Zimovanje, Zima 2017, Kopaonik

APART HOTEL & SPA ZONED – KOPAONIK

APART HOTEL & SPA ZONED ****
PROLEĆE - LETO - JESEN 2017.

Potpuno nov, moderan objekat, izgrađen od najkvalitetnijih materijala, počeo je sa radom zime 2011/2012. Svojom arhitekturom tradicionalnog planinskog stila kao i pratećim sadržajima, Apart Hotel & Spa Zoned potpuno je prilagođen turističkoj nameni. Pravi je kutak za aktivan ili pasivan odmor kako poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca tako i porodica.
Luksuzno opremljeni apartmani čiji enterijeri u potpunosti prate svetske standarde, kao i ljubazno i uslužno osoblje, čine da gostu svaki trenutak proveden u hotelu bude nezaboravan.
Relaksacija u Wellness & Spa centru, aktivan odmor u sali za fitnes, igraonica za decu, kao i prijatni trenuci provedeni u Lounge Bar-u hotela, restoranu - piceriji, učiniće Vaš boravak veoma sadržajnim. Uz besplatan prevoz do ski - centra sa skijašnicom u centru Kopaonika i parkingom zaokružena je ponuda usluga.

Cenovnik za period 04.04.2017. - 01.12.2017.

Usluga Studio 2 (3 max) Lux studio 2 (3 max) Apartman 2 (5 max) Superior apartman 2 (5 max)
ND 33€ 37€ 41€ 45€
HB 51€ 55€ 59€ 63€
Cene su izražene po apartmanu, po noći za 2 osobe sa doručkom ili polupansionom

U CENU SU URAČUNATI:

 • smeštaj za jednu noć u izabranoj smeštajnoj jedinici za 2 osobe
 • usluga noćenje sa doručkom ili polupansion

U CENU NISU URAČUNATI (plaćanje u hotelu):

 • Boravišna taksa u iznosu od 100,00 dinara po osobi po danu za odrasle, odnosno 50,00 dinara po osobi po danu za decu 7-15 godina (deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu);
 • Osiguranje u iznosu od 12,53 dinara po osobi po danu;

DOPLATE ZA BORAVAK I USLOVI BORAVKA ZA DECU:

 • Deca od 0 do 5 godina borave besplatno u pratnji dve odrasle osobe
 • Za decu od 5 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe, popust iznosi 50% od cene po osobi
  · Studio 8,25€
  · Lux studio 9,25€
  · Apartman 10,25€
  · Superior apartman 11,25€
 • Deca iznad 12 godina u pratnji dve odrasle osobe kao i treća, četvrta i peta odrasla osoba imaju popust od 30% od cene po osobi
  · Studio 11,55€
  · Lux studio 12.95€
  · Apartman 14,35€
  · Superior apartman 15,75€
 • Za pojedinačno korišćenje sobe doplata iznosi : (30% osnovne cene po osobi u izabranoj smeštajnoj jedinici):
  · Studio 21,45€
  · Lux studio 24€
  · Apartman 27€
  · Superior apartman 29,25€

Hotel nudi gratis sledeće sadržaje:

 • Krevetac za bebe (obavezna predrezervacija);
 • Upotreba wireless interneta u celom objektu;
 • Parking u sklopu hotela.
 • Korišćenje spoljnog đakuzija tokom letnje sezone (u zavisnosti od spojnih uslova)

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: (dinarska protivvrednost po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, za efektivu na dan uplate)

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun agencije
 • Uplata akontacije od najmanje 50% kod rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 • Ukoliko stranka ne reguliše obavezu plaćanja prema navedenoj dinamici automatski će se smatrati da je odustala od puta i postupiće se prema opštim uslovima putovanja organizatora.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni. U slučaju promena na monetarnom tržištu, Apart Hotel & Spa Zoned zadržava pravo korekcije cena.

  USLOVI OTKAZA:
  Ukoliko se Gost ne pojavi, a rezervacija nije otkazana u skladu sa hotelskom politikom otkazivanja, hotel ima pravo na naknadu štete u visini celokupnog iznosa otkazane, odnosno neizvršene usluge;
  Ukoliko Gost napusti hotel pre ugovorenog datuma odlaska, refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana se neće vršiti; Otkaz za individualne rezervacije se vrši najmanje 10 dana pre datuma korišćenja usluga: do 10 dana – bez naplate, 9 do 5 dana – 30%, 4 do 2 dana – 60%, 1 do 0 dana - 80 %;
  Rok otkaza smeštaja ili ugovorenih usluga za grupu gostiju je najmanje 14 dana pre datuma korišćenja usluge: do 14 dana – bez naplate, 13 do 7 dana – 30%, 6 do 2 dana – 60%, 1 do 0 dana - 80 %;
  Otkaz ili promena termina rezervacija dostavlja se isključivo u pisanoj formi agenciji.
  Nepovoljni vremenski uslovi kao razlog za otkaz rezervacije, kao ni prevremeni odlazak iz hotela.neće se uzimati u obzir kao valjani razlozi.

  Apart Hotel & Spa Zoned
  Lokacija: Hotel se nalazi na regionalnom putu Kopaonik - Raška u vikend naselju, udaljenom svega 3,5 km od centra Kopaonika i 1,5 km od najbliže staze - Sunčana dolina
  Sadržaj: recepcija, kafe bar, restoran, dečija igraonica, društvene igre (bilijar, stoni fudbal, pikado, x-box), vešeraj, otvoreni javni parking, skijašnica, Wellness&Spa centar (jakuzzi, parno kupatilo, tepidarijum, sauna, fitnes soba), Wi-Fi (u čitavom objektu – besplatno) Relaksacija u Wellness&Spa centru, aktivan odmor u sali za fitnes, igraonica za decu kao i prijatni trenuci provedeni u Lounge Bar-u hotela i restoranu-piceriji, učiniće Vaš boravak veoma sadržajnim. Uz besplatan prevoz do ski - centra sa skijašnicom u centru Kopaonika i parkingom zaokružena je ponuda usluga.
  Smeštajne jedinice:
  Studio 2+1 (3 osobe): moderno opremljen studio (25-30m2 ) sa kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), ležaj za 2 osobe (francuski ili dva singl) + fotelja ili trosed na razvlačenje kao pomoćni ležaj, LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet.
  Lux Studio 2+1 (3 osobe): luksuzno opremljen studio (25-30m2 ) smešten na višim spratovima, sa zidovima obloženim dekorativnim kamenom i difuznom halogenom i LED rasvetom; ležaj za 2 osobe (francuski ili dva singl) + fotelja ili trosed na razvlačenje kao pomoćni ležaj sa kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet.
  Apartman 2+2, 2+3 (4 osobe, 5 osoba): moderno opremljen apartman (35-40m2 ) sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem + dnevni boravak, kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet.
  Superior apartman 2+2, 2+3 (4 osobe, 5 osoba): luksuzno opremljen apartman (45-50m2 ), sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem + dnevna soba sa zidovima obloženim dekorativnim kamenom i difuznom halogenom i LED rasvetom, sofom na razvlačenje i foteljom, kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet.
  Predsednički apartman 2+4 (6 osoba max): najluksuzniji deo ponude, apartman 72 m2 , sa spavaćom sobom sa francuskim ležajem + 2 spavaće sobe na spratu (francuski ležaj) + dnevni boravak sa zidovima obloženim dekorativnim kamenom i difuznom halogenom i LED rasvetom, kuhinjom, kupatilom (tuš, fen, bademantil, papuče), LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet.
  Usluga: Polupansion-švedski sto (u slučaju da je broj gostiju manji od 20, služiće se obroci na bazi set menija)
  Check in/out : Prijava gostiju je od 14h na dan dolaska; odjava gostiju je do 10h na dan odlaska

  OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
  Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
  Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
  U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
  Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
  Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
  Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
  Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
  Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

  OSTALE NAPOMENE:
  Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
  Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
  Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
  Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
  Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
  Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
  Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
  Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
  Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
  Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
  Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
  Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
  Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
  Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
  Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

  •Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
  Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
  Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

  Niš, 05.04.2017.

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
  Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
  Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar