Array
Banje, Banjski odmor 2018, Vrnjačka banja

VRNJAČKA BANJA – HOTEL SLATINA

VRNJAČKA BANJA - HOTEL SLATINA

Napravili smo mesto koje uvek treba da vas asocira na odmor i uživanje, skrovito onoliko koliko ga vi takvim učinite, a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite. Hotel pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama. Osmislili smo mesto koje predstavlja spoj modernog dizajna i vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno. Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu SLATINA su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu. Ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park.
Hotel SLATINA je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik SLATINA znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu slatina je izvor zadovoljstva.
Hotel SLATINA poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to: 12 Superior dvokrevetnih soba, m6 Standardih dvokrevetnih soba, 3 Lux sobe sa đakuzijem, 3 Apartmana.
Hotel SLATINA je dobro povezan sa svim delovima banje. Ekskluzivna lokacija hotela omogućava zadovoljavanje različitih potreba gostiju.

*Cenovnik smeštaja


Noćenje sa doručkom Polupansion
Smeštajna jedinica 1/1 1/2 1/1 1/2
Standard soba 6.600,00 4.400,00 7.100,00 4.900,00
Superior soba 7.500,00 4.700,00 8.000,00 5.200,00
Apartman 7.900,00 5.900,00 8.400,00 6.400,00
Lux soba 8.700,00 6.800,00 9.200,00 7.300,00

Cena obuhvata:

 • izabranu uslugu u hotelu
 • cena smeštaja obuhvata korišćenje sadržaja wellness centra kao i igraonicu za decu

Cena ne obuhvata:

 • doplata za pomoćni ležaj za odraslu osobu iznosi 2.700,00 rsd za uslugu noćenja sa doručkom i 3.200,00 rsd za uslugu polupansiona
 • doplata za decu 7-12 godina iznosi 1.900,00 rsd za uslugu noćenja sa doručkom i 2.200,00 rsd za uslugu polupansiona
 • deca do 6,99 godina borave gratis
 • doplata za ručak, za odrasle iznosi 700,00 rsd, za večeru 600,00 rsd, za decu ručak/ večera iznosi 300,00 rsd
 • dnevni odmor u Lux sobi od 13-18h sa korišćenjem wellness centra je 6.000,00 rsd
 • dnevni odmor u standard/ superior sobi od 13-18h sa korišćenjem wellness centra je 4.000,00 rsd
 • boravišna taksa iznosi 120,00 rsd, osiguranje 20,00 rsd dnevno po osobi
 • boravišnu taksu i prijavu ne plaćaju deca do 6,99 godina starosti
 • boravišna taksa za decu od 7 do 14,99 iznosi 60,00 rsd dnevno
 • doplata za apartman sa dečijom sobom:
  ◦ deca do 1,99 godina borave gratis
  ◦ za decu od 2-6,99 godina doplata je 2.500,00 rsdpo detetu po danu
  ◦ za decu od 7-11,99 godina doplata za noćenje sa doručkom je 3.000,00 rsd po detetu po danu, i 3.300,00 rsd za uslugu polupansiona

Napomene:

 • ukoliko smeštajnu jedinicu koristi jedna odrasla osoba i dete do 6,99 godina starosti koje ne plaća boravak primenjuje se cena 1/1 sobe/apartmana
 • a-la-carte ručak se služi u restoranu hotela ‚‚Slatina‚‚
 • hotel zadržava pravo promene cena i ostalih uslova prodaje

Način i uslovi plaćanja:

 • gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs`
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja

Otkaz aranžmana:

 • otkazni rok rezervacije je do 48 sati pre rezervisanog termina. Uslučaju nepojavljivanja gosta ili otkaza kraćeg od 48 sati hotel zadržava pravo da uplaćeni avans ne refundira
 • skraćenje boravka gostiju se naplaćuje u visini od 30% od nerealizovanog dela usluge
 • nepojavljivanje gosta ili skraćenje boravka bez nadoknade se odobrava u slučajevima iznenadne bolesti gosta, smrtnog slučaja člana porodice, elementarnih nepogoda i vanrednog stanja.

VRNJAČKA BANJA - HOTEL SLATINA

IGRAONICA
Opremili smo i kutak za najmlađe goste. Animatori će se potruditi da deca uživaju u skladu sa svojim uzrastom i da se, pored odmora, dobro zabave. Igraonioca sadrži: x-box, lavirint i još mnogo različitih sadržaja koji će omoćućiti deci da aktivno uživaju u odmoru.
RESTORAN
U sklopu hotela se nalazi a la cart restoran kapaciteta do 100 mesta koji donosi bogatsvo ukusa hrane od prirodnih sastojaka. Uživajte u velikom izboru kvalitetnih jela i pića. Vino čini ljude i muziku strasnijim, a svaka kapljica rakije “Dana” budi vaša čula.
APERITIV BAR
Popijte prvu jutarnju kafu u posebno dizajniranom prostoru koji će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Samo za vas smo osmislili mesto koje predstavllja mesto modernog dizajna i vrhunske usluge kako bi se gosti osećali udobno i opušteno
WELLNESS
Relaksirajte i revitalizujte svoje telo i duh u umirujućem prostoru našeg wellness centra. Izaberite neki od sadržaja koje nudimo i probudite sva svoja čula. Masaža, slana soba, tepidarijumi, Kneipp klupa, đakuzi za 6 osoba, aroma tuševi, infra red sauna , parno kupatilo, sauna, zatvoreni bazen.
KONFERENCIJSKA SALA
Opremljena je vrhunskom tehnologijom (tv, flip chart, ozvučenje, projector, Wi Fi), sa kapacitetom do 70 učesnika. Idealna je za održavanje prezentacija, sastanaka i sličnih aktivnosti.
DEČIJI APARTMAN - Apartman sa posebno dizajniranom dečijom sobom učiniće odmor vaših mališana nezaboravnim!

 • POVRŠINA: 45m2
 • BROJ OSOBA: 2
 • BROJ KREVETA: 1 bračni krevet i 1 dečiji krevet za do dva deteta
STANDARD SOBA - Standard soba površine 31 m² raspolaže svim sadržajima koji zadovoljavaju potrebe savremenog gosta. Poslužite se nečim iz mini bara, napravite kafu ili čaj i opustite se uz omiljeni tv program.
 • POVRŠINA: 31m2
 • BROJ OSOBA: 4
 • BROJ KREVETA: 1 bračni / 2 single kreveta i 1 sofa na razvlačenje
SUPERIOR SOBA - Probudite se uz cvrkut ptica. Spremite sebi kafu ili čaj i uživajte u pogledu sa terase superior sobe. Opremljene da odgovara potrebama savremenog gosta i pravi je izbor za one koji žele da vreme provedu u moderno dizajniranom prostoru.
 • POVRŠINA: 33m2
 • BROJ OSOBA: 4
 • BROJ KREVETA: 1 bračni krevet / 2 single kreveta i 1 sofa na razvlačenje
LUKS SOBA SA ĐAKUZIJEM - Ova soba je idealno rešenje za goste koji žele da na poseban način ugode sebi. Pitate se po čemu je ova soba posebna? Sve 3 lux sobe opremljene su đakuzijem.
 • POVRŠINA: 35m2
 • BROJ OSOBA: 4
 • BROJ KREVETA: 1 bračni krevet i 1 sofa na razvlačenje
APARTMAN - Za goste koji žele smeštaj u velikom prostoru na raspolaganju imamo 3 apartmana površine 45m². Svaki apartman ima spavacu sobu i dnevnu sobu kao i terasu.
 • POVRŠINA: 45m2
 • BROJ OSOBA: 4
 • BROJ KREVETA: 1 bračni krevet i 1 sofa na razvlačenje

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.
Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0023/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300060698 od 26.12.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad” u visini 300.000.- Eura.

Niš, 04.12.2018.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar