Planine Srbija, Zlatibor

KLUB SATELIT LUXURY APARTMENTS & ROOMS & SPA – ZLATIBOR

Zlatibor se nalazi na krajnjem jugozapadu Srbije, između planina Tare i Zlatara. Obuhvata područje dužine 30 km i širine do 15 km. Ovo područje predstavlja blago zatalasanu planinsku površ, odnosno visoravan, sa najvišim vrhom Tornik, 1496 m. Zlatiborski kraj je poznat po narodnom graditeljstvu, osobenoj kulturi i običajima, bogatom i raznovrsnom etno-nasleđu, nadaleko čuvenim specijalitetima, zdravoj hrani i blagotvornoj klimi, zbog čega je Zlatibor poznat kao “vazdušna banja“ i jedna je od najomiljenijih turističkih destinacija u Srbiji.
Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 12000 zadovoljnih gostiju. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

SPECIJALNA PONUDA „GRATIS DANI“ *
Za avansne uplate u celosti do 30 dana pre početka boravka:

 • Akcija 5+2 GRATIS - uplatite 5 noćenja i dobijate još dva noćenja gratis
 • Akcija 3+1 GRATIS - uplatite 3 noćenja i dobijate još jedno noćenje gratis

* Cenovnik za period: 21.10.2016/20.12.2017.

TIP SMEŠTAJA I USLUGA BROJ ODRASLIH OSOBA CENA PO ODRASLOJ OSOBI
SOBA PROMO ( POLUPANSION + SPA ) DVE OSOBE 4.250,00 RSD
SOBA PROMO ( POLUPANSION + SPA ) JEDNA OSOBA 5.750,00 RSD
SOBA STANDARD ( POLUPANSION + SPA ) TRI OSOBE 4.550,00 RSD
SOBA STANDARD ( POLUPANSION + SPA ) DVE OSOBE 4.950,00 RSD
SOBA STANDARD ( POLUPANSION + SPA ) JEDNA OSOBA 6.950,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) ŠEST OSOBA 3.750,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) PET OSOBA 3.950,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) ČETIRI OSOBE 4.550,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) TRI OSOBE 5.150,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) DVE OSOBE 6.050,00 RSD
APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) JEDNA OSOBA 11.350,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) ŠEST OSOBA 4.550,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) PET OSOBA 4.850,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) ČETIRI OSOBE 5.550,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) TRI OSOBE 6.250,00 RSD
VIP APARTMAN ( POLUPANSION + SPA ) DVE OSOBE 7.450,00 RSD

Cene na bazi polupansiona i usluge korišćenja Spa centra su iskazane prema zauzetosti po odrasloj osobi dnevno.

U cenu je uračunato:

 • Polupansion po osobi. Doručak se služi sa izložbenog stola (ukoliko ima više od 10 gostiju), a večera se servira prema pansionskom meniju iz jelovnika na bazi ankete.
 • Korišćenje RENOVIRANOG zatvorenog bazena, đakuzi, saune i igraonice za decu.

U cenu nije uračunato (uplaćuje se prilikom rezervacije):

 • Boravišna taksa za odrasle ( od 15 godina i vise ) iznosi 120,00 RSD po danu.
 • Boravišna taksa za decu od 7 godina do 15 godina iznosi 60,00 RSD po danu.
 • Osiguranje gostiju iznosi 15,00 RSD dnevno, a prijava gostiju 2,00 RSD

Uslovi za decu: (Obavezno prezentovanje zdravstvene knjižice dece.)

 • Deca do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u slučaju da koriste zajednički ili poseban ležaj (u apartmanima ili u sobama) imaju besplatan smestaj, uz doplatu obroka sa 50% popusta.
 • Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe, u slučaju da koriste zajednički ili poseban ležaj (u apartmanu ili u sobi) imaju besplatan smeštaj na bazi iste usluge uplaćene za odraslu osobu.
 • Deca sa punih 12 godina i više, tretiraju se kao odrasle osobe.

Napomene i doplate:

 • Za klijente koji nisu gosti objekta cena SPA usluga (bazen, sauna i ručak) u trajanju 3h iznosi 1.490,00 RSD po osobi.
 • Usluga doručka, ručka ili večere po izboru na licu mesta iznosi 790,00 RSD.
 • Cena usluge noćenja sa doručkom niža je za 500,00 RSD po osobi dnevno od cene polupansiona.
 • Doplata za pomoćni ležaj u dvokrevetnoj(trokrevetnoj) sobi za treću(četvrtu) odraslu osobu (stariju od 12 godina) na bazi polupansiona iznosi 3.690,00 RSD dnevno (i za datu doplatu važi akcija „gratis dani“)
 • Cena noćenja sa doručkom niža je za 500,00 rsd dnevno, po odrasloj osobi, o odnosu na cenu polupansiona.
 • Cena usluge smeštaja niža je za 1000,00 rsd po odrasloj osobi, dnevno, u odnosu na cenu polupansiona.
 • Cena dnevnog odmora iznosi 50% od cene noćenja sa doručkom za sobnu jedinicu koja se koristi i ne uključuje obrok, ali uključuje korišćenje zatvorenog bazena, saune i igraonice.
 • Maksimalan broj osoba u sobama je tri, a u apartmanima šest, u zavisnosti od starosne strukture gostiju.
 • Minimalan broj osoba u VIP apartmanu je dve.

Super all inclusive – doplata:

 • Doplata za all inclusive 1.500,00 rsd dnevno po odrasloj osobi (doplata se vrši na cenu polupansiona)
 • Doplata za decu do 7 godina – gratis
 • Doplata za decu od 7 do 12 godina 900,00 rsd (odnosi se na dečiji meni i podrazumeva pola obroka)
All inclusive za one koji žele da ga koriste a nisu gosti hotela iznosi 3.450,00 rsd dnevno (podrazumeva all inclusive uslugu i korišćenje spa centra, izuzev smeštaja)

Način plaćanja:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun agencije.
 • Uplata akontacije 30% kod rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.
 • NA 3 JEDNAKE MESEČNE RATE: 30% akontacija kod prijave, ostatak u 3 mesečne rate po završetku aranžmana sa uvećanim iznosom 1% po mesecu odloženog plaćanja i to:
  • Čekovima građana sa upisanim datumima dospeća za sve neprispele rate, deponuju se minimum 10 dana pre početka korišćenja aranžmana.
  • Administrativnom zabranom (po sklapanju ugovora sa radnom organizacijom ili sindikatom).
 • NA 3 JEDNAKE MESEČNE RATE BEZ KAMATE kreditnim karticama Banca Intesa-e (faktoring). Kartica se provlači na ceo iznos aranžmana kod rezervacije (moguće samo u poslovnicama „Euroturs“-a). Popusti za rane rezervacije ne važe uz faktoring.
Ukoliko stranka ne reguliše obavezu plaćanja prema navedenoj dinamici automatski će se smatrati da je odustala od puta i postupiće se prema opštim uslovima putovanja organizatora.

Sadržaji objekta:

 • Zatvoreni bazen sa slanom vodom temperature preko 30°c na raspolaganju 24h dnevno
 • Sauna
 • Đakuzi (zatvoreni i otvoreni)
 • Igraonica za decu (opremljena igračkama, crtanim filmovima, sony playstation...)

APARTMANI I SOBE – OAZE MIRA I RELAKSACIJE Smeštajni kapacitet objekta čini deset soba i deset apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će vas, u znak dobrodošlice, sačekati flaša vina, voće i drugi pokloni. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service koji je dostupan u bilo koje doba dana i noći, mini bar, sef, telefon, BESPLATAN WIFI INTERNET i druge pogodnosti.
Apartman -VIP 1 - Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem i plazma TV. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači + garnitura za sedenje (trosed, dvosed, fotelja) i dva toaletna stočića.U njemu je TV plazma, DVD i telefon. Apartman poseduje komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima). Dva kupatila sa tuš kabinama. Nalazi se na prvom nivou – 5 stepenika od nivoa recepcije .
Apartman - VIP 2 - Apartman koji sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalaze dve ugaone garniture koje se razvlače, plazma tv, dvd, mini bar, telefon. U kupatilu je manja klasična kada. Jedan od osvetljenijih apartmana, obzirom da su u dnevnom boravku celom dužinom zida prozori. Do njega takodje vodi 8 stepenika. Apartman ne poseduje kuhinju. Gleda na skijalište Obudovica.
Apartman - VIP 3 - Do ovog apartmana vodi 8 polukružnih stepenika ( od recepcije do restorana ) + 19 stepenika ( iz restorana do apartmana). Apartman na prvom nivou ima dnevni boravak, u kome je ugaona garnitura koja se razvlači, plazma tv, dvd, komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider , sudopera). Dnevni boravak je šestougaonog oblika sa tri veća prozora. Od tog prvog nivoa do drugog vodi 8 polukružnih stepenika. U tom delu je spavaća soba sa francuskim ležajem kao i kupatilo sa kadom. Soba i kupatilo su pod kosinom i imaju po jedan manji prozor.
A-01 Lux apartman: Do ovog apartmana vodi 8 polukružnih stepenika ( od recepcije do restorana ) + 19 stepenika ( iz restorana do apartmana). Apartman na prvom nivou ima dnevni boravak, u kome je ugaona garnitura koja se razvlači, plazma tv, dvd, komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider , sudopera). Dnevni boravak je šestougaonog oblika sa tri veća prozora. Od tog prvog nivoa do drugog vodi 8 polukružnih stepenika. U tom delu je spavaća soba sa francuskim ležajem kao i kupatilo sa kadom. Soba i kupatilo su pod kosinom i imaju po jedan manji prozor.
A-02 Lux apartman: Apartman ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem. Jedna soba je na prvom nivou, druga u nivou ispod ( suteren ). Do tog nivoa vodi 11 polukružnih stepenica. U dnevnom boravku je ležaj koji se razvlači. Apartman poseduje kupatilo sa tuš kabinom. Kao i svi drugi apartmani, ima TV i mini bar.
A-06 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera, mikrotalasna). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Apartman okrenut ka ulici iznad hotela. Kupatilo bez prozora, tuš kabina.
A-07 Lux apartman: Apartman sa terasom sa pogledom na skijalište Obudovica. U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, toaletni stočić dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj, a u kupatilu tuš kabina.
A-10 Lux apartman: Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, plazma tv, dvd, mini bar, telefon. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, u kupatilu je tuš kabina. Gleda na baštu ispred hotela.
A-11 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd,mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider, sudopera, mikrotalasna). U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Pod kosinom je spavaća soba. Spavaća soba i dnevni boravak imaju po jedan manji prozor.
A-13 Lux apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači, dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. U dnevnom boravku balkonska vrata (sa terasom), u sobi manji prozor. Manje kupatilo koje ima kosinu iznad tuš kabine.
Sobe standard 1/2: poseduju francuski ili odvojene ležajeve, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.
* Promo room – odnosi se na sobe u potkrovlju br. 14, 15, 16.

All-INLUSIVE (uz doplatu)
Doručak (08-10:30h) –švedski sto sa specijalitetima zlatiborskog kraja (domaća slana i slatka peciva, domaći hleb, pite od belog, heljdinog i kukuruznog brašna, proja, prženice, pica, zlatiborska svinjska i goveđa pršuta, kulen, čajna, šunka, omlet, kuvana jaja, masline, mešane sezonske salate, ajvar, pinđur, zlatiborski kajmak i sir, slani rolati, viršle, musli, cornflakes, jogurt, kiselo mleko, sok od narandže...)
Kasni doručak (10:30 -13h) - omlet, domaća pita, kačamak, sendvič
Ručak (13-16h) – odabir jela iz naše nacionalne kuhinje zlatiborskog kraja
Večera (18-21h) – odabir jela iz naše nacionalne kuhinje zlatiborskog kraja
Ručak i večera podrazumevaju kompletan obrok meni koji se sastoji od supe, čorbe ili potaža, salate, glavnog jela i deserta (teleća čorba, pileća čorba, pileća supa, minestrone, karađorđeva šnicla, bečka šnicla, sezonske sarme, ćevap meni, lovačka šnicla, natur šnicla, zlatiborski podvarak, pasulj u grnetu, komplet lepinja, musaka, piletina sa susamom, sveža pastrmka, fileti soma, fileti oslića, pasta bolonjeze, pasta karbonara, lignje na žaru, pohovane lignje, zlatiborski rezanci, sezonske salate, torte i kolači...)
Doručak se služi sa izložbenog stola (ukoliko ima više od 20 gostiju), a ručak i večera se serviraju prema pansionskom meniju iz jelovnika na bazi ankete.u ponudi su kompletna 3 meni obroka koja se menjaju svakog narednog dana.

Poslastice:

 • Domaći kolači, slatka peciva i pite - tokom celog dana sa izloženog dela u restoranu
 • Sladoledi: čokolada, vanila, jagoda
 • Sveže voće – tokom celog dana
 • Torte ( svakog dana uz ručak i večeru )

Piće: (od 8 do 22h na raspolaganju)

 • Topli napici
 • Kafe: domaća kafa, espresso kafa, nes kafa i kapućino
 • Čajevi: vrsta teekanne čajeva
 • Kuvano vino
 • Kuvana rakija
 • Vode i sokovi (sokovi se služe u čaši 0.2l):
 • Negazirana kraljeva voda iz aparata
 • Gazirana voda
 • Coca-cola
 • Fanta
 • Sprite
 • Bitter lemon
 • Tonic
 • Next jabuka
 • Next pomorandža
 • Next breskva
 • Limunada

Vina i piva:

 • Vino tikveš čaša crveno i belo (0.2l)
 • Pivo točeno amstel (0.33l)

Alkoholna pića (0.03l):

 • Viski Johnie Walker, Ballantines ili Grants
 • Rakija domaća dunja
 • Rakija šljiva
 • Rakija loza
 • Votka “V”
 • Džin Perno Rikard
 • Likeri Simex Choco, Cherry
 • Zlatni pelin
 • Đus-votka
 • Džin-tonik

U cenu ne ulazi:

 • Korišćenje mini bara
 • Masaže
 • Usluga a’ la carte u restoranu i baru, kao i druge usluge koje nisu obuhvaćene all inclusive-om

Napomena: (Klub Satelit)

 • Svaki deo usluge smo pažljivo birali za vas. Garantujemo vam da, ukoliko dođe do promene dobavljača ili nekog proizvoda koji ulazi u super all inclusive, dobijate proizvod sličnog kvaliteta, brenda i cene
 • Hrana se isključivo služi u restoranu Kluba Satelit
 • Deserti, slatka peciva, sladoledi i voće mogu da se služe u foajeu i letnjoj bašti Kluba Satelit
 • U spa zoni nije dozvoljeno služenje hrane
 • Room service - ne može da se koristi za uslugu all inclusive
 • All inclusive usluga je dostupna u terminu od 08h do 21h -hrana i od 08h do 22h -piće

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Niš, 21.10.2016.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar