Banje, Banjski odmor 2017, Prolom banja

HOTEL RADAN – PROLOM BANJA

PROLOM BANJA - HOTEL RADAN
- PORODIČNI WELLNESS PAKET -

Prolom Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na padinama planine Radan. Poznata je, pre svega, po svojoj lekovitoj Prolom vodi, koja pripada retkoj grupi voda visokih balneoloških vrednosti: visoko alkalna (pH 8,8-9,2), niskomineralizovana (suvi ostatak 148 mg/l), bikarbonatna. U lečenju u Prolom Banji koristi se i mineralno lekovito blato. Poboljšanju opšteg stanja zdravlja doprinose nadmorska visina (550-668 m) i umereno kontinentalna klima sa velikim brojem sunčanih dana u godini. Kompleks hotela Radan je u sebi objedinio smeštaj u udobnom sobama, savremene medicinske i Wellness tretmane, sadržaje za rekreaciju, zabavu i izlete. Ukoliko želite prostor za rad u mirnom okruženju, za Vas smo obezbedili sale za sastanke sa svom potrebnom opremom.
Bilo da dolazite na lečenje ili odmor, poslovne susrete ili jednostavno, na opuštanje u prirodi, svoj boravak možete upotpuniti Wellness tretmanima, opuštanjem u zatvorenom i otvorenim bazenima, ručkom u "Etno restoranu", izletima do Đavolje Varoši, crkve Lazarice i ostalih kulturnih turističkih atrakcija Topličkog okruga.

Sedmodnevni aranžman 37.900,00 RSD po osobi
Petodnevni aranžman 27.900,00 RSD po osobi
*Cene smeštaja su iskazane po osobi u RSD
**Period važenja paketa: novembar-mart

POVOLJNOSTI ZA PORODICE*
Deca do 9 godina starosti borave gratis
Deca od 9 do 14 godina starosti plaćaju 50% od navedene cene
*U pratnji dve odrasle osobe

Aranžman obuhvata:

 • Smeštaj u komfort sobama na bazi punih pansiona

Svakodnevno korišćenje Relax centra:

 • 5 sauna (tri finske, infrared i bio sauna)
 • 2 slane sobe
 • đakuzi bazen sa lekovitom Prolom vodom
 • đakuzi bazen sa slanom vodom
 • 2 parna kupatila
 • kneipp staza
 • tople klupe
 • otvoreno- zatvoreni bazen
 • dve masaže celog tela u trajanju od 30 minuta
 • korišćenje teretane i fitness sale
 • korišćenje sale za rekreaciju (bilijar, stoni tenis, pikado)

Dodatne pogodnosti:

 • briga o deci i svakodnevna animacija dece u toku boravka
 • besplatno korišćenje Wi-Fi
 • besplatan parking

Aranžman ne obuhvata:

 • boravišnu taksu

Način i uslovi plaćanja:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs`.
 • Uplata 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.

  Hotel Radan
  U hotelu Radan možete biti smešteni u standard i komfort sobama i apartmanima. Pored jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, u ponudi je i 8 trokrevetnih soba (francuski ležaj + dodatni ležaj standardnih dimenzija), 6 porodičnih soba (soba sa francuskim ležajem + soba sa dva klasična ležaja, povezane vratima) i 10 apartmana (spavaća soba sa dnevnim boravkom i kuhinjom).
  Standard sobe - 2 klasična ležaja ili francuski ležaj, TV, telefon, TWC, lekovita Prolom voda, besplatna Wi-Fi konekcija, fen, bade manil, kapacitet 1-2 osobe.
  Komfort sobe - novi sprat u glavnom objektu (2016. god), 2 klasična ili francuski ležaj, LCD TV, Klima, TWC, lekovita Prolom voda, mini bar, besplatna Wi-Fi konekcija, fen, bade mantil, kapacitet 1-2 osobe.
  Apartmani - spavaća soba, dnevni boravak i kuhinja, 2 LCD TV (u dnevnoj i spavaćoj sobi), telefon, klima, TWC, lekovita Prolom voda, mini bar, besplatna Wi-Fi konekcija, fen, bade mantil, kapacitet 1-4 osobe.

  Pansionski obroci se poslužuju u dva restorana:

  • Doručak – po principu švedskog stola, poslužuje se u restoranu Novi Radan u glavnom objektu, u blizini recepcije. Vreme posluživanja doručka: 07.00 – 10.00 časova
  • Ručak i večera se poslužuju u centralnom hotelskom restoranu. Možete birati između 3 pansionska jela sa dnevnog menija + dijetalni i posni obrok. Uz ručak se poslužuje supa ili čorba, voće ili kolač.
  Vreme posluživanja ručka: 12.30 – 15.00 časova
  Vreme posluživanja večere: 17.30 – 20.00 časova

  Wellness centar Prolom Banje predstavlja ekskluzivni kompleks u kome se na prirodan način postiže podizanje opšteg stanja zdravlja duha i tela. Sva blagotvorna svojstva vode, pare i toplote su u službi Vašeg uživanja, opuštanja i oslobađanja od svakodnevnog stresa. U prijatnom ambijentu Wellness centra su Vam na raspolaganju:
  Slana soba (Haloterapija) - zasniva se na doziranom boravku u prostoru izgrađenom od kamene soli, koji ima lekovitu mikroklimu prirodnih slanih pećina. Vazduh je zasićen najfinijim česticama soli sa brojnim mikroelementima koji pozitivno utiču na ljudski organizam, tako da se proporučuje ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i zdravim osobama i sportistima za relaksaciju.
  Tepidarijum – je prostor sa klupama zagrejanim od 37°C do 39°C, približno temperaturi tela. Tako se postiže da telo odaje onoliko toplote koliko i primi. Ležeći na njima opuštaju se mišići kao i nervni sistem. Tepidarijum se preporučuje kao priprema pred boravak u parnom kupatilu.
  Parno kupatilo - ili hamam je tretman u vrućem zatvorenom prostoru parom koja podstiče znojenje i oslobađa telesne toksine. Pravilno uživanje traje između 10 i 20 minuta, nakon kojeg sledi tuširanje mlakom do hladnom vodom kako bi se telo stimulisalo.
  Sauna - U sauni se koristi veoma visoka temperatura kako bi opustila mišiće i izazvala obilno znojenje i izbacivanje toksina. Boravak u sauni stimuliše prirodne procese zaceljivanja u organizmu i smanjuje bolove u zglobovima i mišićima.
  Đakuzi kada - hidromasaža je najkorisnij vid masaže, jer voda preuzima ulogu "masera", kombinujući toplotu i pritisak. Pritisak kojim mlazevi vode tretiraju određene delove tela su usklađeni tako da pruže maksimalan učinak u opuštanju.

  Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

  OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
  Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
  Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
  U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
  Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
  Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
  Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
  Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
  Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

  OSTALE NAPOMENE:
  Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
  Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
  Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
  Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
  Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
  Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
  Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
  Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
  Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
  Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
  Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
  Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
  Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
  Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
  Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
  Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
  Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
  Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

  Niš, 14.11.2017.

  OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
  Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
  Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar