Array

HOTEL ASTOR GARDEN – SV. KONSTANTIN I JELENA

BUGARSKA HOTELI - POPUSTI URAČUNATI U CENU

SV. KONSTANTIN I JELENA

HOTEL "ASTOR GARDEN" *****
Smešten je pored plaže u mestu Sv. Konstantin i Jelena. Nudi sezonski bazen na otvorenom i bazen u zatvorenom. Poseduje raznovrsne spa i velnes sadržaje, kao što su sauna i parno kupatilo, a na raspolaganju je i fitnes centar. Udaljen je 4 minuta hoda od kompleksa Aquahouse Thermal & Beach. Smeštajne jedinice su sa prostorom za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-barom, sopstvenim kupatilom. Iz većine soba pruža se pogled na more. Gostima su na raspolaganju restoran sa uslugom na bazi švedskog stola, Azzaro, koji nudi jela internacionalne i lokalne kuhinje, kao i à la carte restoran Monty. Hotel poseduje 4 bara, uključujući bar pored bazena i bar na plaži. Hotel je sa besplatanim WiFi i dečjim klubom.

BUGARSKA HOTELI LETO 2020. CENOVNIK

Sv. Konstantin i Jelena
Polazak 15-Jul 24-Aug 16-Sep
Povratak 23-Aug 15-Sep 30-Sep
Dana/noći 40/39 23/22 15/14
REDOVAN CENOVNIK
Astor Garden 5*, Dvokrevetna pogled na park za max 2 ADT ili 2ADT+1CHD, UAI
osoba/dan 95 75 61
1/1 soba 110 84 59
1. dete (0-12) 2 2 2
Astor Garden 5*, Dvokrevetna pogled more za max 2 ADT ili 2ADT+1CHD, UAI
osoba/dan 103 82 67
1/1 soba 153 117 90
1. dete (0-12) 2 2 2
Astor Garden 5*, Porodična soba pogled park za max 3 ADT ili 2+1ADT+2CHD, UAI
osoba/dan 105 84 69
dodatni krevet 85 68 55
1. dete (0-12) 29 23 19
2. dete (0-12) 29 23 19
Astor Garden 5*, Porodična soba pogled more za max 3 ADT ili 2ADT+2CHD, UAI
osoba/dan 110 90 71
dodatni krevet 87 71 59
1. dete (0-12) 29 24 20
2. dete (0-12) 29 24 20

Cene u cenovniku su po danu i osobi. Cena ne obuhvata, organizovani autobuski, prevoz.

NAČIN PLAĆANJA,
dinarski (devizna cena plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate) :

  • 25% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA , i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju ODMAH KOD REZERVACIJE (NAJKASNIIJE 72 SATA OD MOMENTA REZERVACIJE)U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.
  • Platnim karticama
  • FAKTORING: ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije (moguće samo u poslovnicama organizatora)

UKOLIKO KLIJENT NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTAO OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Upotreba WiFi interneta (ukoliko postoji) po pravilu je predvidjena na recepciji. U pojedinim sobama iz tehničkih razloga moguć je loš ili nepostojeći signal. Brzina interneta zavisi od broja jednovremenih korisnika i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i može biti nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

Vlasnici biometrijskih pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Nosioci ovakvih pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede potrebnu vizu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize u kom slučaju se smatra da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.
MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa.

VAŽNO: BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U BUGARSKU

VAŽNO: NOSIOCI PASOŠA DRUGIH DRŽAVA U OBAVEZI SU DA SE SAMI INFORMIŠU O VIZNOM REŽIMU BUGARSKE ZA GRAĐANE DOTIČNE DRŽAVE

NAPOMENA: u izabrani hotel se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova. Broj parking mesta (tamo gde ih ima) je ograničen. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih soba i apartmana. Izgled standardnih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Krajnji rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre polaska. Organizator putovanje ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu i njegovoj realizaciji.

Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. 12/2020. A 40 od 27.01.2020.

Niš, 10.07.2020.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar