Planine Srbije, Zlatibor

HOTEL MIR – ZLATIBOR

Hotel Mir je prvi izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora, uživanja u prirodi i svih drugih aktivnosti koje nudi Zlatibor. Ukoliko želite pravi odmor u bilo koje doba godine, jedinstveno iskustvo, prostrane i udobne sobe i apartamane, mir i tišinu, pogled koji je neverovatan iz svih soba našeg hotela, vaš smeštaj na Zlatiboru potražite kod nas.
Hotel Mir vam pored udobnog smeštaja na Zlatiboru nudi i restoran nacionalne kuhinje, wellness centar, tim bilding i seminare, dečiju igraonicu, prostrano privatno dvorište, privatni parking i još mnogo toga. Hotel se nalazi na samo 800 metara od centra Zlatibora, zlatiborske pijace i prvih skijališta za početnike i smešten je na proplanku koji pruža neverovatan pogled na sve četiri strane sveta. Uživajte u pogledu iz vaše sobe na ski centar Tornik, Čigotu, Zlatiboske pašnjake, livade. Zlatibor vam pruža sve, bez obzira da li ste skijaš, planinar, biciklista ili bilo koji drugi sportista ili jednostavno volite prirodu i aktivan odmor.

*cenovnik važi od 01.01.2017

ZIMA 2016/2017
Soba 1/2 Soba 1/1 Apartman 1/3
38.50 evra 57.50 evra 46.00 evra
*Cene su izražene u evrima po osobi dnevno

U CENU JE UKLJUČENO:

 • polupansion (doručak i večera se serviraju sa izlozbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 15 gostiju, u suprotnom se bira pansionski obrok iz jelovnika)
 • Cena noćenja sa doručkom je niža za 4€
 • korišćenje teretane, đakuzija, saune, interneta
 • igraonica za decu

U CENU NIJE UKLJUČENO:

 • Boravišna taksa iznosi: 1€ dnevno po osobi, za decu 7-15 godina 0,5€, deca od 0-7 ne plaćaju boravišnu taksu
 • Osiguranje iznosi 0,1€ dnevno po osobi i obavezno je za sve goste bez obzira na godine starosti.

Uslovi za decu (pratilac je dužan da pokaže zdravstevnu knjižicu deteta):

 • Uz pratnju dve odrasle osobe, deca do 5 godina ne plaćaju boravak u hotelu, ukoliko koriste zajednički ležaj sa roditeljima.
 • Deca od 5-12 godina plaćaju 50% od cene smeštajne jedinice, ukoliko koriste poseban ležaj plaćaju 70% od cene smeštajne jedinice.

Doplate:

 • Doplata za pansionski ručak iznosi 6,6€ po osobi
 • Pomoćni ležaj se plaća 50% od cene ležaja
 • Dnevni odmor se plaća se plaća 50% od cene ležaja
 • Apartmane po cenama iz tabele koriste najmanje dve osobe, treća osoba ima popust 20%
 • ukolliko apartman koristi jedna osoba, cena se uvećava 100%

Način i uslovi plaćanja:
Cene su izražene u evrima, po osobi, dnevno uplata je po prodajnom kursu NBS
Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun agencije Euroturs. Uplata 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
Avansne uplate su zagarantovane. U slučaju prekida ili otkazivanja boravka, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.

OPIS HOTEL MIR ****

Udobne i prostrane sobe i apartmani praćeni kvalitetnim enterijerom i tehnološkom opremom čine hotel Mir jednim od boljih smeštaja na Zlatiboru. Svi kreveti u hotelu su vrhunskog kvaliteta sa najsavremenijim dvostranim dušecima sa memorijskom penom tako da se mogu prilagoditi svakoj želji gosta. Sve sobe i apartmani su savremenog dizajna, izuzetno prirodno osvetljeni velikim prozorima, profesionalno zvučno i termo izolovane i imaju terasu. Sve sobe poseduju savremeno centralno grejanje.
Soba 1/2 – kvadratura 20m², opremljena sa radnim stolom, klub garniturom, mini barom kao i besplatnim Internetom, Lcd televizorom i telefonom.Soba takođe poseduje fen, bade mantil, papuče i digitalni sef.
Apartamn 1/3 – kvadratura 36m², dva kreveta u jednoj sobi + francuski ležaj u odvojenoj drugoj sobi. Apartman je opremljen sa radnim stolom, klub garniturom, mini barom kao i besplatnim Internetom, Lcd televizor i telefonom. Takođe, poseduje fen, bade mantil, papuče i digitalni sef.Hotel Mir vam pored udobnog smeštaja na Zlatiboru nudi i restoran nacionalne kuhinje, wellness centar, tim bilding i seminare, dečiju igraonicu, prostrano privatno dvorište, privatni parking.
Restoran Hotela Mir pored pansionske ponude ishrane nudi i a la carte meni domaće i internacionalne kuhinje. Dok uživate u prelepom ambijentu restorana i bašte probajte neke od naših specijaliteta! Počnite dan uz kafu ili čaj u staklenoj kafe bašti koja se zimi zatvara i greje dok je leti otvorena i ispunjena zdravim zlatiborskim vazduhom. Okruženi zelenilom i prirodom udahnite miris četinara i isplanirajte vaš dan na Zlatiboru ili uživajte u omiljenoj knjizi, vinu, surfovanju internetom. Tokom praznika organizujemo i muzički program pa gosti restorana mogu uživati u tamburašima ili kvalitetnoj akustičnoj muzici.
Wellness i fitnes. Svim gostima je na raspolaganju besplatan Wellness i fitness centar. Uživajte u velikom đakuziju, saunama ili vežbajte u prostranom i modernom fitness cetru.
Dečija igraonica Hotela Mir je otvorena ka privatnom, ograđenom i prostranom dvorištu tako da se mališani mogu bezbrižno igrati i unutra i napolju. Tokom leta na uređenom travnjaku postavljeni su razni rekviziti i sprave za najmlađe dok tokom zime hotel organizuje pravljenje snežnih tobogana, dvoraca i sneška belića. U večernjim satima zabava se nastavlja u toploj unutrašnjoj igraonici koja nudi dosta zabavnih i edukativnih sadržaja. Radno vreme igraonice je od 09:00 do 21:00 časova.

Check in je od 14:00h, Check out je od 11:00h
Room service dostupan od 07:00-23:00h
Radno vreme igraonice je od 09:00 do 21:00 časova
Krevetac za bebe – gratis.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Niš, 27.12.2016.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar