Array
Banje, Banjski odmor, Bukovička banja

HOTEL IZVOR – BUKOVIČKA BANJA – ARANĐELOVAC

BUKOVIČKA BANJA - HOTEL IZVOR*****
- VIKEND PAKET -

Hotel Izvor, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje. Smešten u prelepom okruženju, gde priroda leči i okrepljuje čistim vazduhom i blagotvornim mineralnim vodama, hotel „Izvor“, nadaleko je prepoznatljiv po svojoj SPA & Wellness i kongresnoj ponudi. Dokaz za to je i nagrada za Najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope u 2015. godini.Ovaj rizort je pravi izbor za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, proslave i kongrese, sportske pripreme, opuštanje u prirodnoj mineralnoj vodi, SPA tretmane, masaže i fitness, kao i zabavu u aqua parku. Ujedno ćete biti u prilici da isprobate raznovrsne gastronomske specijalitete, a obilazak istorisjkih znamenitosti, srednjovekovnih manastira, vinarija, etno sela i pećine učiniće vaš boravak nezaboravnim.

TIP SOBE Cena za 1 osobu Cena za 2 osobe
Jednokrevetna soba 190,00 € /
Dvokrevetna soba 241,00 € 261,00 €
Superior soba (za dve osobe) 292,00 € 312,00 €
Apartman (za dve osobe) 428,00 € 448,00 €
Superior apartman (za dve osobe) 581,00 € 601,00 €
Doplata za treću odraslu osobu 122,00 €
*Cene su date u eurima.
**Plaćanje se vrši u dinarima, po srednjem kursu Narodne banka Srbije na dan plaćanja.
***Boravišna taksa i osiguranje od 120,00 rsd po osobi, po danu

Aranžman obuhvata:

 • 2 noćenja/ 3 dana (petak – nedelja)
 • Prijava od 14h, odjava nedeljom do 17h
 • noćenje sa doručkom i večerom
 • 20% popusta za ručak u Restoranu San Marino
 • neograničeno korišćenje SPA & Wellness centra
 • raznovrsna animacija dece, korišćenje dečje igraonice, igrališta, SonyPlaystation 4 igraonice
 • Besplatan WiFi i parking
 • Dvoje dece do 6 godina – GRATIS (u superior sobama i apartmanima)

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs`.
 • Avansna uplata 100% prilikom rezervacije.

Napomena:
Osobe sa invalididetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijamai sporazumima oslobođeni plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana, oslobođeni su plaćanja boravišne takse

HOTEL IZVOR***** - BUKOVIČKA BANJA - ARANĐELOVAC

Sadržaj hotela:

 • 8 jednokrevetnih soba, 81 dvokrevetna soba, 60 superior soba, 11 apartmana, 5 superior apartmana
 • Restorani- pansionski restoran, italijanski restoran San Marino, Nacionalni restoran
 • Lobby bar
 • Konferencijski centar- Kristalna dvorana, sale Beograd, Topola, VIP, Bukulja i Boardroom
 • Internet corner
 • Wellness centar- veliki centralni zatvoreni bazen, spoljašnji bazen, dva manja zatvorena dečija bazena, hidromasažna kada, turska banja, bazen za odmaranje, relax soba sa himalajskom solju, parno kupatilo, bio sauna, ruska banja, Vichy masaža, finska suva sauna, tri sobe za masažu, veseli tuševi sa zvučnim i svetlosnim efektima (Sibirska noć, Karipska oluja, Kišna magla)
 • Aqua park sa 3 bazena, 12 tobogana za odrasle, 3 slajda za decu sa mnoštvom atrakcija
 • Fitness centar
 • Kuglana sa barom
 • Bilijar i stoni tenis
 • Dečija igraonica
 • Spoljašnja dečija igrališta
 • ‚‚Room service‚‚ (00-24h)
 • Mini bar
 • Direktna telefonska linija u svim sobama (voip telefoni)
 • Besplatan wirelless Internet
 • Sefovi u sobama
 • LCD TV
 • Osoblje sa znanjem više stranih jezika
 • Uslužno pranje i peglanje veša
 • Obezbeđen parking uz sam objekat
 • Prevoz do aerodroma
 • Organizovanje izleta (Risovačka pećina, Orašac, Oplenac, vinarije u okolini)
 • Concierage
 • Menjačnica i bankomat

Smeštajne jedinice:
Jednokrevetna soba(8): ležaj (120X200cm), kupatilo sa fenom i tuš kabinom, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless Internet.
Dvokrevetna soba(81):
45 soba sa francuskim ležajem (180X200 i 200X200cm), kupatilo sa fenom, 41 sa tuš kabinom, 3 hidromasažne kade i 1 đakuzi, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless Internet, 4 sobe za lica sa posebnim potrebama. 36 soba sa dva odvojena ležaja (100X200cm), kupatilo se fenom (tuš), bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless internet.
Superior soba(60): dnevni boravak, trosed, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa fenom i 55 tuš kabina, 3 hidromasažne kade i 2 đakuzija, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless Internet.
Apartmani(11): dnevni boravak, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa fenom i 9 tuš kabina, 1 hidromasažnom kadom i 1 đakuzijem, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless Internet.
Superior apartmani(5): prostrani dnevni boravak sa francuskim ležajem i garniturom za sedenje, kao i spavaćom sobom, terasa, kupatilo sa fenom i đakuzijem, bademantil, LCD TV, voip telefon, mini-bar, sef, wireless Internet.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost nekih od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora). OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.

•Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 12/2020.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

EPP – 128/19
Niš, 24.10.2019.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar