Planine Srbija, Stara planina

HOTEL STARA PLANINA – SKI OPENING 2017

STARA PLANINA - HOTEL STARA PLANINA
SKI OPENING 2017
14.12. - 17.12.2017.

Uključeno u cenu:

 • 2-3 noći All Inclusive Light: bogati doručak, ručak, raznovrsna večera, piće tokom obroka (lokalno stono vino, pivo, gazirana i negazirana pića)
 • Korišćenje Spa & Wellness centra: unutrašnji bazen, hidromasažna kada, finska sauna, tursko kupatilo, prostorija za opuštanje, teretana
 • Bežični internet u svim javnim prostorima i sobama
 • Parking u podzemnoj garaži hotela
 • Zabava za decu u igraonici (atraktivni dečiji svet sa igralištem), profesionalno čuvanje dece, sportska zabava i show program
 • Odlaganje ski opreme u skijašnici
 • Staze za skijanje i Gondola odmah pored hotela
 • Parking mesto u podzemnoj garaži

SKI OPENING specijalno za odrasle:

 • Besplatan ski pas za 15.12.2017.
 • 20% popusta na masaže i tretmane uz opuštanje u Spa & Wellness centru
 • 20% popusta na svaki dan produženog boravka
 • Kasna odjava iz hotela do 16h

SKI OPENING specijalno za najmlađe:

 • Besplatan ski pass za 15.12.2017.
 • Zabava za decu u igraonici – briga o deci, dečiji svet sa igralištem i animacijom ( 3-12 godina)
 • 50% popusta na Teen klub

Tip sobe 2 noćenja/ po osobi u 3 noćenja/ po osobi u €
Dvokrevetna soba 102,00 € 146,00 €
Dvokrevetna sa sofom 110,00 € 164,00 €
Superior dvokrevetna sa sofom 129,00 € 193,00 €
Junior apartman po sobi* 350,00 € 524,00 €
Family apartman po sobi* 401,00 € 626,00 €
Deluxe apartman po sobi* 450,00 € 675,00 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 60,00 € 90,00 €

*Cene u Junior, Family i Deluxe apartmanima su iskazane po sobi
**Cene su izražene u EUR/ po osobi/ po paketu/ light All inclusive sa PDV-om/ plaćanje se vrši po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Cene ne uključuje:

 • Boravišnu taksu koja iznosi: odrasli 110,00 rsd po osobi/ noći za odrasle, deca 7-15 imaju 50% popusta, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu ••
 • Osiguranje iznosi 11,00 rsd po osobi/ noći

Popusti za decu - Po detetu, u sobi sa dve odrasle osobe koje plaćaju punu cenu:

Godine 0 – 2,99 godina 3 – 5,9 godina 6 – 14,9 godina preko 15 godina (3. osoba)
u % 100% 70% 50% 10%

Jedna odrasla osoba i dete u sobi/ dete bez popusta, plaća cenu kao odrasla osoba
Jedna odrasla osoba i dete do 3 godine/ odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe, dete ne plaća
Roditelj/ pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta

Hotel: 146 smeštajnih jedinica (109 soba i 37 apartmana), max 3 sprata, 5 liftova, podzemna garaža
Sobe: kada/tuš, WC, fen, grejanje, telefon, sat LCD TV + radio, elektronski sef, sa terasom ili francuskim balkonom, radni sto, wi/fi internet, nepušačke sobe, bade mantil i papuče, mini bar (naplaćuje se posebno).
Wellness i Spa Centar: Wellness Spa i fitness centar na 1000 m² sa spoljašnjim i unutrašnjim bazenom, relaks zona sa ležaljkama, teretana, finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada, kozmetički tretmani i masaže.
Parking u podzemnoj garaži hotela - jedno parking mesto po sobi uz prethodnu rezervaciju
Uz doplatu u Hotelu: Lobby Bar, restoran “Gondola”, usluge vešeraja, Spa i Beauty tretmani,Teen klub: pikado, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, babysitting

Opis soba:

 • 68 Dvokrevetnih soba
  ca. 30 m2, za 1-2 odrasle osobe, sa terasom ili francuskim balkonom, francuskim ležajem 200x200 ili twin krevetima 100x200, LCD, sef, telefon, fen, wi/fi internet besplatno, kupatilo, bade mantil i papuče, mini-bar uz naplatu.
 • 31 Dvokrevetna soba sa sofom
  ca. 35 m2, za 1-3 odrasle osobe ili 2 odrasle +2 deteta na sofi, sa terasom ili francuskim balkonom, francuskim ležajem 200x200 ili twin krevetima 100x200, sofom 145x190, LCD, sef, telefon, fen, wi/fi internet besplatno i kupatilo,bade mantil i papuče,mini-bar uz naplatu.
 • 10 Superior soba
  ca. 50 m2, za 1-3 odrasle osobe ili 2 odrasle +2 deteta na sofi, sa terasom ili francuskim balkonom, francuskim ležajem 200x200 na galeriji, sofom u dnevnom boravku 145x190, 2 LCD -a, sef, telefon, fen, wi/fi internet besplatno i 2 kupatila, bade mantil i papu e, mini-bar uz naplatu.
 • 27 Junior apartmana
  ca. 50 - 79 m2, apartman za 1-3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 deteta na sofi, sa terasom ili francuskim balkonom, francuskim ležajem 200x200 u odvojenoj spavaćoj sobi i sofom 145x190 u dnevnom boravku, 2 LCD -a, sef, telefon, fen, wi/fi internet besplatno i kupatilo, bade mantil i papu e, mini-bar uz naplatu.
 • 9 Family apartmana
  ca. 99 m2, apartman na dva nivoa, sa terasom ili francuskim balkonom, za 1-4 odrasle osobe ili 4 odrasle osobe + 4 deteta na 2 sofe, 2 odvojene spavaće sobe, 2 francuska ležaja 200x200, 2 sofe 145x190, 3 LCD -a, sef, telefon, fen, wi/fi internet besplatno, 2 kupatila, balkon, bade mantil i papu e, mini-bar uz naplatu.
 • 1 Deluxe apartman
  ca. 116 m2, za 1-2 odrasle osobe sa velikim balkonom, francuskim ležajem 200x200, dnevnim boravkom, WC, 2 LCD -a, sef, telefon, fen, wi/fi internet besplatno, kupatilo sa hidromasažnom kadom i tuš kabinom, “walk-in” garderober i kuhinja sa posebnim ulazom za poslugu, bade mantil i papuce, mini-bar uz naplatu.

Opis zauzetosti soba


Ležaj Veličina sobe
Kategorije
Min Max Tip ca. m²

Broj odraslih osoba

Dvokrevetna soba
1 2
Opcija 1: 2 odrasle osobe
Dimenzije kreveta : King size/2 twin
Ukupan broj ležaja: 2
*Mogućnost razdvajanja King size kreveta u 2 standardna
30
Dvokrevetna soba sa sofom
2 3
Opcija 1: 3 odraslih osoba
Opcija 2 :
2 odraslih osoba + 2 dece
Dimenzije kreveta : 1 King size/2 twin + sofa
Ukupan broj ležaja : 3
*
Mogućnost razdvajanja King size kreveta u 2 standardna
35
Superior dvokrevetna soba
2 3
Opcija 1: 3 odrasle osobe
Opcija 2: 2 odraslih osoba + 2 dece
Dimenzije kreveta: 1 King size + sofa
Ukupan broj ležaja: 3
* Mogućnost razdvajanja King size kreveta u 2 standardna
50
Junior apartman
1 3
Opcija 1: 3 odrasle osobe
Opcija 2 : 2 odrasle osobe + 2 dece
Dimenzije kreveta: 1 King size
+ sofa Broj ležaja:3
* Mogu nost razdvajanja King size kreveta u 2 standardna
50-79
Family apartman
1 4
Opcija 1: 4 odraslih osobe
Opcija 2: 4 odrasle osobe i 4 dece
Dimenzije kreveta : 2 x King size
+ 2 sofe Broj ležajeva: 6
*
Mogu nost razdvajanja King size kreveta u 2 standardna
99
Deluxe apartman
1 2
Opcija 1: 2 odrasle osobe
Dimenzije kreveta: 1
King size Broj ležaja: 2
116

Uslovi plaćanja:

 • Cene su izražene u evrima (EUR), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima, u protivvrednosti evra po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.
 • Avans u iznosu do 15% od ukupnog iznosa mora biti uplaćen u roku od 48 sati od momenta rezervacije.
 • Preostali iznos se uplaćuje najkasnije 4 nedelje pre dolaska. Ako uplata ne bude izvršena u određenom roku, agencija zadržava pravo otkaza rezervacije.
 • Ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu.
 • Platnim karticama,kreditnim karticama Banca Intesa-e (faktoring). Kartica se provlači na ceo iznos aranžmana kod rezervacije (moguće samo u poslovnicama „Euroturs“-a).

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Niš, 30.11.2017.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar