Banje, Banjski odmor 2017, Bukovička banja

ARANĐELOVAC – HOTEL IZVOR – NOVA GODINA

ARANĐELOVAC - HOTEL IZVOR *****
- NOVA GODINA -

Hotel Izvor, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje. Smešten u prelepom okruženju, gde priroda leči i okrepljuje čistim vazduhom i blagotvornim mineralnim vodama, hotel „Izvor“, nadaleko je prepoznatljiv po svojoj SPA & Wellness i kongresnoj ponudi. Dokaz za to je i nagrada za Najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope u 2015. godini.Ovaj rizort je pravi izbor za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, proslave i kongrese, sportske pripreme, opuštanje u prirodnoj mineralnoj vodi, SPA tretmane, masaže i fitness, kao i zabavu u aqua parku. Ujedno ćete biti u prilici da isprobate raznovrsne gastronomske specijalitete, a obilazak istorisjkih znamenitosti, srednjovekovnih manastira, vinarija, etno sela i pećine učiniće vaš boravak nezaboravnim.

TIP SOBE Cena za dve dve osobe Cena za jednu osobu Doplata za treću/četvrtu osobu
Jednokrevetna soba / 536,70 eura /
Dvokrevetna soba 800,40 eura 575,70 eura /
Superior soba 917,40 eura 653,70 eura 380,70 eura
Apartman 1.229,40 eura 926,70 eura 380,70 eura
Superior apartman 1.580,40 eura 1.199,70 eura 380,70 eura

*Cene su date u eurima.
**Plaćanje se vrši u dinarima, po srednjem kursu Narodne banka Srbije na dan plaćanja.

Aranžmana obuhvata:

 • 3 noćenja/ 4 dana (subota 30.12.2017 – utorak 02.01.2018.godine)
 • smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera-švedski sto)
 • doček Nove godine 31.12.2017- svečana večera uz muzički program: Miroslav Ilić i orkestar Miše Mijatovića
 • reprize dočeka Nove godine 01.01.2018- svečana večera uz muzički program: Mogul bend i tamburaši Čivijaši sa Aleksandrom Padrov
 • brunch 01.01.2018.godine
 • bogat celodnevni program animacija za decu
 • neograničeno korišćenje SPA & Wellness centra

Aranžman ne obuhvata:

 • piće
 • boravišna taksa i osiguranje od 110,00 rsd po osobi, po danu

Način i uslovi plaćanja:

 • Gotovinski, platnim karticama ili na žiro račun turističke agencije `Euroturs`.
 • Uplata 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak 15dana pre početka aranžmana.

Napomena:

 • cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

PROGRAM ARANŽMANA:

 • 30.12.2017. subota
  14:00-18:00 doček i smeštaj gostiju
  piće dobrodošlice
  18:00- 21:30 pansion večera
 • 31.12.2017. nedjelja
  07:00- 11:00 doručak na bazi švedskog stola
  20:00 Svečana Novogodišnja večera uz muzički program
  Šampanjac u ponoć
  Zabavni program za decu- najluđi doček Nove godine za najmlađe
  Dress code: večernja toaleta za dame, odela za gospodu
 • 01.01.2018. ponedeljak
  10:00- 14:00 brunch
  14:00 dečije igre- takmičenja
  20:00 Svečana večera- repriza Novogodišnje večeri uz muzički program
 • 02.01.2018. utorak
  07:00- 11:00 doručak na bazi švedskog stola
  odjava iz hotela do 17:00

Jednokrevetna soba (sadržaj smeštaja): posluga u sobi, usluge pranja i peglanja, pogled na park, terasa, air condition, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, pristup Internetu, Wi-Fi, pegla+daska, bade mantil, kućne papuče, parking.
Dvokrevetna soba (sadržaj smeštaja): posluga u sobi, usluge pranja i peglanja, pogodnosti za porodice, pogodnosti za invalide, pogled na park, terasa, air condition, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, pristup Internetu, Wi-Fi, pegla+daska, bade mantil, kućne papuče, parking.
Superior soba (sadržaj smeštaja): posluga u sobi, usluge pranja i peglanja, pogodnosti za porodice, moguć dodatni ležaj, moguć dečiji krevetić, pogled na park, terasa, air condition, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, pristup Internetu, Wi-Fi, pegla+daska, bade mantil, kućne papuče, parking
Apartman (sadržaj smeštaja): posluga u sobi, usluge pranja i peglanja, pogodnosti za porodice, moguć dodatni ležaj, moguć dečiji krevetić, pogled na park, terasa, air condition, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, pristup Internetu, Wi-Fi, pegla+daska, bade mantil, kućne papuče, parking.
Superior apartman (Sadržaj smeštaja): posluga u sobi, usluge pranja i peglanja, pogodnosti za porodice, moguć dodatni ležaj, moguć dečiji krevetić, pogled na park, terasa, balkon, air condition, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, pristup Internetu, Wi-Fi, pegla+daska, bade mantil, kućne papuče, parking.

Individualni aranžman, minimum za realizaciju je 1 putnik.

OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

OSTALE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza.
Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4,5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima...).
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji ( www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).
Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

•Organizator putovanja je u sistemu YUTA GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP br. 49/2016
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Niš, 24.11.2017.

OBАVEŠTENJE O NАČINU I MESTU PRIJEMА REKLАMАCIJА (sa izvodima Zakona o zaštiti potrošača)
Uz ovaj progam važe opšti uslovi putovanja "Euroturs-Niš" i YUTA standarda.
Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Slični aranžmani

Vaš komentar