Grčka leto 2014. apartmani Zakintos, grcka leto 2014. zakintos apartmani

APARTMANI TIMOS – ZAKINTOS

ZAKINTOS je najjužnije i najsunčanije Grčko ostrvo, ima blagu klimu i bujnu vegetaciju. Najveći je prirodni rezervat morskih kornjača, koje na peščanim plažama na jugu Zakintosa polažu jaja. Obala ostrva duga je 123km.
LAGANAS se nalazi na jugozapadu ostrva. Udaljen 11 km od glavnog grada i to je najveće letovalište na ostrvu, pravi magnet za mlade i porodice koje traže odmor i zabavu pored predivne peskovite plaže duge 9 km. Plaža je idealna za decu zbog čiste, plitke i tople vode sa finim peskom. U gradiću je puno supermarketa, pekara, taverni i restorana sa internacionalnom kuhinjom. Laganas je grad okupiran turistima, ludim provodom, koktel barovima, diskotekama; ukratko grad koji nikad ne spava!

Apartmani "TIMOS" Laganas
LOKACIJA: Zakintos – Laganas, cca 100 m od plaže, cca 150 m centra
OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klima, sef za dragocenosti, peškiri, TV, terasa sa pogledom na ulicu. Standardni ležajevi su dimenzija 90 x 190 cm, a veći ležajevi su dimenzija 135 x 190 cm.
STRUKTURA:
PRIZEMLJE: A3 (veći + standardni ležaj)
I SPRAT: 2xA2 (2 standardna ležaja)
U apartmanima A3 maksimalno mogu biti smeštene tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje dece (jedno do 12, drugo do 6 godina), a u A2 dve odrasle osobe i dete do 6 godina.
POGODNOSTI: Koršćenje bazena u vili Sofia koja je uz vilu Timos (delovi istog kompleksa-isti vlasnik). Čišćenje, zamena peškira i posteljine kod dolaska grupe i još dva puta u toku boravka. WiFi Internet na bazenu i recepciji.
DOPLATE: Doplata za klimu 6 € po danu, sef 15 € za 10 dana (na licu mesta)

CENOVNIK I USLOVI PUTOVANJA
U PRIPREMI!

OKVIRNE GEOGRAFSKE KOORDINATE OBJEKTA (GOOGLE MAPS), OZNACENO ZELENOM STRELICOM:


Niš, 2013.

Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.