Grčka leto 2017. hoteli, grcka hotel leto 2017., Hoteli Olympic Beach 2017.

HOTEL KATERINA – OLYMPIC BEACH

Hotel KATERINA je od plaže udaljen cca 150 m. Raspolaže: recepcijom, restoranom sa 120 mesta, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i duplekse sa 4 i 5 kreveta (u nekima ima i kreveta na sprat). Sve sobe imaju klima uredjaj, TV, TWC, a dupleksii imaju i mini kuhinju. Hotel raspolaže sa ukupno 27 smeštajnih jedinica. Ishrana je u restoranu hotela na bazi 10 polupansiona ili punih pansiona: doručak – švedski sto, ručak i večera – kontinentalno posluženje. U javnim prostorijama hotela dostupan je WiF i internet. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

CENOVNIK ZA LETO 2017.
U PRIPREMI!

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program organizatora putovanja istaknut u prostorijama agencije.

•U agenciji možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji).

Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 400/10. Za sve navedene programe važe Opšti uslovi putovanja "Euroturs Niš" i YUTA standardi.

Niš, 23.09.2016.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar