Putovanja autobusom, Putovanja 2017-2018

VENECIJA (VERONA, PADOVA & TRST)

5 dana, autobusom, na bazi minimum 45 putnika

1. dan Niš – Beograd - Punta Sabjoni
Polazak sa parkinga Lukoilove pumpe kod TC „Tempo“ u 11,00 h. Direktna vožnja do Beograda. Usputna zadržavanja radi preuzimanja putnika iz gradova duž auto puta. Polazak iz Beograda sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe u 15,00 h, *(transfer iz Novog Sada do Beograda u 13,30 h sa parkinga kod lokomotive). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju prema Punta Sabjoniju.

2. dan Punta Sabjoni – VENECIJA – Lido di Jezolo (okolina)
U pre podnevnim satima dolazak u luku Punta Sabjoni. Fakultativa: Transfer brodom do Venecije. Panoramska šetnja istorijskim centrom Venecije sa lokalnim vodičem: Most uzdaha, Duždeva palata, stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U po podnevnim satima povratak u luku Punta Sabjoni. Odlazak u Lido di Jezolo. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan Lido di Jezolo (PADOVA & VERONA)
Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske Lida di Jezolo. Noćenje. *Fakultativni transfer brodom iz luke Punta Sabjoni 31.12.2017. u 18.00 h. Povratak iz Venecije 01.01.2018. god. u ranijim jutarnjim satima – Minimum 30 osoba. * Fakultativa: Celodnevni izlet do Padove i Verone. Obilazak Padove: crkva Sv. Antonija, Prato dela Vale, korzo i trg Kavur… Nastavak putovanja za Veronu. Obilazak grada: Trg Bra, Palata Barbijeri, Arena, Trg Erbe, Julijina kuća, Trg Sinjorija, Toranj Lambertijevih… Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak za Lido di Jezolo u po podnevnim satima.

4. dan Lido di Jezolo – PALMANOVA – TRST – Beograd
Raniji doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Palmanovu u 08,00 h. Obilazak OUTLETA PALMANOVA www.palmanovaoutlet.it (šoping centra sa devedeset firmiranih butika i popustima od 30 do 70%. Dvosatno zadržavanje. Nastavak putovanja za Trst. Po dolasku panoramska šetnja do: palate Gopčević, Kanala Grande sa Ponte Rosom, srpske pravoslavne crkve Svetog Spiridona, trga Ujedinjenja, palate Prefekture… Nastavak putovanja za Beograd. Direktna vožnja kroz Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju. Usputna zadržavanja na graničnim prelazima i prema potrebi.

5. dan Beograd - Niš
Očekivani dolazak u Beograd i *(transfer za Novi Sad) u zavisnosti od uslova na putu u jutarnjim satima. Nastavak puta za Niš, dolazak oko podneva Prestanak aranžmanskih usluga.

Cena aranžmana:


Polazak Povratak Iz Beograda Iz Niša, duž autoputa
do Beograda
i iz Novog Sada
redovna rane rezervacije redovna rane rezervacije
hotel tipa: „SanRemo“ 3*
Lido di Jezolo
08.11.'17. 12.11.'17. 95 EUR 88 EUR 110 EUR 102 EUR
Hoteli 3* u Lidu di Jezolo,
Kavalinu, San Doni Noventa...
29.12.'17.
02.01.'18. 113 EUR 105 EUR 128 EUR 119 EUR

„SanRemo“ 3* Lido di Jezolo
14.02.'18. 18.02.'18. 95 EUR 88 EUR 110 EUR 102 EUR
05.04.'18. 09.04.'18.
27.04.'18. 02.05.'18.

* Fakultativni izlet do Padove i Verone, i obilazak outleta Palmanova NISU PREDVIĐENI za polazak 29.12.2017.! „Novogodišnji aranžman“

CENA OBUHVATA:

 • Prevoz na navedenim relacijama povišenim solo ili spratnim turističkim autobusom sa a/c i a/v uređajima,
 • smeštaj u dvo i trokrevetnim (treći ležaj pomoćni) sobama u hotelu tipa Colonna, Trento... sa 3* u Lidu di Jezolo na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak pojačani slano-slatki, samoposluživanje,
 • obilazak outleta Palmanova i Trsta,
 • licenciranog pratioca grupe, troškovi organizacije.

CENA NE OBUHVATA:

 • Polisu međunarodnog putnog i zdravstevnog osiguranja. PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
 • individualne, vanprogramske troškove koje putnik načini u sredstvima javnog prevoza, u smeštajnim i objektima ishrane, na lokalitetima...
 • fakultativne sadržaje programa,
 • doplatu za jednokrevetnu sobu u iznosu od 25 EUR po osobi za obe noći, rezervacija i uplata pre polaska na put!
 • doplatu za polaske iz Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara u iznosu od 20 EUR po osobi, potreban minimum 20 osoba po destinaciji.

CENE PREVOZA I FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (minimum za realizaciju izleta je 30 putnika):

 • Povratna brodska karta do Venecije. Cena 20,00 EUR po osobi. Minimum 30 osoba. Cena obuhvata: eko, lučke takse, brodsku kartu Punta Sabjoni – Venecija – Punta Sabjoni. Cena ne obuhvata: ulaznice za navedene objekte u Veneciji.
 • *(Autobuski transfer od hotela do luke za Novogodišnji aranžman: 20 EUR po osobi, cena obuhvata: eko, lučke takse, brodsku kartu Punta Sabjoni – Venecija – Punta Sabjoni).
 • Celodnevni izlet autobusom do Padove i Verone. Cena 25,00 EUR po osobi. Minimum 30 osoba. Cena obuhvata: autobuski prevoz, obilaske u pomenutim gradovima, troškove putarina, parkinga i organizacije. Cena ne obuhvata: ulaznice za navedene objekte u Padovi i Veroni.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hoteli sa *** tipa „SAN REMO“, Via Andrea Bafile 18° Access al Mare 18, 30016 Lido di Jesolo VE.
Smešten u Lidu di Jezolo, hotel Sanremo nudi sobe su sa dva i trećim pomoćnim ležajem, imaju TV i sopstveni TWC. Bežični internet možete koristiti na recepciji koja radi non-stop. Hotel je u porodičnom vlasništvu, poseduje restoran i snek-bar. Doručak je na bazi slatko-slanog švedskog stola.
Hoteli sa 3* (Novogodišnji aranžman) smešteni su u zaleđu Lida di Jezolo, (Cavallino, San Dona' Noventa, San Dona' di Piave...). Raspolažu: restoranom, barom, liftom, bežičnim internetom u holu. Sve sobe sa TWC, TV, telefonom, Usluga u hotelima je noćenje sa doručkom – samoposluživanje...

POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba, broj mesta je ograničen).

NAČIN PLAĆANJA u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:

 • 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
 • Platnim karticama
 • FAKTORING: ODLOŽENO,BEZ KAMATE,BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa ili Societe Generale-Masterata (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska.
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2017 od 25.01.2017.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300055268 Od 25.01.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Preuzmite uslove putovanja u PDF formatu.

03.08.2017.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar