Zimovanje, Zima 2015, Zlatibor

HOTEL PALISAD – ZLATIBOR

Najatraktivnija visoravan u Srbiji na kojoj dominiraju četinarske šume, livade, pašnjaci, bistra voda ili bilje, svoje posetioce nikada ne ostavlja ravnodušnim. Naprotiv, uvek se vraćaju najlepšoj planini i ovde provode nove trenutke sa porodicom, prijateljima, bliskim osobama...
Bilo da je u pitanju kongresni, sportski, ekološki, dečji, lovni ili neki drugi oblik turizma, Hotel Palisad se decenijama iskreno trudi da svojim gostima obezbedi udobnost, opuštenost, privatnost, tehničku podršku i sve ostalo što je potrebno za ugodan boravak. Zlatibor daje čist vazduh, sunčane dane, autentičnosti vremena, panoramske idile, jezera, reke, mesta za uživanje, a Palisad ide u korak s njim.

Ostvarite 10% popusta na cene novogodišnjeg aranžmana za uplate od 50 % do 15. novembra 2014.

Hotel Palisad****
30.12.2014. - 02.01.2015.
i
31.12.2014. - 03.01.2015.
Dvokrevetna lux
56 970,00
Dvokrevetna superior soba
45 990,00
Dvokrevetna standard soba
38 970,00
Apartman – 2 osobe
46 290,00
Apartman – 3, 4 osobe
38 490,00
Apartman Lux – 2 osobe
56 970,00
Apartman Lux – 3, 4 osobe
52.470,00

Cene su prikazane u dinarima, po osobi po paketu, 3 polupansiona (doručak i ručak/večera-švedski sto, dve svečane večere, doček Nove godine 31.12.2014.i repriza 01.01.2015. i BTO)

Popusti:

 • Osnovica za sve popuste dobija se kada se cene trodnevnog aranzmana umanji za 6.000,00 dinara i BTO
 • Za boravak od najmanje 5 dana (uključujući novogodišnji aranžman) odobravamo 10% popusta na čistu pansionsku cenu ukoliko se uplata vrši pre početka korišćenja usluge u 100% avansu (ovaj popust se ne odobrava na period trajanja novogodišnjeg aranžmana, već samo na dane pre ili posle )
 • Za boravak duži od 14 dana (uključujući i novogodišnji aranžman) odobravamo dodatanih 10 % popusta (ovaj popust se ne odobrava na period trajanja novogodišnjeg aranžmana već samo na dane pre ili posle)

Doplate:

 • Ukoliko veliki apartman svih kategorija koristi jedna osoba, cena se uvećava za 5.000,00 dinara dnevno
 • Ukoliko 1/2 sobu koristi jedna osoba cena se uvećava 3.000,00 dinara dnevno
 • Ukoliko dve vezane sobe koriste najmanje 3 osobe koje plaćaju smeštaj, vrši se doplata od 1.000,00 dinara po osobi za lux i superior sobe odnosno 500,00 dinara za standardne dvokrevetne sobe
 • Doplata za pomoćni ležaj iznosi 27.390,00 dinara nezavisno od toga da li ga koristi dete ili odrasla osoba i obuhvata 3 polupansiona, doček, reprizu i BTO
 • Cena noćenja sa doručkom je niža za 300,00 dinara od polupansiona
 • Doplata za pun pansion iznosi 400,00 dinara

Uslovi za decu:
Besplatna usluga za decu do 5 godina se odnosi na polupansion, ne odnosi se na doček Nove godine
Deca od 5 do 11 godina (polupansion):
-ako dete koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom 50% od cene aranžmana
-ako dete koristi poseban ležaj 70% od cene aranžmana
*Ukoliko smeštajnu jedinicu koristi jedna osoba i jedno dete od 5 godina starosti koje ne plaća boravak primenjuje se se cena 1/1 sobe/apartmana.
*Ukoliko sobu sa francuskim ležajem koristi jedna odrasla osoba i dete do 11 godina, za odraslu osobu se primenjuje cena 1/2F sobe, a za dete 70% od iste cene

Boravišna taksa, osiguranje i prijava:

 • Boravišna taksa - 120,00 din po osobi po danu
 • Osiguranje - 5,00 din po osobi po danu
 • Prijava - 5,00 din po osobi po danu
*Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu i prijavu, plaćaju osiguranje - 5,00 din po danu.
*Deca od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu umanjenu za 50%, osiguranje 5,00din i prijavu 5,00 din po danu.

Način i uslovi plaćanja:
Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun agencije Euroturs Niš.
Uplata 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.
Hotel Palisad**** zadržava pravo promena cena i ostalih uslova prodaje.
Navedene cene se neće menjati sve do odnosa 1€ = 125 din, ukoliko dodje do promene navedenog odnosa cene se mogu menjati.

Smeštaj:
Lux dvokrevetna soba: Lux dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine 40m². Sobe poseduju kupatila sa kadom i tuš kabinom. Sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless. Lux dvokrevetne sobe poseduju i terasu sa pogledom na jezero Postoji mogućnost korišćenja kreveca za bebe. U sobama je automatsko centralno grejanje.
Superior dvokrevetna soba: Superior dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine 33m². Sobe poseduju kupatila sa kadom i tuš kabinom. Sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless. Postoji mogućnost korišćenja kreveca za bebe. U sobama je automatsko centralno grejanje.
Standardna dvokrevetna soba: Standardna dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine 23m². Svi kreveti su 200x100cm. Sobe poseduju kupatila sa tuš kabinom. Sve sobe imaju telefonsku liniju, TV, kablovski program i besplatni wireless. Postoji mogućnost korišćenja kreveca za bebe. U sobama je automatsko centralno grejanje.
Klasik apartman: Ukupna površina apartmana je 50m² (1/4). Svi apartmani se sastoje od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem, druga sa dva odvojena kreveta. Lux apartmani poseduju prostrani dnevni boravak, predsoblje i kupatilo sa kadom Sve sobe imaju mini bar, sef, telefonsku liniju, plazma TV, kablovski program i besplatni wirelles Postoji mogućnost korišćenja kreveca za bebe. U sobama je automatsko centralno grejanje.

Kongresni centar Palisad
Hotel Palisad je značajan faktor za razvoj kongresnog turizma na Zlatiboru, a u cilju još kvalitetnije ponude svojim gostima, u samom hotelu izgrađen je novi kongresni centar. Na prvom spratu kongresnog centra postoje dve sale koje se zahvaljujući pregradnim zidovima mogu konfigurisati u jednu većeg kapaciteta. Dimenzije sala su 19.5×4.5m. Visina je 2.55m. Kapacitet zavisi od rasporeda, a maksimalan je oko 90 sedećih mesta.
Na drugom spratu kongresnog centra Palisad nalaze se još tri sale. Dve sale su dimenzija 6.2x7m. Visina je 2.55m. Maksimalan kapacitet u ove dve sale je 50 sedećih mesta. Treća sala je dimenzija 10.9x9m. Visina je 2.55m. Maksimalan kapacitet ove sale je 110 sedećih mesta. Na poslednjem spratu kongresnog centra Palisad nalazi se najveća sala, kapaciteta preko 300 sedećih mesta. Dimenzije sale su 28.5×9.5m. Visina je 4m. Ova sala kao i ostale raspolaže sa prirodnom svetlošću.
Pored kongresnih sala u okviru samog hotela, u ponudi Hotela Palisad je i kongresni centar Srbija koji se nalazi 50m od jezera u centru Zlatibora. Kapacitet kongresne sale je 200 mesta. U “Srbiji” se nalazi i restoran za potrebe kafe pauze.

Restorani
Zdrava, kvalitetna i ukusna hrana koju pripremaju vrhunski kuvari, nagrađivani u zemlji i inostranstvu, postala je prepoznatljiv znak kvaliteta hotela Palisad.
Pansionski restoran hotela Palisad nedavno je renoviran. Kapacitet pansionskog restorana je 700m. Ishrana je na bazi švedskog stola čiji će veliki izbor raznovrsne hrane zadovoljiti sve ukuse, čak i najizbirljivije gurmane.
Radno vreme restorana: 07-22h
Hotel Palisad raspolaže sa još nekoliko a ’la cart restorana na Zlatiboru i u Užicu. Jedan od restorana koji oplemenjuju ponudu hotela Palisad jeste i nadaleko poznati nacionalni restoran Zlatni Bor čija restoranska sala ima kapacitet od 110m. Restoran je sa svojim à la carte menijem do sada uspešno ugostio mnoge poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, sporta, politike i diplomatije, čije dugogodišnje poverenje najbolje ukazuje na kvalitet usluge koju pruža. Restoran Zlatni Bor, nedavno je renoviran. Zadržao je stari nadaleko poznati kvalitet svoje usluge ali u novom modernijem ambijentu. Ono što restoran Zlatan Bor izdvaja od konkurencije jeste i njegova lokacija. Nalazi se u samom srcu Zlatibora, sa pogledom na centralni trg i jezero. Već decenijama krasi centar ove planine, pa možemo reći da je restoran Zlatan Bor već postao i zaštitni znak Zlatibora.
Radno vreme restorana: 08-22h

Relax & Beauty Centar
U okviru hotela na raspolaganju gostima je jacuzzi kada, finska sauna, teretana sa modernim gym spravama za vežbanje.
Novi relax centar hotela Palisad počeo je sa radom u januaru 2012. godine. Osmišljen je tako da može pružiti najbolje utočište za bekstvo u svet uživanja, opuštanja i ulepšavanja tela. Nova fitness sali opremljena je modernim gym fitness spravama. Nakon toga, možete uživati u jacuzzi kadi i oplemeniti vaše telo terapijom finske saune. Različite vrste masaža garantovano će opustiti vaše telo i na najprijatniji mogući način osloboditi Vas svakodnevnog stresa. Kozmetički salon Relax and Beauty Centra hotela Palisad je mesto u kome će lepota vašeg lica zablistati. Širok spektar različitih tretmana učiniće da vaša duša i telo budu u potpunosti podmađeni, a stručno osoblje posvetiće Vam individualnu pažnju dostojnu samo Vama.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

Niš, 16.10.2014.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Vaš komentar