Grčka leto 2017. hoteli, grcka hotel leto 2017., Hoteli Halkidiki 2017.

HOTEL XENIA – URANOPOLIS

CENOVNIK ZA LETO 2017.
U PRIPREMI!

HOTEL "XENIA" - Uranopolis
LOKACIJA : Uranopolis-Atos Halkidiki, na sopstvenoj plaži, 300m od centra, 115 km od Soluna
U SOBI : klima uređaj, TV, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu, internet vezu
U HOTELU : hotel ima 88 soba u glavnoj zgradi i u bungalovima; otvoreni i zatvoreni bazen, jacuzzi, masaža, tursko i parno kupatilo, dečije igralište
POGODNOSTI: smešten je na prostranoj peščanoj plaži, za samo nekoliko minuta lagane šetnje dolazite do centra Uranopolisa. Mogućnost rezervacije organizovanih panoramskih izleta brodom oko Svete Gore na recepciji hotela

CENOVNIK ZA LETO 2017.
U PRIPREMI!

OKVIRNE GEOGRAFSKE KOORDINATE OBJEKTA (GOOGLE MAPS), OZNACENO ZELENOM STRELICOM:


Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program organizatora putovanja istaknut u prostorijama agencije.

•U agenciji možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji).
Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 400/10. Za sve navedene programe važe Opšti uslovi putovanja "Euroturs Niš" i YUTA standardi.

Niš, 23.09.2016.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Vaš komentar