Banje, Banjski odmor 2017, Bukovička banja

HOTEL IZVOR – BUKOVIČKA BANJA – ARANĐELOVAC

Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj Banji, udaljen od Beograda 75 km. Ovaj prestižni hotelsko – turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja . Posebno se ističe wellness centar sa deset bazena sa preko hiljadu kvadratanih metara vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Aqua park sa tri bazena, dvanaest tobogana za odrasle, tri tobogana za decu i mnoštvom atrkacija učiniće vaš porodični odmor nezaboravnim. Ujedno, možete uživati u svetskoj kuhinji i odmaćim specijalitetima, koje samo za vas pripremaju najbolji tradicionalni i domaći kuvari.

Cenovnik od 14.07.2017.

Tip sobe Cena
Jednokrevetna soba 105€
Dvokrevetna soba (cena za dve osobe) 145
Superior soba (cena za dve osobe) 175
Apartman (cena za dve osobe) 225
Apartman superior (cena za dve osobe) 315
Cene su iskazane u EUR i važe za dve osobe izuzev u jednokrevetnoj sobi.

U cenu je uračunato:

 • noćenje sa polupansionom, neograničeno korišćenje aqua parka(u sezoni),
 • Spa&Wellness centra (unutrašnji i spoljašnji bazeni sa termalnom vodom, hidromasažna (đakuzi) kada, finska sauna, parno kupatilo, topla soba, bio sauna, ruska banja, veseli tuševi i fitness centar),
 • upotreba wireless interneta,
 • PDV

U cenu nije uračunato:

 • boravišna taksa i osiguranje u iznosu od 110,00 rsd po osobi po danu.
 • Deca do 7 godina plaćaju samo osiguranje,
 • Deca od 7 do 15 godina plaćaju osiguranje i boravišnu taksu od 45,00rsd.

Uslovi plaćanja za decu (zdravstvena knjižica deteta je obavezn ana uvid):

 • Korišćenje krevetaca za bebe i stolica za hranjenje beba je gratis
 • Za prvo dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, smeštaj je gratis.
 • Doplata za drugo i svako naredno dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 25% od doplate za treću osobu.
 • Doplata za decu od 6 do 12 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 50% od doplate za treću osobu.
 • Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.

Doplate:

 • Cena dnevnog boravka iznosi 50% od redovne cene sobe u periodu od 10.00 do 18.00h u trajanju od 6 sati
 • Doplata za dodatni ležaj na bazi polupansiona je 66 EUR po danu.

Napomene:

 • Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse.
 • Prijava gostiju je moguća od 14h, a odjava do 12h

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinski, platnim karticama kao i preko računa agencije. Plaćanje je u dinarima, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja.
Uplata akontacije od najmanje 70% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka korišćenja usluga.

Uslovi otkaza:
Ukoliko dodje do otkaza rezervacije, isti je neophodno dostaviti agenciji u pismenoj formi najkasnije 4 dana pre početka usluge.
Ukoliko se rezervacija otkaže 4 ili manje dana pre početka usuge, hotel naplaćuje troškove u visini pune cene boravka za jednu noć.

HOTEL IZVOR***** - BUKOVIČKA BANJA - ARANĐELOVAC

Sadržaj hotela:

 • 8 jednokrevetnih soba, 81 dvokrevetna (45 sa franciskim ležajem), 60 superior soba, 11 apartmana i 5 superior apartmana
 • restorani: pansionski, italijanski „San Marino“ i internacionalni
 • Lobby bar
 • konferencijski centar: Kristalna dvorana, sale Beograd, Topola, Vip i Bukulja
 • Internet caffee
 • wellness centar – veliki zatvoreni bazen (30°C), spoljašnji bazen, dva mala zatvorena bazena za decu, hidromasažna kada, turska banja, (38°C)bazen za odmaranje (36°C), relaks soba, parno kupatilo, bio sauna, ruska banja, Vichy masaža, finska suva sauna, dve sobe za masažu, veseli tuševi sa svetlosnim i zvučnim efektima, (Sibirska noć, Karipska oluja i Kišna magla)
 • Aqua park sa 3 bazena, 12 tobogana za odrasle, 3 slajda z adecu i mnoštvom atrakcija
 • fitness centar, kuglana sa barom, bilijar i stoni tenis, dečija igraonica (igraonica za malu decu i PC igraonica), dečija igrališta na otvorenom, room service od 00-24h, mini bar, direktna telefonska linija u sobama , besplatna wi-fi konekcija, sefovi u sobama, LVD tv, osoblje sa znanjem više stranih jezika, uslužno pranje i peglanje veša, obezbedjen parking uz sam objekat, prevoz do aerodroma, organizovanje izleta(Risovača, Orašac, Oplenac i okolne vinarije), concierge, lekar i zubar, menjačnica i bankomat.

Smeštajne jedinice:

 • Jednokrevetne sobe (8): ležaj 120x200 cm, kupatilo sa fenom i tuš kabinom, bademantil, LCD tv, voip telefon, minibar, sef, wi-fi.
 • Dvokrevetne sobe : 45 sa francuskim ležajem 180x200 i 200x200 cm, kupatilo sa fenom, 41 sa tuš kabinom, 3 hidromasažne kade i 1 đakuzi, bademantil, LCD tv, voip telefon, mini-bar, wi-fi, sef; 36 sa dva odvojena ležaja 100x200 cm, kupatilo sa fenom i tuš kabinom, bademantil, LCD tv, voip telefon, minibar, sef, wi-fi;
 • Superior sobe (60): dnevni boravak, trosed, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa fenom i 55 tuš kabina, 3 hidromasažne kade i 2 đakuzija, bademantil, LCD tv, voip telefon, minibar, sef, wi-fi.
 • Apartmani (11): dnevni boravak, trosed, spavaća soba sa francuskom ležajem, kupatilo sa fenom i 9 tuš kabna, 1 hidromasažnom kadom i 1 đakuzijem, bademantil, LCD tv, voip telefon, minibar, sef, wi-fi.
 • Superior apartmani (5): prostrani dnevni boravak a francuskim ležajem i garniturom za sedenje, spavaća soba, terasa, kupatilo sa fenom i đakuzijima, bademantil, LCD tv, voip telefon, minibar, sef, wi-fi.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Niš, 14.07.2017.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar