Array

HOTEL AZALIA – SV. KONSTANTIN I JELENA

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SV. KONSTANTIN I JELENA

HOTEL "AZALIA" ****
Nalazi se na severnoj obali Crnog mora, u okviru kompleksa Sv. Konstantin i Jelena. Nudi jedinstvenu kombinaciju alternativne arhitekture, živopisan pogled na more, zlatne plaže i spa centre. Glavni restoran sadrži terasu na otvorenom. Smešten je tačno iznad mora i nudi panoramski pogled. Na meniju se nalaze jela bugarske i kontinentalne kuhinje. Za doručak i večeru služe se raznovrsna jela na bazi švedskog stola, a dostupan je i à-la-carte meni. U ponudi bara je veliki izbor egzotičnih pića i koktela. Prostrani bar u foajeu hotelskog salona ima terasu sa pogledom na otvoreni bazen. Objekat nudi bazen u zatvorenom sa mineralnom vodom, hidromasažnu kadu i saunu, kao i fitnes centar. Sportski sadržaji obuhvataju teretanu, fudbal na pesku, košarku i odbojku na plaži, pikado, vaterpolo i gimnastiku u vodi, kao i mnoge druge. Hotel organizuje sportske igre, zabave i specijalni zabavni program za decu. Kompleks bazena Aquahouse Thermal and Beach nalazi se na 1,1 km od objekta.

BUGARSKA HOTELI LETO 2020. CENOVNIK

Sv. Konstantin i Jelena
Polazak 15-Jul 24-Aug 16-Sep
Povratak 23-Aug 15-Sep 30-Sep
Dana/noći 40/39 23/22 15/14
REDOVAN CENOVNIK
Azalia 4*, Dvokrevetna standard za max 3 ADT ili 2ADT+1 CHD, UAI
osoba/dan 83 71 60
1/1 soba 141 115 92
dodatni krevet 67 58 49
1. dete (0-12) 2 2 2
Azalia 4*, Porodična soba za max 2 ADT ILI 2ADT+2CHD, UAI
osoba/dan 89 78 65
1. dete (0-12) 24 21 18
2. dete (0-12) 24 21 18
Azalia 4*, Dvokrevetna lux soba za max 3 ADT ili 2ADT+2CHD, UAI
osoba/dan 94 82 67
1/1 soba 153 127 99
dodatni krevet 76 66 54
1. dete (0-12) 26 22 19
2. dete (0-12) 26 22 19

Cene u cenovniku su po danu i osobi. Cena ne obuhvata, organizovani autobuski, prevoz.

NAČIN PLAĆANJA,
dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate) :

  • 25% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA , i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju ODMAH KOD REZERVACIJE (NAJKASNIIJE 72 SATA OD MOMENTA REZERVACIJE)U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.
  • Platnim karticama
  • FAKTORING: ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije (moguće samo u poslovnicama organizatora)

UKOLIKO KLIJENT NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTAO OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Upotreba WiFi interneta (ukoliko postoji) po pravilu je predvidjena na recepciji. U pojedinim sobama iz tehničkih razloga moguć je loš ili nepostojeći signal. Brzina interneta zavisi od broja jednovremenih korisnika i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i može biti nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Nosioci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede potrebnu vizu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize u kom slučaju se smatra da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa.

VAŽNO: BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U BUGARSKU

VAŽNO: NOSIOCI PASOŠA DRUGIH DRŽAVA U OBAVEZI SU DA SE SAMI INFORMIŠU O VIZNOM REŽIMU BUGARSKE ZA GRAĐANE DOTIČNE DRŽAVE

NAPOMENA: u izabrani hotel se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova. Broj parking mesta (tamo gde ih ima) je ograničen. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih soba i apartmana. Izgled standardnih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Krajnji rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre polaska. Organizator putovanje ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu i njegovoj realizaciji.

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 12/2020. A 40 od 27.01.2020.

Niš, 10.07.2020.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar