Banje, Banjski odmor 2017, Vrnjačka banja

HOTEL MERKUR NOVI – VRNJAČKA BANJA – ZA SVAKI DŽEP

VRNJAČKA BANJA - HOTEL MERKUR NOVI
- ZA SVAKI DŽEP- -

Merkur predstavlja najsavremeniju medicinsku službu za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje, šećerne bolesti i bolesti koštano-zglobnog sistema, sa modernim objektima za smeštaj posetilaca tokom cele godine. Lekovite mineralne vode, lekovito mineralno blato, savremene dijagnostičke metode, visokospecijalizovan medicinski tim i najsavremeniju medicinska opremu. Merkur je uspešno objedinio i razvio vrhunske zdravstvene i wellness pakete prilagođene svakom pojedincu. Iako je medicina primarna usluga Merkura, u Merkurovim objektima borave i gosti koji žele da uživaju u mnogobrojnim wellness sadržajima, kao i savremenim kozmetičkim, aparaturnim i drugim procedurama iz oblasti estetike, ali i oni koji žele samo da budu smešteni u Merkuru.

Merkur Novi nalazi se u samom centru Vrnjačke Banje, pored vrnjačkog šetališta-Promenade. Iako smešten u samom centru Banje i u blizini svih važnih kulturnih, zabavnih i sportskih objekata, Merkur je prevashodno oaza mira. U okviru objekta Merkur Novi, nalaze se i Akva i Fitnes centar, namenjeni potpunom opuštanju i postizanju dobre kondicije. U okviru Merkura Novog gostima su na raspolaganju medicinske usluge: lekari specijalisti i subspecijalisti, fizikalni blok, spratna ambulanta, dežurna ambulanta (24h), relax i ostali sadržaji, mala sala za seminare, predavanja, prezentacije do 70 osoba, Aqua centar Waterfall, Fitnes centar Merkur Gym i parking.
Restoran - Ishrana na bazi punog pansiona (doručak i večera –švedski sto, ručak – klasično usluživanje) ili polu pansiona (doručak i večera –švedski sto). Po potrebi i preporuci lekara može se uvesti užina ili dijetalna ishrana.

Period važenja ponude 03.01-30.04.2018.godine
-13% popusta u odnosu na redovan cenovnik
-5% popusta za rani booking (100% uplate 30 dana pre dolaska)
3.195,00 rsd
po osobi dnevno, minimum 1 dan

Sadržaj usluga za 1 -dnevni boravak:

 • 1 X smeštaj u 1/2 sobi ili 1/2 sobi sa francuskim ležajem
 • 1 X ishrana na bazi punog pansiona (doručak i večera- švedski to, ručak- klasično usluživanje)

Ostale usluge u periodu januar-februar 2018.godine:

 • Svakodnevni ulaz u Wellness centar ‚‚Fons Romanus‚‚ - osnovni paket obuhvata korišćenje bazena sa termomineralnom vodom temperature od 27-32 stepena sa podvodnom masažom, sauna park- finska sauna temperature 60-110 stepeni, infracrvene saune, Vrnjačke plaže, slane sobe, sobe za rashlađivanje, tursko parno kupatilo temperature 50 stepeni, kneipp klupe, kneipp potoka, tepidarijuma... Svaki posetilac dobija na ulasku bade mantil, papuče i peškir.

Ostale usluge u periodu mart- april 2018.godine:

 • Svakodnevno korišćenje Aqua centra ‚‚Waterfall‚‚ - bazen sa termomineralnom vodom temperature 28 stepeni sa topovima za podvodnu masažu, Body Jet, masažni tuševi, gejzir, Whirlpool, tepidarijumi (tople klupe) i sauna-park.
 • Svakodnevno korišćenje fitness centra ‚‚Merkur Gym‚‚ - oprema za kardio program, trake za trčanje, Crosstrainer, sobni bicikli, Twister, suva vesla, gladijator.

Paket na obuhvata:

 • Boravišna taksa od 120,00 rsd
 • Osiguranje 35,00 rsd

Napomena:
Lokacija: centar banje
Telefon: da
TV: LED
Wi-Fi: u celom objektu
Terasa: da
Klima: da
Parking: doplata
Kablovska: SBB
Internet: priključak

Otkaz aranžmana:
Otkazom se smatra potpuno odustajanje od aranžmana, a promenom*(skraćenje dužine boravka, promena termina korišćenja aranžmana...) sve vrste promena u odnosu na prvobitnu rezervaciju.

 • 30 i više dana pre početka aranžmana, korisnik usluga ne plaća penale, i vraća mu se uplaćeni avans u celokupnom iznosu
 • Od 29 do 15 dana pre početka aranžmana, korisnik usluga plaća penale u iznosu od 50% uplaćenog avansa
 • 14 i manje dana pre početka aranžmana, korisnik usluga plaća penale 100 % od uplaćenog avansa
 • Skraćenje boravka u toku korišćenja aranžmana, korisnik usluga plaća penale u iznosu od 100% vrednosti neiskorišćenih dana.

Plaćanje:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs`.

AKVA CENTAR VOTERFOL - Zakoračite u Akva centar, mesto uživanja i harmonije. Samo opušten um je kreativan,a relaksirano telo efektivno, zato povratite energiju, osvežite se i otkrijte nove užitke uz sadržaje Akva centra Voterfol, koji se nalazi u okviru Merkura Novog. Možete uživati u bazenu sa termomineralnom vodom temperature 28°C, dopunjenom topovima za podvodnu masažu, Bodi-džet-ovima, masažnim tuševima, gejzirom, virpulom; Tepidarijumima (toplim kamenim klupama), Sauna-parku i Aperitiv baru.

MERKUR DŽIM
Relaksacija, zadovoljstvo i put do dobre fizičke forme i kondicije možete naći u našem fitness centru, koji se nalazi u objektu Merkur Novi. Dostupan je svim našim gostima koji žele aktivan odmor. Merkur Džim poseduje najmoderniju opremu za kardio program, pokretne trake za trčanje, krostrejnere, sobne bicikle, tvistere, suva vesla, popularni gladijator, kao i opremu za posebne programe.

Superior – prostrane, komforne dvokrevetne sobe. Opremljene visoko kvalitetnim sadržajima: kupatilom, klimom, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i pristupom internet. (ukupna površina 28,38m2).
Milenijum sobe(jednokrevetne, dvokrevetne sa francuskim ležajem, dvokrevetne sa odvojenim krevetima) – opremljene visoko kvalitetnim sadržajima: kupatilom, klimom, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i pristupom internetu (ukupna površina 16,74m2). Milenijum soba je pogodna za 1 ili 2 osobe.
Premium sobe (jednokrevetne, dvokrevetne sa francuskim ležajem) – opremljene visoko kvalitetnim sadržajima: kupatilom, klimom, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i pristupom internetu (ukupna površina 16,74m2).

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Niš, 23.11.2017.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar