Grčka leto 2017, hoteli, grcka hotel leto 2017, Hoteli Solun 2017

HOTEL MEDITERRANEAN PALACE – SOLUN

SAMO U EUROTURS-u!
Plaćanje na 6 mesečnih rata, bez uvećanja!

HOTEL "MEDITERRANEAN PALACE" - Solun
LOKACIJA : Hotel sa nalazi u srcu grada, na početku tri glavne ulice Soluna - Egnacije (200 m od hotela), Tsimitski i šetališta Niki
U SOBI: Sobe sa TWC (telefon, fen...), sat TV, sefom, telefonom sa ADSL-om, mini-barom, besplatnom Wi-Fi vezom
U HOTELU: Raspolaže sa 118 soba i apartmana. Zatvoren bazen (besplatno korišćenje) , tu je ekskluzivni restoran, barovi, sauna, fitnescentar, 8 konferencijskih sala, podzemni parking (plaća se), sprat za nepušače, specijalne pušačke zone, prateće usluge..

CENOVNIK ZA LETO 2017.
U PRIPREMI!

OKVIRNE GEOGRAFSKE KOORDINATE OBJEKTA (GOOGLE MAPS), OZNACENO ZELENOM STRELICOM:


Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program organizatora putovanja istaknut u prostorijama agencije.

U agenciji možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji). Organizator putovanja ima zaključen ugovor o gаrаnciji putovаnjа (na iznos od 200.000€) zа slučаj insolventnosti: polisa osiguranja br. 226610, od 1.6.2015., osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje” iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina, br 10L.

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 400/10. Za sve navedene programe važe Opšti uslovi putovanja "Euroturs Niš" i YUTA standardi.

Niš, 23.09.2016.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar