Grčka leto 2014. apartmani Halkidiki, grcka leto 2014. halkidiki apartmani

STUDIA I APARTMANI HRISTOS – SIVIRI

FURKA i SIVIRI se nalaze na poluostrvu Halkidiki (na Kasandri - "prvom prstu" – zapadna obala). Udaljeni su cca 100 km od Soluna, oko 10km od Kaliteje i svake godine privlače sve više turista. Prirodne lepote, mesto puno zelenila, raj napravljen od borova, sve vrste drveća i cveća... Siviri, iako romantično i malo ribarsko mesto, ima puno taverni, supermarketa, pekara i barova na plaži. Istorija u kombinaciji sa modernim hotelskim objektima daju kosmopolitske karakteristike Furki. Na celoj ovoj obali more je kristalno plavo i dobilo je plavu zastavicu (blue flag) najveće Evropsko priznanje za čistoću morske vode. Kada sunce zalazi crvene, ljubičaste, narandžaste nijanse prekriju horizont.

Studija i apartmani "HRISTOS" Siviri
LOKACIJA: Siviri, udaljenost od centra cca 90m, a od plaže cca 20m
OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom sa dve ringle, aspirator, frižider, TV, A/C. Zamena posteljine: kod dolaska grupe i kroz pet dana. Standardni ležaji su dimenzija 85x190cm, veći 135x190cm, a rasklopljena fotelja 70x185cm.
A4 - 2 standardna ležaja u kuhinji i 1 veći u spavaćoj sobi; S2 - 2 standardna kreveta; S3+1 - 1 standardni, 1 veći ležaj i 1 fotelja na rasklapanje.
STRUKTURA:
PRIZEMLJE: 2xA4, 1xS2
I i II SPRAT: po 2xA4, 1xS3+1
POGODNOSTI: Neposredna blizina mora i centra, velike terase sa pogledom na more, UPOTREBA KLIMA UREĐAJA JE URAČUNATA U CENU

CENOVNIK I USLOVI PUTOVANJA
U PRIPREMI!

OKVIRNE GEOGRAFSKE KOORDINATE OBJEKTA (GOOGLE MAPS), OZNACENO ZELENOM STRELICOM:


Niš, 2013.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


Vaš komentar