenitih sakralnih kulturno-istorijskih spomenika u gradu je sačuvana i autentična profana arhitektura. Mnoge od tih kuća pretvorene su u ekskluzivne restorane, butike i apartmane.

HOTEL "AQUA PARADISE RESORT" ****
Rizort Aqua Paradise predstavlja višefunkcionalni kompleks, smešten pored mora. Nudi veliki izbor usluga, sadržaja za rekreaciju i boravak, kao i brojne atrakcije. Nalazi se pored glavnog putu Burgas – Varna. U blizini je najveći akva park na Balkanu. Plaža udaljena 500 metara. Smeštajne jedinice nalaze se u glavnoj zgradi ili u 2 susedna krila. Smeštajne jedinice su sa klima-uređajem, sefom, flat-screen TV-om i balkon.
U okviru rizorta su: sportski kompleks, amfiteatar, bazeni na otvorenom i u zatvorenom, centar za konferencije, spa centar sa opremom za fitnes, saunom, parnim kupatilom, hidromasažnom kadom, turskim kupatilom i kozmetičkim salonom. Gostima je na raspolaganju veliki izbor barova, 2 tematska restorana sa bugarskom i internacionalnom kuhinjom sa opcijama za vegane i vegetarijance.
Za najmlađe je obezbeđen dečji centar, dečji bazen i bazen za bebe u vrtu, kao i deo na bazenu u zatvorenom. Tinejdžeri mogu da se zabave u specijalnoj sali sa modernim interaktivnim igricama.

BUGARSKA HOTELI LETO 2020. CENOVNIK

Nesebar
Polazak 10-Jul 24-Aug 7-Sep 15-Sep
Povratak 23-Aug 6-Sep 14-Sep 24-Sep
Dana/noći 45/44 14/13 8/7 10/9
REDOVAN CENOVNIK
Aqua Paradise Resort 4*, Dvokrevetna soba standard za max 2 ADT ili 2 ADT + 1 CHD , AI
osoba/dan 97 82 75 60
1/1 soba 166 139 111 88
dodatni krevet 74 61 57 46
1. dete (0-13) 2 2 2 2
Aqua Paradise Resort 4*, dvokrevetna soba superior za max 3 ADT ili 2 ADT+2CHD, AI
osoba/dan 99 84 77 62
dodatni krevet 75 64 58 48
1. dete (0-13) 2 2 2 2
2. dete (0-2) 2 2 2 2
Aqua Paradise Resort 4*, Family room za max 5 ADT ili 4 ADT + 2 CHD, AI
osoba/dan 99 84 77 55
dodatni krevet 70 59 55 39
1. dete (0-13) 2 2 2 2
2. dete (0-2) 2 2 2 2
Aqua Paradise Resort 4*, APARTMAN ZA MAX 3 ADT ILI 2 ADT + 2 CHD, AI
osoba/dan 149 125 115 93
dodatni krevet 2 2 2 2
1. dete (0-13) 2 2 2 2
2. dete (0-13) 2 2 2 2

Cene u cenovniku su po danu i osobi. Cena ne obuhvata, organizovani autobuski, prevoz.

NAČIN PLAĆANJA,
dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate) :

  • 25% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA , i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju ODMAH KOD REZERVACIJE (NAJKASNIIJE 72 SATA OD MOMENTA REZERVACIJE)U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.
  • Platnim karticama
  • FAKTORING: ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije (moguće samo u poslovnicama organizatora)

UKOLIKO KLIJENT NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTAO OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Upotreba WiFi interneta (ukoliko postoji) po pravilu je predvidjena na recepciji. U pojedinim sobama iz tehničkih razloga moguć je loš ili nepostojeći signal. Brzina interneta zavisi od broja jednovremenih korisnika i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i može biti nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Nosioci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede potrebnu vizu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize u kom slučaju se smatra da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa.

VAŽNO: BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U BUGARSKU

VAŽNO: NOSIOCI PASOŠA DRUGIH DRŽAVA U OBAVEZI SU DA SE SAMI INFORMIŠU O VIZNOM REŽIMU BUGARSKE ZA GRAĐANE DOTIČNE DRŽAVE

NAPOMENA: u izabrani hotel se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova. Broj parking mesta (tamo gde ih ima) je ograničen. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih soba i apartmana. Izgled standardnih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Krajnji rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre polaska. Organizator putovanje ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu i njegovoj realizaciji.

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 12/2020. A 40 od 27.01.2020.

Niš, 10.07.2020.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar