Array

VRNJAČKA BANJA – HOTEL FONTANA – SENIOR PAKET

VRNJAČKA BANJA - HOTEL FONTANA
SENIOR PAKET

Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji a i šire i tradicionalno vrlo privlačan turististički centar za odmor i rekreaciju. Banja se nalazi u centralnoj Srbiji. U ovaj kompleks spadaju visoke planine Kopaonik (2017m), Željin (1785m), zatim, Stolovi (1376m) i obliznji pitomi Goč (1216m). Klima je umereno kontinentalna. Uticaj obliznjih planina daje mikroklimi Vrnjačke Banje poseban karakter i čini je veoma prijatnom.

Hotel Fontana je više decenija najpopularniji hotel u Vrnjačkoj Banji, među svim generacijama uprkos vremenu sija novim sjajem. Renovirane su sobe u hotelu, uređen je spoljašnji izgled i na radost svih posetilaca, bazen je opet u funkciji i predstavlja savršeno mesto za rashladjivanje u vrelim letnjim danima. Izgrađen je caffe bar, koji nudi raznovrstan muzički program u večernjim satima, a tu je naravno i la carte restoran koji će oduševiti gurmane. Hotel Fontana se nalazi u centru Vrnjačke Banje na samo par koraka od čuvenog Vrnjačkog Vrapca – GOČKA, mosta ljubavi, parka i popularne promenade.

*Cene izražene po osobi na bazi polupansiona minimum 2 noćenja

SUPERIOR SOBA
4.770,00 rsd

Cena obuhvata:

 • smeštaj u 1/2 sobi
 • na bazi polupansiona (doručak i večera)
 • 10% popusta na balneološke usluge
 • Consierge služba 24h
 • besplatan parking
 • besplatan wi-fi

Cena ne obuhvata:

 • boravišnu taksu koja iznosi 120,00 rsd po osobi dnevno
 • osiguranje iznosi 10,00 rsd po osobi dnevno

Napomene:

 • specijalni popust važi za goste starosti preko 60 godina
 • uslovi paketa važe u odnosu na raspoloživost kapaciteta hotela

Otkaz rezervacije:

 • u slučaju nedolaska ili otkaza rezervacije na dan početka korišćenja usluga uplaćeni avans se ne refundira
 • korisnik može odustati od korišćenja aranžmana. Datum pisanog otkaza predstavlja osnov za obračun troškova naknade koji pripadaju organizatoru, iskazane procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu ugovorenih aranžmana:
  ▪ 10% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže 30 dana pre početka
  ▪ 20% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže 29 do 15 dana pre početka
  ▪ 50% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže 14 do 8 dana pre početka
  ▪ 85% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže 7 do 1 dana pre početka
  ▪ 100% ukoliko se korišćenje aranžmana otkaže na dan ili posle početka korišćenja usluga
 • napred opisani troškovi otkaza neće se obračunati u sledećim okolnostima:
  ▪ u slučaju smrti člana uže porodice (roditelj, bračni drug, deca)
  ▪ u slučaju bolesti čija je priroda takva da se može uzeti kao opravdan razlog (uz obavezno dostavljanje lekarskog nalaza)
 • u slučaju skraćenja boravka od strane individualnih gostiju, hotel Fontana zadržava pravo da naplati 15% vrednosti nerealizovanog dela aranžmana. Nadoknada za skraćenje boravka se ne naplaćuje u slučajevima: iznenadne bolesti gosta, smrtnog slučaja u užoj porodici, elementarne nepogode, vanrednog stanja.

Plaćanje:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs`.

VRNJAČKA BANJA - HOTEL FONTANA

Hotel Fontana poseduje 67stadard i ekonomik dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajevima i 101 superior i premium dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajevima sobu i 10 apartmana. Svi apartmani se sastoje iz dve sobe: spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj, i dnevnog boravka u kome se nalaze trosedi i dvosedi na razvlačenje.
CLASSIC SOBE: se sastoje od spavaće sobe i kupatila. U ponudi imamo 1/1,1/2 i 1/3 sobe sa francuskim ili klasičnim ležajevima, u zavisnosti od Vaših želja.
DELUX SOBE: odišu komforom i nude Vam pogled na Vrnjačku promenadu, kao i na park. U okviru delux soba, možemo Vam ponuditi 1/1, 1/2 I 1/3 smeštajne jedinice sa kompletno opremljenim kupatilima.
PREMIER SOBE: se nalaze na petom spratu hotela Fontana, u njima možete uživati u nesvakidašnjem pogledu na panoramu Vrnjačke Banje. U ponudi imamo 40 premier soba (jednokrevetne/dvokrevetne/trokrevetne). Sve navedene smeštajne jedinice imaju savremeno opremljena kupatila.
Bazen: bazen je zatvoren, dimenzije 7.5 x 10.5 m, dubina bazena je od 1.4 do 1.7 m.
Konferencijska sala: klimatizovana konferencijska sala kapaciteta do 400 mesta. Od opreme gostima su na raspolaganju, projektor, platno, Wi-Fi. Pogodna za održavanje seminara, edukacija, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka i drugih aktivnosti. Prostor je moguće prilagoditi prilagoditi, smanjiti ili proširiti u zavisnosti od potrebe i želje. Po dogovoru hrana i piće se mogu poslužiti u odgovarajuće vreme.
Restoran: u veoma prijatnom ambijentu jednog od najlepših restorana u Vrnjačkoj Banji, dočekaće vas uvek ljubazno osoblje, dok će izvrsna ponuda domaće i internacionalne kuhinje, alkoholnih i bezalkoholnih pića, upotpuniti vaš boravak.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.
Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0023/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300060698 od 26.12.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad” u visini 300.000.- Eura.

Niš, 08.10.2018.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar